تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شهادت مظلومه ؛ " مادر "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
ای نور قلب عاشقم ..... شمع این خانه تویی
زهرا زهرا مرو مرو .......... لطف کاشانه تویی

http://media.rasekhoon.net/003/12/92/Ram...n.net).mp3
[/url]

http://host15.aparat.com//public/user_da...246774.mp4

گوش بدید یا ببینید!
دلتون شکست برا ما هم دعا کنید!
[تصویر: 43440_647.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله صلی الله علیه و اله :
انَّ اللهَ عَزَّوَجَلَّ لَیَغضِبُ لِغَضِبِ فاطِمَه وَ یَرضی لِرِضاها : همانا خداوند عزوجل به خاطر خشم فاطمه خشمگین و برای خشنودی و رضایت فاطمه راضی می‌شود
[تصویر: 734ba6f3de83.jpg]
سلام بر دوستان عزیز و بزرگوار ... خواستم در مورد بانوی عالم خلقت مطلبی بنویسم که دیدم جهان کوچکتر از ان است که در ان فاطمه را درک کرد لذا به یاد جمله مرحوم دکتر علی شریعتی رحمه الله علیه افتادم که در پایان کتابی چنین نوشت :
خواستم بگويم که فاطمه دختر خديجه‌ بزرگ است . ديدم فاطمه نيست
خواستم بگويم كه فاطمه دختر محمد است .
ديدم كه فاطمه نيست
خواستم بگويم كه فاطمه همسر علي است . ديدم كه فاطمه نيست
خواستم بگويم كه فاطمه مادر حسين است . ديدم كه فاطمه نيست
خواستم بگويم كه فاطمه مادر زينب است . باز ديدم كه فاطمه نيست
نه اين ‌ها همه هست و اين همه فاطمه نيست
فاطمه،فاطمه است ...........

سالروز رحلت دخت نبی مکرم اسلام بزرگ بانوی جهان افرینش انسیه حورا و ام الائمه الاطهار حضرت فاطمه الزهرا سیده النسا العالمین بر عموم مسلمین جهان تسلیت باد
[تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif][تصویر: s.gif]
بسم الله الرّحمن الرّحیم

ایام شهادت تسلیت باد.

از جناب عالم مقدس ملکوت درخواست میکنم که ماجرای چگونگی رحلت حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو برای ما خوانندگان ، از کتب تاریخی و روایی توضیح بدن.

باتشکر
یا علی!
آن دو را از بدن مادر جدا کن
که فرشتگان آسمان را به گریه انداختی

انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامه
لعنت برآنكه منكر شهادت مادرمون ميشه

[تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

اینک مهم ترین لحظه ها فرا رسیده اند، لحظه ی اجرای بخش مهم وصیت، بخشی که تا روز قیامت به عنوان شاهدی بر موضع زهرا (سلام الله علیها) باقی خواهد ماند!
لحظه های خاک سپاری فرا رسیده که باید مخفیانه صورت گیرد!...
"تو را ای صدیقه! به کسی سپردم که از من به تو شایسته تر باشد و برای تو خرسندم به آنچه خداوند خرسند باشد!
منها خلقناکم و فیها نعیدکم و منها نخرجکم تارة اخری"

هنگامی که مولای غریب کار دفن را به پایان برد و خاک از دست افشاند، اندوهی جانکاه بر آن گرامی مستولی شد، گریان رو به جانب قبر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کرد :
"سلام بر تو ای رسول خدا، از من و دخترت! که اینک در جوار تو فرود آمده و شتابان به تو ملحق شده است!
ای رسول خدا! شکیبایی من در مصیبت دختر برگزیده تو کم شد و طاقت و توانایی من در فقدان او از دست رفت!
و از این پس اندوه من جاودانی است و شبم به بیداری خواهد گذشت تا آنگاه که خداوند مرا به سرایی که تو در آن اقامت داری ببرد!
و به زودی دخترت به تو خبر می دهد که چگونه امتت برای ستم بر او ، هم گروه شدند، پس همه چیز را از او بپرس و حال ما را از او جویا شو و این چنین کردند در حالی که از رحلت تو چیزی نگذشته و یاد تو از میان نرفته است!
و سلام بر هر دوی شما! سلام وداع کننده ای که نه از شما خشمگین است و نه رنجیده خاطر!
اگر بروم از روی ملالت و بی علاقگی نیست و اگر بمانم به جهت بدگمانی به آنچه خداوند به شکیبایان داده است، نمی باشد..."

لعن الله قاتلیک...
(۱۳/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۴)عالم مقدس ملکوت[color=#ff0000' نوشته است: [ -> ]سالروز رحلت؟؟؟؟؟ دخت نبی مکرم اسلام بزرگ بانوی جهان افرینش انسیه حورا و ام الائمه الاطهار حضرت فاطمه الزهرا سیده النسا العالمین بر عموم مسلمین جهان تسلیت باد[/color]
برادر عزیز جناب عالم مقدس ملکوت،
مادر ما رو بعضی حرامزاده ها با جسارت ها، با بی ادبی ها،و با وحشی گری های شون به شهادت رسوندند!

[b]به یاد رزمنده هایی که پشت پیراهن خاکی خودشون می نوشتند:

می روم تا انتقام سیلی زهرا بگیرم!

[/b]
[تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]
آجرك الله يا بقيه الله [تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]

** آیت الله العظمی شیخ حسین وحید خراسانی

هر کسی که اندک ژرف اندیشی داشته باشد و در حال حاظر زندگی کرده و لااقل چشمان سرش باز باشد - ولو اینکه چشمان دلش را خواب فرا گرفته باشد - با دیدن سخنان و دفاعیات آیت الله العظمی وحید از فاطمیه و حواشی آن - تا جایی که تعطیل رسمی روز فاطمیه بر اساس همّت این بزرگ مرد جهان شیعه انجام گرفت - پی به این مطلب می برد که هر آنچه که امروز دست مایه شبهات مخالفین ومعاندین بر فاطمیه می باشد ، امری مقبول و معمول به و ثابت در نزد ایشان - حفظه الله - است .

هنوز به یاد داریم که ایشان در مورد شبهات آن ضال مضل بیروتی چگونه سخن گفته اند :

http://zalaal.net/olama/o17.htm

ماذا يريدون من الصديقه المظلومه الشهيده او لم يکفها ما جري عليها من الاولين حتي تصدي الاخرون لاغتصاب مقاماتها الغيبيه الثابته بالنص الصحيح الصريح و تسالم عليها اعلام العلماء و فقهاء الفرقه المحقّه .
و ما ذا يحصل لهم من الحطّ عن قدسيّتها التي لا يدرکها الا الراسخون في العلوم العقليّه و النقليّه ، سوي انکسار قلوب ائمه الهدي و ابتهاج نفوس ائمه الضلاله و الرّدي ....

چه مي خواهند از صديقه مظلومه شهيده ! آيا براي ايشان - سلام الله عليها - آنچه که از طرف پيشينيان در قبالشان اتفاق افتاد کفايت نمي کند که ديگران مي خواهند مقامات غيبيه ثابت شده به نصوص صحيح و صريحي که علماي اعلام و فقهاي فرقه حقه بر آن تسالم دارند ، را از ايشان غصب نمايند ؟!
و از پايين آوردن قدسيت ايشان که هيچکس را ياراي درک آن نيست مگر راسخون در علوم عقليه و نقليه ، چه چيزي براي ايشان حاصل مي شود ، به جز شکسته شدن قلب ائمه هدي عليهم السلام و شادي دل امامان گمراهي ؟!!

حال هدف ما از این همه تاکید چیست ؟!

همه ما به یاد داریم که جاهلی معلوم الحال در این سایت به خود جرات داد تا تهمت قبول نداشتن " احراق باب فاطمه علیها السلام " را به آیت الله العظمی وحید
منسوب نماید :

نقل قول:
اولا:آتش زدن درخانه همانطور که بسیاری از علماء وبزرگان شیعه نوشته اندثابت نیست،آنچه ثابت ومسلم است تهدیدبه آتش زدن وآوردن هیمه وشعله ای ازآتش میباشد، .....همچنین آیه ا...وحیدوعلامه امینی وامام شرف الدین وغیره می نویسندخلیفه دوم تهدید کردبه آتش زدن .

یا در جای دیگر گفت :

نقل قول:
[/font]
ایشان درکتاب مقتطفات ولائیه مینویسد
یقول الرجل: لیخرج علی ع والااحرقت الدارعلی اهلها(111-112)
ودرپاورقی فقط ازحطب نام برده شده است.

و بعد از اینکه به شبهه وی پاسخ داده شد و بر اساس همان کتابی که وی بدان استناد کرده ، کج فهمی وی را به او نشان دادیم ، وی این چنین بهانه آورد :
نقل قول:
درموردآیه ا...وحیدبنده درجائی کتبا وشفاها ندیده ونشنیدم که ایشان بگویددرخانه را آتش زدندغیرازهمان مطلب که ازایشان درباره تهدیدبه آتش نقل کردم ،واین سخن ومطلب رادرمسجد اعظم برای طلاب علوم دینی وروحانیون گفتندواگرآنرا ضعیف وبی اعتبارمیدانستندنقل نمی کردند.

گویا او نمی داند که بحثی علمی و اعتقادی را نباید با ظرف کم حجم علم خودش بسنجد !

آیا او همراه و صاحب همیشگی آیت الله وحید است که این چنین با اطمینان سخن می گوید و نشنیدنش را دلیل بر عدم اثبات موضوع می داند ؟

گذشته از آنکه در اثبات عدم صحت کلام وی نیز نشان دادیم که اصل استدلال وی ، بی پایه و اساس بوده و اصلا ربطی به مدعایش ندارد !

[b]

قبلا بیان کردم که از یکی از دفاتر طهران و دفتر قم آیت الله وحید استفتاء در مورد مقبول بودن یا نبودن آتش زدن خانه وحی در نزد ایشان کردم و این چنین گفتند :
نقل قول:
ششم : این مطلب را برای کسانی عرض می کنم که به سخن این حقیر اعتماد دارند .

با دفتر آقای وحید خراسانی در تهران ( یکی از دفاتر ایشان ) و دفتر قم تماس گرفتم و در مورد قبول بودن اصل آتش زدن خانه حضرت زهرا سلام الله علیها در نزد آیت الله وحید سوال کردم :

هر دو دفتر ، به صراحت پاسخ دادند که اصل آتش زدن باب ( دَر ) خانه حضرت زهرا سلام الله علیها در نزد آیت الله وحید مقبول و صحیح می باشد .[/b]

برای بار دوم از طریق اینترنت از سایت رسمی آیت الله العظمی وحید خراسانی استفتاء کردیم در مورد مقبولیت آتش زدن خانه وحی در نزد معظم له و عقاید شیعه .

و این چنین جواب آمد :
[b]
نقل قول:

با آرزوي قبولي طاعات و عبادات حضرتعالي
==============
سؤال: بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم در نظر آیت الله العظمی وحید خراسانی - حفظه الله تعالی - آیا واقعه آتش زدن خانه حضرت زهرا سلام الله علیها انجام شده و یا فقط تهدید به آتش زدن انجام شده ؟ آیا روایات شیعه در این امر به حدی می باشد که یقین به وقوع آن حاصل شود ؟ با احترام

جواب:
سلام عليكم و رحمة الله و بركاته
فایل پیوست را ملاحظه فرمایید.

فایل مذکور به نام " غروب مهر " می باشد که ضمیمه این پست می باشد .

لینک دانلود این کتاب :
[b]http://uplod.ir/5yw0pmzinkj0/_______________.pdf.htm

در فصل ششم این کتاب ( ص 53 - ص 27 فایل) این چنین آمده است :

شعله به ساق عرش

موضوع این پژوهش :

آتش زدن درب خانه

مدرک اول :

« فوجهوا الی منزله فهجموا علیه و احرقوا بابه و استخرجوه کرهاً »

... پس راه خانه علی (علیه السلام ) را در پیش گرفتند و به او یورش بردند ، درب خانه اش را آتش زدند ، و او را به زور بیرون کشیدند ....

سند اهل سنت :
اثبات الوصیه /155 و ( ط . مرکز المصطفی ) /124 [ مسعودی م . 346 ]

مدرک دوم :
«قالت فاطمه الزهراء علیها السلام : .... فسقطت لوجهی و النار تَسعَر و تَسفَع وَجهی .... »

فاطمه ی زهرا علیها السلام فرمودند : ... پس به صورت ، روی زمین افتادم و آتش شعله می کشید و صورتم را می گداخت ....

اسناد شیعه :
1 - بحارالانوار 30 / 349 ( علامه مجلسی م .1110 )
2 - فاطمه بهجه قلب المصطفی ( عربی ) 2 / 531 ( رحمانی همدانی )

مدرک سوم :
« قال علی علیه السلام لعمر و لکانی انظر الیکما و قد اخرجتما من قربکما غضین طریین حتی تصلبا علی الدوحات فیکون ذلک فتنه لمن احبکما ... ثم یومر بالنار و هی النار التی اضرمتوها علی باب داری لتحرقونی و فاطمه بنت رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم و ابنی الحسن و الحسین و ابنتی زینب و ام کلثوم حتی تحرقا بها ... »

حضرت علی علیه السلام به عمر فرمودند : و هر آینه می بینم شما دو نفر را که از قبرتان با بدن هایی تازه ، بیرون کشیده شده اید ( بوسیله فرزندم مهدی علیه السلام ) تا اینکه به درختان تنومندی آویزان شوید ، پس البته این واقعه موجب گمراهی کسانی است که شما را دوست می دارند... سپس امر می شود به آتش ، و آن همان آتشی است که برافروختید بر خانه ام تا من و فاطمه علیها السلام دختر پیامبر صلی الله علیه و آله و دو پسرم ، حسن و حسین و دو دخترم ، زینب و ام کلثوم علیهم السلام را با آن بسوزانید ...

سند شیعه :
مدینه المعاجز ( ط. موسسه معارف الاسلامیه ) 2 / 245 ( سید هاشم بحرانی م. 1107 )

مدرک چهارم :
و قد روى ابراهیم بن سعد الثقفی ، قال : حدثنا أحمد بن عمرو البجلي ، قال حدثنا أحمد بن حبيب العامري ، عن حمران بن أعين ، عن أبي عبد الله جعفر بن محمد ( عليه السلام ) قال: " والله ما بايع علي ( عليه السلام ) حتى رأى الدخان قد دخل بيته "

امام صادق علیه السلام فرمودند : به خدا قسم علی علیه السلام بیعت نکرد تا اینکه دید دود داخل خانه اش شده است .

اسناد شیعه :
1 - الغارات ( ابراهیم بن محمد ثقفی م. 283 )
2 - الشافی فی الامامه ( موسسه الصادق تهران ) 3 / 241 ( الشریف المرتضی م. 436 )
3 - بحارالانوار 28 / 390 - 411 ( علامه مجلسی م. 1110 )

مدارک دیگر :
آتش زدن درب خانه ی فاطمه ی زهرا علیها السلام در منابع زیر نیز آمده است :

اسناد شیعه :
1 - حلیه الابرار 2 / 667 ( سید هاشم بحرانی م. 1107 )
2 - فاطمه بهجه قلب المصطفی / 2 / 528 ( رحمانی همدانی )

اسناد اهل سنت :
1 - اثبات الوصیه / 142 ( مسعودی م. 346 )
2 - موتمر علما ء بغداد ( تحقیق سید مرتضی رضوی ) / 181 ، و طبع آخر / 135 - 137 ( مقاتل بن عطیه م . 525 )

[b][font=Tahoma]

البته این موضوع آنقدر نیاز این تطویل نداشتزیرا موضع کسی همانند آیت الله العظمی شیخ حسین وحید خراسانی در مورد شبهات وارده بر وقایع هجوم بر خانه وحی ، اظهر من الشمس است و آنچنان که عرض شد ، اگر کسی فقط چشم سرش باز باشد - و لو اینکه چشم قلبش را خواب برده باشد - این حقیقت را خواهد فهمید .

[/b]
[تصویر: 09333021214311718509.jpg]
بر بانوی مطهرمان گریه می کنیم
بر آن همیشه بهترمان گریه می کنیم

[b]با این دو زمزمی که خداوند داده است
بر آیه های کوثرمان گریه می کنیم[/b]

[b]بر روی بال های سپید ملائکه
بر آن کبود پیکرمان گریه می کنیم[/b]

[b]کنجی نشته ایم و کنار پیمبران
بر دختر پیمبرمان گریه می کنیم[/b]

[b]بر لاله های بستر او خیره می شویم
بر آنچه آمده سرمان گریه می کنیم[/b]