نقل قول:حالا بازم تکنیک اولویت داره؟
بله , اصلا شرط ورود به عالم هنر تکنیکه !
باید قلب ها و ذهن ها با اثر هنرمند تسخیر بشن , اینکه از موسیقی سر در نیاری و بیای یه مزخرفی رو به اسم اثر انقلابی بدی بیرون که تخریب محسوب میشه تا تبلیغ .
همین حامد زمانی دیروز امروز فردا رو خوند و ترانه تحریم و آخرین قدم رو من گفتم بلاخره اون خواننده ی ارزشی که دنبالش بودیم پا به عرصه ی هنر گذاشت , ولی اینقدر سفارشی و بی مایه و بوته خوند که گند زد ... همین اقای شاهین نجفی که مثال میزنید بدترین عقاید و ضد ارزش ترین مفاهیم ضد اسلامی و انسانی رو داره با بهترین شکل وارد قلب و ذهن مخاطب میکنه .
قبلا توی بخش سینما این حرفو زدم : مشکل هنر این مملکت اینه که بی صاحابه , هر کسی که پول توی جیبشه میاد سرمایه گذاری میکنه , در حالی که به قول revenger باید یه شبکه ی تار عنکبوتی درست بشه که هنر توی دست اهداف نظام باشه !
یعنی اگه اراده کرد هنرمند توی مملکت خاموش بشه , نه اینکه وقتی با هنرمند لج کرد بره اون ور اب بشه دشمن خودش ... چند ساله دارن توی این مملکت میگن جنگ نرم ؟ رهبر انقلاب میگفت :
چه کنم که هر چه میگم کسی حرفهای منو نمیفهمه !
اینو نزدیک های سال 70 گفتن ... خب نمیفهمیم دیگه , این نتیجه ی 23 سال بی توجهی به حرف رهبر انقلابه , اون موقعی که ایشون این حرفو زدن توی ایران ویدئو داشتن جرم محسوب میشده ...کل موسیقی هم نوارهای باقی مانده از زمان شاه بوده .
نقل قول:سوال من این بود که بر چه اساسی باید به سنتور بگیم آری ولی به گیتار الکتریک بگیم خیر؟ این دوتای نوعی بنظر من فرقی با هم ندارن ، همونطور که گفتم اینها ظرف هستند در خدمت محتوا...
فرقش در فرهنگه , سنتور رو هر کاریش بکنی مال فرهنگ ماست , تنها کارش هم این وبده که توی موسیقی سنتی بوده که اشعار حافظ و سعدی رو چهچه میزدن ... خب این بهتره یا موسیقی خشنی که هیچ ربطی به فرهنگ مملکت ما نداره ؟
خب وقتی فرهنگ از دست بره جوون مردم عاشق نیکی میناج و لیدی گاگا و شکیرا و اینا و ریحانا میشه دیگه , حتی اگه نفهمه اینا چی میگن !
فکر کنید تا به امروز به موسیقی سنتی بها داده میشد و الان جوون های ما به جای :
ناری ناری ناری , یه گوله اناری ناری
اشعار حافظ و سعدی و مولانا زمزمه میکردن ...انصافا این کجاش بد بود ؟ همین اقای شجریان و خیلی از اساتید موسیقی دوران شاه به علت ابتذال موسیقی اون دوران از رادیو کنار کشیدن ...من نمیخوام اینا رو تبرئه کنم , میگم یه مشت بی شعور بودن که اسم انقلاب رو به دوش میکشیدن اینا رو دور انداختن و د واقع ما خودمون مسبب وضع امروزی هنر کشور در همه ی زمینه ها هستیم
فعلا من دارم روی فرهنگ ایرانی موسیقی بحث میکنم , وارد مسائل اسلامی نمیشم ...چون تا زمانی که یه مملکت هنوز فرهنگ خودشو درک نکرده نمیتونه باهاش هنر اسلامی ارائه بده