تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحریم مجموعه های مبتذل شبکه ی نمایش خانگی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم

فکر میکنم شما هم با من موافق باشید که مجموعه های شبکه ی نمایش خانگی با پایین ترین کیفیت ممکن و فقط جهت جذب پول های میلیونی دارن تولید میشن فیلمهایی که هیچ نکته ی مثبت و حتی خنده داری توشون پیدا نمیشه ولی نمی دونم چرا مردم از اینگونه فیلما استقبال میکنن و این تاسف زمانی بیشتر میشه که میبینیم این فیلمها بدست کارگردانهای بزرگ و توانمند ایران مانند داوود میرباقری و مهران مدیری تولید میشن ...

اگه یه نگاهی به شروع شکل گیری این فیلمها بندازیم فیلم قلب یخی رو میبینیم که با کسب پول میلیونی بدون پایان(بقول خودشون پایان باز چون بلد نیستن چطور باید فیلمو جمح کنن) به اتمام رسید و جالب تر اینکه فصل دوم این فیلم با بازی بازیگران توانمندی چون مهران مدیری و رضا عطاران شروع شد که اونم معلوم نشد چه اتفاقی افتد و انگار سازندگان این فیلم پول کافی
رو به جیب زدن و گفتن گور بابای ملت!!! (این دیگه پایانش زیادی باز بود)

متاسفانه چون این سریالها هیچ گونه نظارتی از لحاظ کیفی روی اونا صورت نمی گیره دست سازندگانش رو باز میزاره تا بتونن هر نکته ی زشتی رو بخورد بیننده بدن و حتی این اجازه رو دارن که انتهای فیلمو نسازن و مردم رو بعد از دیدن 40 50 قسمت سر کار بزارن!

[تصویر: Shahgoosh-5.jpg]

فیلم مبتذل و بی کیفیت شاهگوش که این روزا داره پول خوبی به جیب میزنه و با خیل عظیمی از بازیگران کارکشته ی ایران و یک کارگردان کارکشته تر بنام میرباقری که متاسفانه سریال زیبایی بنام مختارنامه در کارنامه ی او دیده میشه داره این راهو طی میکنه.
این فیلم اصلا مشخص نیست در سبک طنز هست یا جنایی! چون در هر دو مورد بسیار بد عمل کرده و شعور مخاطب رو به بازی گرفته و چیزی جز تاسف برای ما بجا نمیزاره که چرا چنین کارگردانهایی حاضرن بخاطر کسب پول با مال و وقت مردم بازی کنن

من خواهشی که از دوستان دارم اینه که تا می تونید این سریالهارو تحریم کنید و حتی الامکان سازندگان این فیلمارو مورد هجمه ی انتقاد قرار بدید(با پیامک یا در سایت) و این فرهنگو جا بندازیم تا مردم پولشون رو صرف چنین مجموعه های بی خودی نکن. یا علی
سلام

چرا فکر میکنید که :

نقل قول:این فیلم اصلا مشخص نیست در سبک طنز هست یا جنایی! چون در هر دو مورد بسیار بد عمل کرده و شعور مخاطب رو به بازی گرفته و چیزی جز تاسف برای ما بجا نمیزاره که چرا چنین کارگردانهایی حاضرن بخاطر کسب پول با مال و وقت مردم بازی کنن

توضیح بدین لطفا
هه ه ه ه ی ی ییییییی
از این دست آقایون کم بودن اینجا یکی دیگه هم اضاف شد Angel
منظورتون از این دست اقایون کیا هستن؟
شما میتونی بری پولتو صرف این فیلما کنی اخرش اگه 1 درصد چیزی به فهم و یا علمت اضاف شد من پولشو بت میدم! البته اگه این فیلما اخری داشته باشن...

اقا رضا شما بنظرت سبک فیلم شاهگوش چیه؟ هدف ساخت این فیلم چیه؟
نقل قول: اقا رضا شما بنظرت سبک فیلم شاهگوش چیه؟ هدف ساخت این فیلم چیه؟

بنده تا اینجایی که پیگیری کردم , یک سریال طنز بوده با نگاهی واقع گرایانه به مسائل جامعه ...یعنی هیچ تلاشی واسه خندوندن مخاطبش نمیکنه و فقط واقعیات رو در قالبی طنز نشون میده , اما اشکال سریال کجاست ؟

خیلی قسمت هاش طولانیه و با تدوین بهتر میشد سریال رو جذاب تر و مخاطب پسند تر کرد ...هر قسمت رو اگه یه ربع کات میکردن سریال خوبی میشد اما به دلیل حضور بازیگران مطرح احتمالا دلشون نیومده اینکارو بکنن .

نقاط قوت سریال چیه ؟

حل مسئله ی عدالت در ملت !
اسم مغازه ها و کلانتری خیلی با دقت انتخاب شدند, پرونده ی قتل صاحب مغازه ی عدالت که شهره ی محل بوده در کلانتری ملت با حضور انواع اقسام افراد موجود در جامعه :

جوون خواستگار
قاضی
مربی فوتبال
دختر بی حجاب
خواننده ی مجالس عروسی و ...

حتی پدر امیر علی هم اسم مغازه اش صداقته و ما اینو توی رفتار پدر امیر علی و خودش شاهد هستیم ...اون دو تا جناب سرگرد ها هم خیلی شخصیت هاشون عالی و واقعی در اومده .

این نظر من راجع به سریال شاهگوشه , حالا نظر شما نسبت به این جملاتی که نوشتید چیه ؟

نقل قول:این فیلم اصلا مشخص نیست در سبک طنز هست یا جنایی! چون در هر دو مورد بسیار بد عمل کرده و شعور مخاطب رو به بازی گرفته و چیزی جز تاسف برای ما بجا نمیزاره که چرا چنین کارگردانهایی حاضرن بخاطر کسب پول با مال و وقت مردم بازی کنن
نقل قول:
شما میتونی بری پولتو صرف این فیلما کنی اخرش اگه 1 درصد چیزی به فهم و یا علمت اضاف شد من پولشو بت میدم! البته اگه این فیلما اخری داشته باشن...
من حاضرم این پول رو بدم 3تا لبخند کوچیک بزنم تو این دنیای وا نفساBig Grin
اقا رضا من خودم متوجه این مسایل توی فیلم شدم ولی بقول دکتر شریعتی:
اگه میخوای یه چیزیو خراب کنی خوب بهش حمله نکن بد ازش دفاع کن

این دقیقا کاری که میرباقری در این فیلم انجام داده وقتی در یه زمینه ی تبحر نداری نباید سراغ اون مقولی بری
شما فیلم چک برگشتی یادتون هست با بازی امیر جعفری اون فیلم به زیبایی مسائل اجتماعی رو به چالش میکشه و از لحاظ کیفیت خیلی بالاتر از شاهگوش قرار داره تازه شما اینم در نظر بگیر که شاهگوش چقدر بازیگر نامی داره ولی متاسفانه فیلم میخواد با رقصیدن و بزن و بکوب به مردم پیام مثبت بده؟
اگر واقعا آدم مطلبی رو بخواند که در رد یک سریال دلیل منطقی ( به قولی محکمه پسند ) داشته باشد
قابل اعتناست .
ولی فرض کنید یک نفر به دیگری بگه که این سریال برای وقت پر کردن مردم و تفریحشان و اینکه جیب خودشون رو پر کنند ساخته شده ! این دلیل نمیشود واقعا !!
خوب تفریح و وقت گذرانی و کسب درآمد از این طریق که بد نیست !
من این سه قسمت "شوخی کردم..." رو دیدیم به نظرم غیر از قسمت ها میانی (که شبیه کنسرت هست !!) باقیش خوب هست .
خصوصا قسمت اتاق عملش Smile
به نظر من ایراد شما وارد نیست .
نقل قول:اقا رضا من خودم متوجه این مسایل توی فیلم شدم

شما پرسیدی نظرت راجع به سریال چیه و منم نظرمو گفتم .

نقل قول: تازه شما اینم در نظر بگیر که شاهگوش چقدر بازیگر نامی داره ولی متاسفانه فیلم میخواد با رقصیدن و بزن و بکوب به مردم پیام مثبت بده؟

کدوم بزن و برقص ؟ درسته فیلم قسمت های اضافه زیاد داره ولی تنها چیزی که توش نبوده هجویاته ... در هر صورت من از فیلم دفاع نمیکنم و میگم اثر ضعیفیه بخاطر تدوین غلطی که روش انجام شده ...و گرنه پیام بدی نمیده .
خب حرف جفتمون یکیه منم میگم اثر ضعیفیه(خیلی ضعیف) چرا مردم باید پول بدن چنین فیلمی رو ببینن؟
شما میگی کدوم بزن برقص. شخصیت الگو برداری شده از ابی بنظرت چطور کارکتریه؟ یکی از زشت ترین تقلیدهای ممکن که خیلی ابکی در اومده و هیچ حرفی بجز تقلید نداره
بزن برقص های سخیف داخل بازداشتگاه هم یادتون نرفته که؟ غیر اینکه داره به شعور مخاطب با این سکانسهای بیخود توهین میشه
یه نکته ی دیگه اینکه میرباقری فیلمو با لژ خانوادگی اشتباه گرفته!! پسرش اصلا بلد نیست بازی کنه گذاشتش نقش اول فیلم
در کل سرتاپای این فیلم از نظر من ایراد داره

در مورد اقای مدیری و طنزهای بشدت تکراریش هم حرف زیاده که در آینده دنبال میکنیم با نظر دوستان
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع