تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 7 شوخی زشت آقایان با خانم ها !
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱/اسفند/۹۲ ۲۰:۳۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خدایا این جوان را بزودی مزدوج بنما
آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین
( با این توجیه که خنده حلال از کثرت تصاویر برادر Mohaammad trust ، سقفش چسبیده به کفش!Angel)
دومی بلندتر آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــینBig Grin
حالا یک چیزی رو بگم

بنا به مشاهدات زیاد از استقرا ثابت شده برام Cool

افرادی که مثل محمد هستند دیرتر از افراد خاموش و آب زیر کاه ازدواج میکنند Angel

یکسریشون هم شهید میشن!!!

جدی گفتم

این میتونه تاپیک بشه Smile

فیلم شب دهم رو یادتونه؟

یچیزی تو مایه های حیدرBig Grin

اون پیرمرده بهش چی گفت؟

گفت میرسی

ولی قبلش به خدا میرسی

اینو بخونید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...#pid251804

خیلی تیریپ احساسی شد؟
Sad

عشق یعنی با خدا تنها شدن...

والا من روم نیست دیگه با خدا هم تنها بشم. ولش تایپک بیشتر منحرف نشه
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺍﮔﻪ ﺷﻮﺧﯽ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺑﺎﺷﻪ
ﺧﻮﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﺰﻧﻪ ﺍﻗﺎ ﻫﻢ ﺑﺨﻨﺪﻩ
ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺷﯿﺮﯾﻨﻪBlush
شوخی به ظرفیت و خلق و خوی ادما بستگی داره مخصوصا از نوع فیزیکیش...
در مورد شوخی مسخره اقایون در مورد طلاق و زن nام گرفتن!! فکر کنم کمتر خانومی باشه که حتی به اندازه اپسیلون هم ناراحت نشه ولی در مورد شوخیای دیگه بستگی داره...
والا ما خودمون از اقایون بدتریم تو شوخی کردن با دوستامون یه چیزی تو مایه های شوخیهای جزیره ای میشه اون اخراش......
1.حرف زدن راجع به روابط عاطفی و احساسیه زوج های دیگه و تعریف کردن از اونها....

به نظرم آقایون رو ناراحت و خانم ها رو متلاشی میکنه...

2. امتحان کردن.

مثلا

مرد: تو فلان چیز دوست داری برات بخرم؟

زن:وااای ، بله خیلییییی

مرد:واقعا که از تو بعید بودDodgy اصلا فک نمیکردم از همچین چیزی خوشت بیاد ،

وگاهی ادامه میدن

مخصوصا از تو که محجبه ای....Dodgy

میخواستم امتحانت کنم.

حالا خانم از چی خوشش اومده مثلا از یک چیز کاملا حلال و شرعی....
یعنی من واقعا از آقایونی که جلوی جمع به راحتی با زنشون شوخی می کنن فک می کنن خیلی بامزه هستن متنفرم؟!!!!شوهر دخترخالم انقدر راحت تو جمع های بزرگ از زن دوم گرفتن حرف می زنه که آدم باورش نمی شه یعنی از یه چیزایی دوباره ازدواج کردن رو می کشه بیرون که مردا خجالت می کشن بعد دخترخاله مظلومه منم با سه تا بچه به حرفای شوهر بانمکش می خنده غافل از این که همه زنا دارن تو دلشون بهش فحش می دن....
یکی از مهمترین چیز هایی که یه مرد باید دقت کند. توجه و اهمیت دادن به همسرش در جمع است. .ولی خب بعضی از مردها متاسفانه سهوا اشتباه کرده و این توجه را با همچین شوخی هایی انجام میدهند.

ولی در عوض شما در جمع احترام همسرت را بگذار... ببین چه اتفاقی برات می افته.

مثلا چه اشکالی داره، در حضور جمع جلوی پای خانمت بایستی...؟

حالا دوستان تو دلشون نگن سید چقدر زن ذلیلهBig Grin این یکی از مصداق های سبک زندگی اسلامی است.
(۲۹/مهر/۹۳ ۲۰:۱۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]یکی از مهمترین چیز هایی که یه مرد باید دقت کند. توجه و اهمیت دادن به همسرش در جمع است. .ولی خب بعضی از مردها متاسفانه سهوا اشتباه کرده و این توجه را با همچین شوخی هایی انجام میدهند.

ولی در عوض شما در جمع احترام همسرت را بگذار... ببین چه اتفاقی برات می افته.

مثلا چه اشکالی داره، در حضور جمع جلوی پای خانمت بایستی...؟

حالا دوستان تو دلشون نگن سید چقدر زن ذلیلهBig Grin این یکی از مصداق های سبک زندگی اسلامی است.

(۳۰/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]خب الحمدالله در این لیست شوخی ترساندن نبود... خدا رو شکرCool از این جهت میتونم برنامه هامو ادامه بدم Big Grin
ولی در کل از علمدار گرامی تشکر میکنم و اجازه میخوام یه نکته هم من بگم.

یکی از مسائل بسیار مهم احترام گذاشتن مرد به همسر خویش چه در تنهایی و مخصوصا در جمع است....

متاسفانه بعضی از مردها فکر میکنند احترام گذاشتن به زن مخصوصا در جمع باعث لکه دارشدن غرورشون میشه... مثلا چه اشکالی داره زمانی که همسر شخص وارد یک جمعی می شود مردش به احترام برخیزد؟

چقدر شما تاکید دارید روی این موضوع؟HuhSmile
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع