اضافه میکنم به پست وحید جان
این صفحه رو بخونید شرمتون میشه واقعا اینه منطق بحث علمی اینه جدال احسن؟ از تیکه ها و کنایه ها بگیر تا سفسطه ها و توهین ها...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid251011
تازه یه مصیبت دیگه هم هست برای ما ناظرا که کسی بهش اشاره نکرد...
یه نفر میاد یه نقدی میکنه به دولت زید. بعد طرفدار دولت زید ناراحت میشه میاد با بدترین لحن جوابشو میده و چون لحنش خوب نیست پستش ویرایش یا حذف میشه یا تذکر دریافت میکنه.... اینجاست ک کل تالار و مدیریتش متهم میشن به طرفداری از دولت عمرو و ضدیت با دولت زید! اینو ادم نمیدونم کجاش بذاره و چجوری به بعضی ها حالی کنه...
پیشنهاد :
یه انجمن ایجاد بشه که توسط همه ی کاربران قابل مشاهده نباشه.
مسئول یا مسئولانی برای این انجمن در نظر گرفته بشه.
هر کس می خواد در این بحث ها شرکت کنه، به مسئولان پیام می ده تا بهش دسترسی بدن.
مدیران انجمن، مشورت کنن قبل از ایجاد این انجمن و یک چارچوب برای انتخاب موضوع ها و روند بحث ها مشخص کنند.
هر کس بخواد در این انجمن فعال باشه، باید چارچوب رو بپذیره.
و ناظران هم هستند و هر کس که چارچوب رو رعایت نکرد، بدون هیچ عذر و بهانه ای، دسترسی شو از اون انجمن قطع می کنن.
بذارید بحث کنیم تا یاد بگیریم. چند جا هست که بشه این بحث هارو کرد؟ اون قدر که من در این انجمن ها چیز یاد گرفتم، در مدرسه و دانشگاه و خانواده و فامیل یاد نگرفتم. سرعت و تنوع اطلاعات در دنیای مجازی خیلی زیاده و محدودش نکنید.
درسته، برخی محدودیت ها باید باشه تا به اصل و اساس، ضربه ای وارد نشه. اما با مشخص کردن چارچوب و قوانین خاص و نظارت قاطعانه، می شه این فضارو این جا مهیا کرد.
با تشکر پیشاپیش از مدیران
(۱۸/بهمن/۹۲ ۰:۲۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]ایده جالبیه!
فقط شبیه مناظره میشه...اون وقت بگم،بگم و عکس و ... هم قاعدتا از عواقبش هستند
اگر کسی این کار رو بکنه از مناظرات بعدی محروم میشه اینطوری دیگه کسی هم جرات نمیکنه این کار رو بکنه
(۱۸/بهمن/۹۲ ۲:۱۷)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]اگر کسی این کار رو بکنه از مناظرات بعدی محروم میشه اینطوری دیگه کسی هم جرات نمیکنه این کار رو بکنه
اینطوری میشه یک طرفه به قاضی رفتن ، خفه کردن صدای مخالف و بعد هم میشه مصداق اون شعری که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم!
هر چی بد و بیراهه نثار حزب مخالف میشه بعد وقتی میخواد قضیه برعکس بشه میگن اینا تهمته و اینکار اصلا در اسلام جایز نیست و نباید قضاوت کرد !!!!
جالب هست که خود شما پیشنهاد محدودیت شدید رو می دهید ولی ناظر رو بابت محدود کردن بحثی که خلاف مقررات تالار هست بی جنبه خطاب می کنید !
الان که سیاسی نیستیم وضعیت این هست !!
دیگه بخواهیم موضوع سیاسی هم داشته باشیم ...
یکی میگه این بحث رو بستید چون مخالف دیده شدن کارهای مثبت دولت هستید !
یکی میکه بحث رو باز کردید چون موافق نقد دولت کنونی هستید ! پس شما موافق قبلی هستید
من همیشه میگم مملکتی که درونش 70 میلیون کارشناس مسائل هست ( از سیاسی و اقتصادی گرفته تا ... ) اداره کردنش خیلی سخت هست .
(۱۸/بهمن/۹۲ ۱:۵۱)آلاله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
البته ببخشید برادر گرامی ولی شما هم زیر پستی(3 تا پست بعدش) رو تشکر زدید که ادبیاتش خیلی هم مناسب بحث سیاسی نیست !!!!
کلا شیوه کار همینه, هرچیزی به نفع تفکرات ما باشه درسته , حتی اگه بد بیان بشه !!!!!
دلیل تشکر بنده چیز دیگه ای بود
در ارسال اول این صفحه گفتم کل ارسالهای اون صفحه ی تاپیک رو بخونید نگفتم فقط یه ارسالش نامناسبه
به نظرم مدیران حق دارن.
بازشدن فضای سیاسی در تالار به جز بحث و جدل بی فایده چیز عاید کسی نمیکنه.
من خودم تجربه چند تا سایتو داشتم که بعد از سیاسی شدن حال و هوای معنویش کلا از بین رفته.
سایت هایی که بحث سیاسی میکنن هم کم نیستن. میتونید اونجا ها هم فعالیت کنید.
(۱۸/بهمن/۹۲ ۲:۲۴)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]اینطوری میشه یک طرفه به قاضی رفتن ، خفه کردن صدای مخالف و بعد هم میشه مصداق اون شعری که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم!
هر چی بد و بیراهه نثار حزب مخالف میشه بعد وقتی میخواد قضیه برعکس بشه میگن اینا تهمته و اینکار اصلا در اسلام جایز نیست و نباید قضاوت کرد !!!!
نه،به نظر من این کار درستیه.
ببینید،قرار نیست خفقان باشه.فقط از هر دو طرف بحث(که ممکنه تو هر طرف پنجاه نفر باشن!)یک نفر به نمایندگی انتخاب میشه و بحث میکنه.یک نفر که هم مورد اعتماد ناظران باشه و هم مورد اعتماد بقیه.
اینطوری بحث ادامه پیدا میکنه،هر کس دیگه ای هم که بحث داشت صحبتش رو بکنه،اما به این نماینده پیام بده و اینطوری از فی*ل*تر این شخص هم گذشته نظرات دیگه...البته این نظر رو میشه با اون نظر انجمن ادغام کرد... .
من کاملا با فضای سیاسی مخالفم
بیخود تشنج ایجاد میشه و دعوا و... ، پس فردا یه چیز میگید 4 روز بعدش میرید یه جایی برای گزینش استخدامی میذارنش جلوتون کرک و پرتون میریزه

تازه شم سیاست برای مایی که اهلش نیستیم جز : دعوا ، اعصاب خوردکنی ، وقت تلف کردن ، بازیچه شدن و نهایتا همون دردسر گزینش هیچ فایده ای نداره...
سیاست اهل خودشو داره ، دانشجوی علوم سیاسی باشید ، طلبه باشید یا حداقل بخوایید در آینده حرفه ای کار سیاسی بکنید و شغل اولتون سیاست بشه ... اونوقت بحث اونم در فضاهای علمی رو در رو و آزادانه توصیه میشه مثل کرسی های ازاداندیشی
درکل به نظر من قوانین تالار بسیار مناسبه فقط حیف رعایت نمیشه ، خصوصا از طرف بعضی خواص تالار...