۳/اسفند/۹۲, ۱:۲۱
۳/اسفند/۹۲, ۱:۳۹
به نام حق
با سلام
ما احادیث معتبر زیادی از معصومین علیهم السلام درباره سرمه زدن داریم
نکته: سرمه را باید قبل از خواب زد (طبق روایت)
وقتی بیدار می شوید بیشترش جذب چشم می شود
در باره وضو هم بنده با یک عالم مشورت کردم الان فرصت ندارم استدلال ها رو مطرح کنم اما موجب ابطلال وضو نمی گردد
با سلام
ما احادیث معتبر زیادی از معصومین علیهم السلام درباره سرمه زدن داریم
نکته: سرمه را باید قبل از خواب زد (طبق روایت)
وقتی بیدار می شوید بیشترش جذب چشم می شود
در باره وضو هم بنده با یک عالم مشورت کردم الان فرصت ندارم استدلال ها رو مطرح کنم اما موجب ابطلال وضو نمی گردد
۳/اسفند/۹۲, ۱:۴۲
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۳۹)یاقوت نوشته است: [ -> ]ممنون.
منظورتون اینه که از موانع وضو محسوب نمیشه؟؟

۳/اسفند/۹۲, ۱:۵۰
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۴۲)fafa* نوشته است: [ -> ]ممنون.
منظورتون اینه که از موانع وضو محسوب نمیشه؟؟
بله با استدلال هایی قابل اثبات هست که محسوب نمی گردد
۳/اسفند/۹۲, ۱۰:۳۵
من تا جایی که اطلاع دارم هدف از این سرمه برای آقایون زینت و زیبایی نیست.
بلکه یه مستحبیه مثل حجامت کردن یا رگ زدن...مخصوصا این که تاکید شده قبل از خواب زده بشه این رو تایید میکنه.
پس تا الان همه قبول دارن که سرمه کشیدن خوبه دیگه...!
حالا یک سوال : به نظرتون استفاده از سرمه بین مردان در جامعه درسته ؟
تا جایی که من میدونم حتی انسانهای خیلی مذهبی هم این سنت رو فراموش کردن...
خیلی چیزها ممکنه بین مردم غیر عادی باشه ولی آیا ما باید این مستحبات رو فراموش کنیم؟
یا ... ؟؟
بلکه یه مستحبیه مثل حجامت کردن یا رگ زدن...مخصوصا این که تاکید شده قبل از خواب زده بشه این رو تایید میکنه.
پس تا الان همه قبول دارن که سرمه کشیدن خوبه دیگه...!
خیلی چیزها ممکنه بین مردم غیر عادی باشه ولی آیا ما باید این مستحبات رو فراموش کنیم؟
یا ... ؟؟
۳/اسفند/۹۲, ۱۳:۰۴
حالا از کجا بدونیم که سرمه خوب چه جوریه؟
nina گرامی , واقعا نمره چشمش تغییر کرد؟! منم میخوام! (یک سال سرمه میکشم اصلا فایده نداره!)
nina گرامی , واقعا نمره چشمش تغییر کرد؟! منم میخوام! (یک سال سرمه میکشم اصلا فایده نداره!)
۳/اسفند/۹۲, ۱۵:۴۷
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ببخشید ولی این برخورد خوبی نیست با کسی که امر به معروف میکنه
کلا خوب نیست این جمله که "حالا همه کارها رو انجام دادید و این رو به بقیه میگی" و من اینو زیاد شنیدم (من غلیظشو گفتم البته شما اینطور نگفتید)
البته من تا حالا سرمه از نزدیک ندیدم ولی میگن چیز خوبیه
شاید یبار استفاده کنم

....من اصلا منظورم این نبود،میگم حالا که نمیشه استفاده کرد(البته آقایون) این یک موردو بیخیال شید مستحبات دیگه رو انجام بدید یا تو خونه استفاده کنید.به هرحال اگه طوری گفتم که به کسی برخورد عذر میخوام
چهره ای که ما ازتون تصور کردیم(
) با سرمه؟؟؟!!!!!(۳/اسفند/۹۲ ۱۰:۳۵)Tishtar نوشته است: [ -> ]پس تا الان همه قبول دارن که سرمه کشیدن خوبه دیگه...!بله سرمه خوبه که در موردش حدیث گفته شده ولی باید دید آیا جامعه پتانسیلشو داره؟
یا ... ؟؟
مثلا تو دانشگاه پسری رو دیدیم که حالا نمیدونم سرمه!یا چیز دیگه ای استفاده کرده بودن و همه به حالت تعجب و مسخره نگاش میکردن.به نظر من این یکی مورد همینطور باقی بمونه بهتره.اگه استفاده از سرمه جا بیفته فکر میکنید جوونا واقعا از سرمه استفاده میکنن؟؟!کم کم لوازم آرایشی دیگه هم اضافه میشه(نمیشه نام برد).الان که بسترش فراهم نیست اینطوریه کافیه عادی و متداول شه.پس بهتره تو خونه همون زمان خواب کمی استفاده کنید که بعد زیادم اثرش نمونه.این نظر شخص بنده ست
۳/اسفند/۹۲, ۲۰:۱۳
(۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۷)هانا نوشته است: [ -> ]بله سرمه خوبه که در موردش حدیث گفته شده ولی باید دید آیا جامعه پتانسیلشو داره؟گفتم که این سرمه به منظور آرایش و زینت نیست.
مثلا تو دانشگاه پسری رو دیدیم که حالا نمیدونم سرمه!یا چیز دیگه ای استفاده کرده بودن و همه به حالت تعجب و مسخره نگاش میکردن.به نظر من این یکی مورد همینطور باقی بمونه بهتره.اگه استفاده از سرمه جا بیفته فکر میکنید جوونا واقعا از سرمه استفاده میکنن؟؟!کم کم لوازم آرایشی دیگه هم اضافه میشه(نمیشه نام برد).الان که بسترش فراهم نیست اینطوریه کافیه عادی و متداول شه.پس بهتره تو خونه همون زمان خواب کمی استفاده کنید که بعد زیادم اثرش نمونه.این نظر شخص بنده ست
من فکر میکنم سرمه کشیدن برای آقایون شده عین پوشیه زدن برای خانم ها!

اکثرا هم به دلیل اینکه توی جامعه مسخرشون میکنن این چیزای خوب رو فراموش کردن...به نظرتون باید چیکار کرد؟؟؟
۳/اسفند/۹۲, ۲۳:۳۶
(۳/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]اکثرا هم به دلیل اینکه توی جامعه مسخرشون میکنن این چیزای خوب رو فراموش کردن...به نظرتون باید چیکار کرد؟؟؟سه راه پیشنهاد میشه:
1) تضمین کنید که اگه شرایطش فراهم شه همه فقط به نیت مستحب بودن استفاده کنن و فقط سرمه باشه و به کیف لوازم آرایش ختم نشه
2) از این مسئله صرف نظر کنید به کل
3) تو خونه به مقدار کم و هروقت خواستید استفاده کنید
دوستان اگه راه های دیگه ای سراغ دارن بگن
۴/اسفند/۹۲, ۰:۰۸
(۳/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۴)sagheb نوشته است: [ -> ]حالا از کجا بدونیم که سرمه خوب چه جوریه؟سلام دوست عزیز
من هم اینو در سخنرانی اقای دکتر شنیدم خودم بیشتر از یک ماه نتونستم ادامه بدم که امتحانش کنم،چون به قول دوستان پاک کردنش سخته
اگه کسی رو دارید بره مکه بیاره خوب بهتره،چون قیمتش ارزونه فکر نمیکنم تقلبیش دربیاد
شما اثمد زدید؟
......................................
البته اگه اقایون خیلی مایل باشند میتونن استفاده کنند البته من بعید میدونم موفق شن با میل سرمه کار کنند اما اگه تونستند میتونید فردا صبحش با گوش پاک تمیزش کنید البته کمی هاله اش میمونه
اما در کل خیلی بده که سنت های حسنه از بین رفته و حتی صورت بدی هم گرفته
مثلا از امام علی علیه السلام هم حدیث داریم که کفش مشکی چشم رو ضعیف میکنه و کفش زرد خوبه
حالا باز کفش زرد رو میشه پوشید اما سرمه واقعا باید فرهنگسازی شه