تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سربازان فضای مجازی بسم الله بگید (فرصتی برای شما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۶/اسفند/۹۲ ۲:۳۰)mehrdad sharifi نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز من پایه هستم . باید چه کار کنم؟
سلام
طرح ارائه بدید
یعنی بگید چه سایتی می خواید؟
چه کاری می تونید انجام بدید؟
زمان و تعداد نفرات و سایر شرایط را بفرمایید.
من درخدمتم
سلام قصد دارم سایت اجتماعی درست کنم که هم زمان با تازه مسلمان در یک ارتباط مستقیم باشیم از طرفی با جذب دوستان غیر مسلمان به عنوان دوست آهسته آهسته مکتب شیعه و اهل بیت را به آنها معرفی کنیم. از سوی دیگه زبان فارسی به این شکل ترویج کنم.یعنی با یه تیر دو نشان بزنم ترویج مکتب شیعه و معرفی واقعی ایران و ایرانی و فرهنگ ناب ایرانی به جهانیان.از سوی دیگه قصد دارم قسمتی را برای نام نویسی از شیعیان و همه عدالت طلبان جهان در قالب سربازان مهدی(علیه السلام) آماری از حق طلبان واقعی بدست بیاورم. و از این طریق حرکت عدالت طلبانه ای در جهان آغاز کنم. انشاء ا...
متشکرم یا حق
(۶/اسفند/۹۲ ۱۱:۴۱)mehrdad sharifi نوشته است: [ -> ]سلام قصد دارم سایت اجتماعی درست کنم که هم زمان با تازه مسلمان در یک ارتباط مستقیم باشیم از طرفی با جذب دوستان غیر مسلمان به عنوان دوست آهسته آهسته مکتب شیعه و اهل بیت را به آنها معرفی کنیم. از سوی دیگه زبان فارسی به این شکل ترویج کنم.یعنی با یه تیر دو نشان بزنم ترویج مکتب شیعه و معرفی واقعی ایران و ایرانی و فرهنگ ناب ایرانی به جهانیان.از سوی دیگه قصد دارم قسمتی را برای نام نویسی از شیعیان و همه عدالت طلبان جهان در قالب سربازان مهدی(علیه السلام) آماری از حق طلبان واقعی بدست بیاورم. و از این طریق حرکت عدالت طلبانه ای در جهان آغاز کنم. انشاء ا...
متشکرم یا حق

سلام دوباره
بسیار عالی
ببینید هر حرکتی می تونه نتیجه ی دیگر و حتی برعکس هدف اولیه داشته باشه. شما نیتت این هاست، اما مثلا شاید منی که سایتی را مدیریت می کنم، اسلام را درست معرفی نکنم، شاید ایران را درست معرفی نکنم. شاید حرف ها و گفته هام درست باشه، اما برداشت مخاطبان سایت من که از سراسر جهان هستن، چیز دیگه ای باشه. پس دقت کنید و حساس باشید روی این موضوع. مشورت بگیرید از بزرگان و ...
ببینید سایتی که من می تونم برای شما طراحی کنم، شبیه یک وبلاگ یا سایت خبری هست. از نظر ارتباط با مخاطب ها. برای این که مطالب رو می ذارید و می رید سرغ مطلب بعدی و شما هستید که محتوا ایجاد می کنید در آن. اما شبکه های اجتماعی یا انجمن هایی شبیه همین بیداری اندیشه، توسط شما مدیریت می شه اما تولید محتوا بیشتر توسط کاربران هست. حال شما سایت می خواید؟ یا انجمن؟
در مورد ثبت اطلاعات سربازان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، یک نکته دارم؛ این که آیا می تونید خوب تبلیغ کنید که همه این سایتو ببینن؟ کار آسونی نیست. و اگر تعداد کمی سایت شما رو ببینن، آمارتون غیرواقعی خواهد بود. و در این صورت یا خودتون حذفش می کنید در آینده و یا آمار غیرواقعی رو نشون می دید که باعث برداشت و نتیجه گیری بینندگان سایت می شه که خلاف نیت شماست.
من در خدمتم
جزیی تر بفرمایید. ضمن این که راه اندازی سایت کار آسونیه. اما مدیریت و ادامه دادنش واقعا زمانبر و هزینه بر هست. سایت باید شناخته بشه و مرتبا تبلیغ کرد. پس سرمایه های انسانی و مالی و ... نیاز داره. اگر نیت کنید و بتونید که ادامه بدید همه خوشحال می شیم و آرزوی موفقیت روزافزون می کنیم. اما اگر متوقف بشه و ... جالب نیست.
سلام دوست عزيز،من هم آمادگي شو دارم فقط دوست دارم سايتي باشه كه فعاليت هاش فقط براي امام زمان عج باشه،حالا اين كه جزئياتش چطور باشه رو بايد بيشتر روش فكر كنيم.
(۶/اسفند/۹۲ ۱۸:۱۲)mahel نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزيز،من هم آمادگي شو دارم فقط دوست دارم سايتي باشه كه فعاليت هاش فقط براي امام زمان عج باشه،حالا اين كه جزئياتش چطور باشه رو بايد بيشتر روش فكر كنيم.

سلام
بسیار عالی
جزییاتشو مشخص کنید و ببینید که از پسش بر می آید؟ خیلی مهمه که خوب پیش برید و ادامه بدید. رقابت بین سایت ها زیاده و واقعا باید کار کرد و سایت به روز بشه مرتبا تا زنده باشه و شما به اهدافت برسی.
من در خدمتم.
برادر گرامي با سلام مجدد،حقيقتش اينه كه بنده فعلا تنهايي كار رو شروع مي كنم و يك روز در ميان ميتونم به امورات سايت بپردازم ولي دوستان زيادي دارم كه به احتمال زياد بهم مي پيوندند.البته براي صحبت هاي نهايي و قبل از شروع به كار دوست دارم و بهتره كه همديگرو از نزديك ببينيم.
(۷/اسفند/۹۲ ۸:۲۷)mahel نوشته است: [ -> ]برادر گرامي با سلام مجدد،حقيقتش اينه كه بنده فعلا تنهايي كار رو شروع مي كنم و يك روز در ميان ميتونم به امورات سايت بپردازم ولي دوستان زيادي دارم كه به احتمال زياد بهم مي پيوندند.البته براي صحبت هاي نهايي و قبل از شروع به كار دوست دارم و بهتره كه همديگرو از نزديك ببينيم.
سلام
یک روز در میون هم خوبه
اما همون روزا که وقت دارید رو وقت دارید؟ تولید محتوا زمان بر هست. انشاالله که بتونید و وقت داشته باشید.
جزییات رو برام پیام خصوصی کنید تا شروع کنیم. همچنین سایت مشابه ای اگر می شناسید معرفی کنید. و سلایقتون در رنگ بندی سایت و ...
متاسفانه امکان ملاقات حضوری وجود نداره. بنده در محل سکونتم نیستم و مسافر هستم تا سال آینده در این جایی که هستم. عذرخواهی می کنم از این بابت. وگرنه حتی برای طراحی هم بهتره که حضورا انجام بشه تا دقیقا آن چه می خواهید بشه. اما به هر حال فعلا وضعیت این جوریه.
در خدمتم
سلام
اگر مطالبی که در سایت گفته بشه جالب باشه و به زبان انگلیسی باشه من می تونم کلی کاربر از خارج کشور به این سایت جذب کنم.چه عرب یا اروپایی یا از کشور های همسایه یا جای دیگه.
همینطور من با یک سری از دوستانم در حال ساخت یک مستند دربارهی خاورمیانه و جنگ نرم هستیم(البته با استفاده از تصاویر و فیلم هایی که در اختیار داریم)
(۷/اسفند/۹۲ ۹:۴۵)خاورمیانه نوشته است: [ -> ]سلام
اگر مطالبی که در سایت گفته بشه جالب باشه و به زبان انگلیسی باشه من می تونم کلی کاربر از خارج کشور به این سایت جذب کنم.چه عرب یا اروپایی یا از کشور های همسایه یا جای دیگه.
همینطور من با یک سری از دوستانم در حال ساخت یک مستند دربارهی خاورمیانه و جنگ نرم هستیم(البته با استفاده از تصاویر و فیلم هایی که در اختیار داریم)
سلام
خیلی خوبه
انشاالله مستند و سایر فعالیت هاتون به خوبی پیش بره و آرزوی موفقیت های خداپسندانه دارم براتون.

احتمالا خودتون و دوستاتون علاقه مند به چنین فعالیت هایی باشید (ایجاد سایت و پیشبرد آن). اگر مایل هستید بفرمایید.
در مورد جذب بازدید، اگر سایتی نیاز داشت، بهتون اطلاع می دم.
من خودم مسول فضاي مجازي و سايبري پايگاه بسيج مسجدمونم سايت هم داريم خوش حال ميشم همكاري داشته باشيم
يا علي يه اميددر ركاب بودنه صاحبمون
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع