تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مدیریت زمان منتظر (روایت عهد31)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
تناقضی ندارند

منظورشون دوستان علاف هستند که هدفی ندارند و میخوان وقت ما رو بگیرن که یک جورایی تخدیر بشن

وگرنه رسیدگی به امور دوست و آشنا که وظیفس
حالا وسطای صحبت ها،آقای رائفی گفتن که من دارم دو دو تا چارتا میکنم و همش برنامه ریزی شده ست،برای بیست سال دیگه برنامه دارم...اینجا منظور چیه؟Smile
به نظرتون بیست سال دیگه آقای رائفی پور میخواد چیکار کنه؟!HuhAngel
مشکوک نیست،ابجدی،چیزی...Big Grin
(۲۰/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]تناقضی ندارند

منظورشون دوستان علاف هستند که هدفی ندارند و میخوان وقت ما رو بگیرن که یک جورایی تخدیر بشن

وگرنه رسیدگی به امور دوست و آشنا که وظیفس

تخدیرBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مرسیBig Grin

ولی ایشون منظورشون همون بیرون رفتن و... بود ، که در احادیث اتفاقا بیرون رفتن با دوستان برای سرگرمی یکی از تفریحات حلال سفارش شده است.Wink

اصلا خود من و شما ، وقتی بیخودی هم با دوستامون بیرون میریم میچرخیم کلی روحیه میگیریم و سرحال میشیم و...

به قول خداوند متعال: حرام نکنید آنچه برایتان حلال کردمWinkWink
بســـم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:من دارم اولای سخنرانی اقای رائفی پور رو گوش میدم

بنده خدا میگه: با رفیقت بیرون نرو، دلش گرفته خب به درک ، به تو چه !!!!!!!!

امام باقر (علیه السلام) فرموده اند: انس مطبوع و لذّت بخش مردان با ایمان در سه چیز است : بهره مندی از زنان و شرکت در بزم دوستان و برادران و خلوت کردن با خداوند در نماز شب.

(منبع : سفینه 2 ، لها،ص519 )

بله اینی که شما می فرمایید درست هست منتها اگه دوباره به همون بخش گوش کنید متوجه میشید که منظور ایشون این بود که برای زمانت ارزش قائل باش مسلمه که اگه من انتظار دارم دوستم بهم گوش کنه باید بهش گوش کنم ولی دیگه دامن زدن بهش کار اشتباهیه حالا درد دل 10 دقیقه 20 دقیقه فوقش 1ساعت نه هردقیقه هردم
ایشون یه چیز دیگه هم فرمودن و اون اینکه اگر میبینی گوش دادنت فایده داره گوش کن

سلام دوباره

ادامه پست قبلیم...

قبلا بیان شد که مهمترین عنصر برای مدیریت زمان هدف گذاری است
یعنی اینکه بدانیم دقیقا داریم چه می کنیم
اگر انسان هدفمند باشد چه جز دسته ی اول باشد چه دسته ی دوم درهرصورت موفق میشود به زمان غلبه پیدا کند
در مسئله ی هدفمندی من شخصا به 1 قانون اعتقاد دارم (که خودم 3WH نام گذاریش کردم)
اینکه حتما این سه سوال را از خود بپرسیم
WHAT?
WHY?
HOW?

یعنی می خواهیم چه کار بکنیم؟ چرا اینکار را انجام دهیم؟ و چگونه باید آن را انجام دهیم؟

البته کل کلام را می توان در این سوال خلاصه کرد...

مهمترین سوال همان سوال سوم یا این سوال است
خوب که چی؟

یعنی دقیقا بدانیم برای چه مسیری را در پیش گرفته ایم
زمانی که درمورد دو سوال اول تکلیفمان با خودمان مشخص شد باید برویم سراغ سوال سوم که موضوع همین تاپیک است.

چون قصد خسته کردن دوستان را ندارم متن را در همین ارسال خلاصه می کنم.

اگر دوستان تمایل داشتند و صاحب تاپیک رضایت دخالت ما را داد و عمری باقی بود ان شا الله ادامه می دهیم...
نمیدونم باید گوش بدم

ولی اون تیکه سربازیش باحال بود

من پارسال یه مدت شدید تو کف بودم به همین دلیل درسو ول کنم برم سربازیBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(۲۱/بهمن/۹۲ ۰:۰۷)revenger نوشته است: [ -> ]تخدیرBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مرسیBig Grin

ولی ایشون منظورشون همون بیرون رفتن و... بود ، که در احادیث اتفاقا بیرون رفتن با دوستان برای سرگرمی یکی از تفریحات حلال سفارش شده است.Wink

اصلا خود من و شما ، وقتی بیخودی هم با دوستامون بیرون میریم میچرخیم کلی روحیه میگیریم و سرحال میشیم و...

به قول خداوند متعال: حرام نکنید آنچه برایتان حلال کردمWinkWink

اونکه صد البته تفریح نیازه و مستحب منظور چیز دیگه ایه شما یکم الکی گیر نمیدی برادرDodgy

تو همین سخنرانی ایشون حدیثی از امام علی (علیه السلام) نقل کردند با این مضمون
فراموش نکن سلامتت، فراغتت، جوانیت و نشاطت را چون با این 5 نعمت به آخرت میرسی
بســـــم الله الرحمن الرحیم

سلام
بخش سوم

همانطور قبلا هم اشاره شد مهمترین عنصر برای برنامه ریزی این است که هدف ما از زندگی مشخص باشد.
می توانید از خود یا دوستان و اطرافیان بپرسید که چه هدفی از زندگی خود دارند؟
بسیار جالب است که اصولا جواب درستی نمی دهند.
مثلا می گوید می خواهم معلم خوبی شوم
بعد می پرسی معلم خوب یعنی چی؟
و اینجاست که مخ مخاطب گرامی Error می دهد
این یعنی اهداف باید با تمام جزئیات و حتی گاهی با زمانبندی دقیق مشخص باشند
و بتوان تصور درستی از آن بدست آورد. (بقول اساتید کار قابل لمس باشد)

زمانی که هدفی یافتیم می توانیم بگوییم داریم برای دلیل خاصی زندگی می کنیم
و مسلما می توانیم روزهایمان را مدیریت کنیم

مثلا زمانی که کسی بگوید قصد دارم در کنکورارشد امثال قبول و به فلان دانشگاه بروم مسلما خود او می داند که باید چه فرایندی برای مطالعه را طی کند

اما در این جا فرض ما بر این است که هدف مشخص کرده ایم ولی توان مدیریت زمان را نداریم

خود مدیریت زمان چند تکنیک دارد که ان شا الله در ادامه عرض می کنم...

بســم الله الرحمن الرحیم

یکی از مهمترین نکات در عرصه مدیریت زمان تعیین اولویت هاست.

یک قاعده ی مدیریتی هست با این مضمون که :
قبل از آنکه کاری انجام دهید کار دیگری هست که باید انجام دهید.

این به معنای اهمیت تعیین اولویت در انجام کارهاست.
کافی است قبل از انجام هرکار از خود بپرسیم اگر این کار را انجام ندهم اتفاق مهمی می افتد؟

اگر جوابتان خیر است آن را انجام ندهید
یعنی در واقع برایش وقت تلف نکنید.

یادتان باشد انجام دادن یک کار به معنای انجام ندادن کاری دیگر است.
شما زمان اضافه ندارید تنها می توانید کارهایی که نیاز نیست را انجام ندهید تا زمان بدست آورید.

برای مدیریت بهتر زمان در طی تعیین اولویت ها می توان از تکنیک حروف ابجد استفاده کرد:
الف = فوری و مهم... مهمترین و اولین کاری که باید انجام دهیم
ب = بهتر است انجام دهیم ... می توانیم واگذارش کنیم ... نکته مهم این است که تا زمانی که الف مانده سراغ ب نرویم
ج = انجام آن خوش آیند است اما اهمیت الف و ب را ندارد ... مانند روزنامه خواندن/ اینترنت گردی/ تلویزیون دیدن / ناهار را با دوستان بیرون رفتن و ...
د = کاری که ممکن است به کس دیگری واگذار کنید
ه = کارهایی که ممکن است حذف شوند ... یعنی کارهای خیلی بیخود... انجام دادن یا ندادنشان هیچ فرقی ندارد.

برای مدیریت بهتر زمان بعد از تهیه لیست کارهای روزانه تان آنها را طبق این لیست اولویت بندی کنید.
سعی کنید کارها را ساده تر کنید
یعنی مثلا بگویید این کار را می توانم به فلانی واگذار کنم یا این کار را می توان فلان روز در مسیر فلان جا هم انجام دهم چه نیازی است الان زمان صرفش کنم.
ان شا الله ادامه دارد...

سلام دوباره

قرار بر این بود که چند تکنیک مدیریت زمان را مرور کنیم.

البته شخصا شدیدا منتظر سخنرانی امروز هستم ...

یکی از رایج ترین تکنیک ها زنده کردن وقت های مرده یا به بیان دیگر استفاده موازی از زمان است.

استفاده ی موازی از زمان یعنی به طور هم زمان چندکار را انجام دهیم.
اگر 1 ساعت زمان صرف کنیم مانند این است که 1 ساعت از زمان جلو بزنیم.

برای مثال فرض کنید به دلیلی مجبور هستید چند ساعت در ماشین، قطار و یا هواپیما باشید
خواه ناخواه ساعاتی از عمر شما می گذرد اما اگر برنامه ریزی صحیحی داشته باشید می توانید از همان زمان برای انجام کاری استفاده کنید.

برای مثال خود من اکثر سخنرانی ها را در طول مسیر و در ماشین گوش میکنم.

یا مثلا خانمی را در نظر بگیرید که قصد تماشای برنامه ای دارد که نیاز به تمرکز زیادی ندارد
این خانم می تواند به خوبی طوری برنامه ریزی کند که هم زمان خانه را هم تمیز کند.

این یعنی جلو زدن از زمانCool...

***در مورد استفاده ی موازی از زمان در طی مسافرت یک نکته بسیار مهم است:

براساس تحقیقات انجام شده 1 ساعت کار مفید در هواپیما با 3 ساعت کار معمولی برابری می کند.
این شرایط را اکثر ما تجربه کرده ایم که در طول سفر احساس خوبی داشته ایم اما بعد از سفر احساس خستگی کردیم
این خیلی طبیعی است که بگوییم بعد از سفر نمی توانیم راندمان مفیدی داشته باشیم بنابراین بهتر است از طول مسیر استفاده کنیم.

اما چند نکته را فراموش نکنید:
1. ابدا با بغل دستی صحبت بیخود و بی نیاز نداشته باشید،
2. سعی کنید به سمت داخل بنشینید که کمتر بلند شوید،
3. روبروی سرویس بهداشتی یا حمام و آشپزخانه ننشینید،
4. نکته آخر اینکه همواره زودتر به فرودگاه یا ترمینال بروید چرا که استرس دیر رسیدن تا 2 ساعت تمرکز شما را از بین می برد.

اصل بعدی منظم بودن است.
نظم یکی از راحت ترین نکات برای خرید زمان است.
اگر هر وسیله ای جای مناسبی داشته باشد دیگر نیازی نیست زمان را صرف پیدا کردن آن بکنید
کافیست با کمی فاصله از میزکار یا اتاق خود بایستید و به آن نگاه کنید
اگر شما قصد تعیین مسئول برای کار یا پست مهمی را داشتید به چنین فردی می دادید؟

نتیجه ی یک تحقیق نشان داده است تمیز کردن میز کار بعد از هرروز کاری سبب افزایش 3 برابری بازده می شود

پس یادتان باشد اولین کار قبل از برنامه ریزی برای فردا(یعنی آخرین کار هر روز) تمیز کردن محیط است.

نکته ی آخر هم تقریبا یک مهارت تجربی تئوریست.
ما اصولا زمان زیادی را صرف خواندن کاغذهای تکراری می کنیم.

یادتان باشد هنگامی که کاغذی به دستتان رسید این سوال را ازخودتان بپرسید:
آیا به این کاغذ نیاز دارم؟

اگر جوابتان منفی است آن را بی رودربایستی راهی سطل بازیافت کنید.

اما اگر جواب مثبت است از خود بپرسید اگر بار دیگر به این کاغذ نیاز داشتم می توانم آن را بدست آورم؟
اگر جواب مثبت بود همان فرایند قبلی سطل بازیافت را تکرار کنید.

تقریبا از هر 10 کاغذ 2 عدد باید باقی بماند.

اگر می توانید نکات مهم را در جای مخصوصی یادداشت کرده و اصل آن را دور بریزید.

نکته ای از جنس تالار :
اگر تاپیکی بوده که زمانی در آن پستی قرار دادید اما الان نیازی به حضور در آن ندارید حذف اشتراکش کنید
چرا که در غیر این صورت هر از چند گاهی که پستی در آن قرار داده شود در پنلتان نمایش داده می شود و شما از همه جا بی خبر آن را باز می کنید
تازه ماجرا شروع می شود باید زمانی را صرف یادآوری این نکته کنید که ربط شما با تاپیک فوق الذکر چیست.

نکته ای دیگر اینکه پیام ها یا ایمیل هایتان را بعد از خواندن در صورتی که به آن ها نیاز ندارید پاک کنید
حتما دیده اید افرادی را که ساعاتی پیاپی در حال تمیز کردن اینباکس خود هستند شما چنین زمانی هدر ندهید
برای نکته آخر پیام های تبلیغاتی را نخوانده حذف کنید.Big Grin

زرنگ باش شیعه امام علی (علیه السلام)

دوستان روایت عهد 32 با موضوع مدیریت زمان 2 ، لینکش در تاپیک آقای رائفی قرار گرفته دانلود کنید.

بعضی ها هستن سخنرانی رو مغرضانه گوش میدن و دائم قصد ایراد گرفتن دارن... اینها نه از این سخنرانی بهره میبرن نه از زندگی.
بارها گفتم که در عرفان اسلامی شما باید از بدترین چیزها هم استفاده ی بهینه بکنید.
مدیریت زمان از دیدگاه امام علی (علیه السلام):
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21756.html
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع