تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه نامه ایام الله دهه فجر *بهمن ماه92*
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۲۱/بهمن/۹۲ ۰:۴۶)revenger نوشته است: [ -> ]من یه نقد دارم به حرکت جدید شبکه 1 سیما نمیدونستم کجا بنویسم دیدم اینجا 22 بهمن داره دیگه...Big GrinBig Grin

اقا شبکه 1 بزرگ نوشته: راهپیمایی 22 بهمن گزینه روی میز ملت ایران !!!!!!!!!

به شعر آقای زمانی توجه کنید.... درسته که دهه ی فجر مهم ترین اتفاق و رویداد انقلاب ماست... ولی خوب بازم یکی از گزینه های پیروزی ماست... . یعنی همون اندازه که این اتفاق مهمه ....تداوم انقلاب ....جنگ تحمیلی... رسیدن به علم و استقلال و حفظ انقلاب هم مهمه.....
پس دهه فجر میشه یکی و مهم ترین عاملی که انقلاب ما الان در سال 92 به اینجا رسیده.Blush
امیدوارم نظرمو درست بیان کرده باشم.
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: allah_20091212_1419127414.jpg]
امشب با الله اکبر هایمان آسمان را برای ملائک نور باران می کنیم
فردا با حضورمان سفیر های العجل به سوی مولایمان مهدی -عجل الله تعالی فرجه الشریف- روانه می کنیم و با فریاد های برائت مر گ مرگمان مرگ و نابودی را برای دشمنان رقم می زنیم واخلاص را برای خود مان.
عصای موسی می شویم سحر گزینه های روی میز شان را به یکباره می بلعیم .
اراده ی خدا می شویم فوت دهان شان را برای خاموش کردن نور خدا همراه با دهانشان خرد می کنیم .
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۸)fafa* نوشته است: [ -> ]به شعر آقای زمانی توجه کنید.... درسته که دهه ی فجر مهم ترین اتفاق و رویداد انقلاب ماست... ولی خوب بازم یکی از گزینه های پیروزی ماست... . یعنی همون اندازه که این اتفاق مهمه ....تداوم انقلاب ....جنگ تحمیلی... رسیدن به علم و استقلال و حفظ انقلاب هم مهمه.....
پس دهه فجر میشه یکی و مهم ترین عاملی که انقلاب ما الان در سال 92 به اینجا رسیده.Blush
امیدوارم نظرمو درست بیان کرده باشم.

متوجه منظورتون شدم

خطاب من شعر حامد زمانی نبود ، اون درسته که اشاره میکنه مردم ما چنین مردمانی هستند و...

ولی اینکه خود راهپیمایی گزینه روی میز باشه ، نه نیست

بی خیال این بحث ، اصلا مهم نیستWink
سلام
بچه های بیداری خدمت همه سلامی ویژه میگمBlush
قرار همه ما ساعت 21، امشب همینجا روی بام بیداری اندیشه همه با هم بیاییم و بگیم
[تصویر: d3cc1a7bb3f91.jpg]
هرکسی امکانش رو داره بیاد با مشتی محکم و با اراده ای راسخ بگه.

به آمریکا بگویید از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر. (شهید دکتر بهشتی)
[تصویر: %D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B12.jpg]
به نام خدا
الله اکبر
الله اکبر
الله اکبر
ای جان چه حالی دادBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
الله اکبر
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTSz-govAKndLOzkkPIyrd...RX9ZLojGiA]
[تصویر: 803906_377.jpg]
[تصویر: d3cc1a7bb3f91.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع