۲۶/بهمن/۹۲, ۹:۱۱
با عرض پوزش از وحید عزیز
من رشتم برق-کنترل بود انصافا علاقه هم داشتم حتی چند تا مقالهISA هم دادم
ولی با خودم که فکر کردم دیدم فقط مقاله برای مقاله بود و نه به درد دنیا میخوره نه به درد آخرت
الان کارم هم تو عسلویه ناظر ابزاردقیقم که لیسانس هم زیادشه. بنابراین برای من مفید نبود.

در ضمن یادت باشه توی درس کنترل خیلی زود مسلط میشی و با همون سرعت از یادت میره ینابراین یه مرور اساسی باید نزدیکای امتحان بکنی.
دوستان ای که مثل من حافظه درب و داغونی دارند از خوردن کندر (اگه طبعتون گرمه زیاد نخورین)و مویز (از این تیزابی ها نباشه) و خواب قیلوله غافل نشند که اثر ها دارد!
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۷)fafa* نوشته است: [ -> ]میشه شما رشتتونو بگین و چرا پشیمونین؟؟؟دوست نداشتین گرایشتونو یا..؟؟؟
من رشتم برق-کنترل بود انصافا علاقه هم داشتم حتی چند تا مقالهISA هم دادم
ولی با خودم که فکر کردم دیدم فقط مقاله برای مقاله بود و نه به درد دنیا میخوره نه به درد آخرت
الان کارم هم تو عسلویه ناظر ابزاردقیقم که لیسانس هم زیادشه. بنابراین برای من مفید نبود.(۲۶/بهمن/۹۲ ۶:۳۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]دوستان یه سری منابع خوب یا کلاس خوب برای رشته ی برق قدرت یا برق کنترل سراغ دارن بگن، ممنون میشممحمد جان اگه جزوه های پارسه (کتاب هاشو نمیگم ) رو گیر آوردی بخون مخصوصا مدار و کنترل البته فکر کنم همینطوری نمیدن یا باید تو آزمون ها شرکت کنی یا مثل من از سال بالایی ها بگیری

در ضمن یادت باشه توی درس کنترل خیلی زود مسلط میشی و با همون سرعت از یادت میره ینابراین یه مرور اساسی باید نزدیکای امتحان بکنی.
دوستان ای که مثل من حافظه درب و داغونی دارند از خوردن کندر (اگه طبعتون گرمه زیاد نخورین)و مویز (از این تیزابی ها نباشه) و خواب قیلوله غافل نشند که اثر ها دارد!