تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قانون جذب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
پست ویرایش شد.
پست ویرایش شد.
سلام دوستان
من چند وقت پیش داشتم سوره ی نجم و می خوندم و تدبیر خدا رو تو کل سوره دیدم.
شما هم یکبار با دقت کامل سوره نجم و با تفسیر المیزان بخونید.
سوره داره در مورد معراج پیامبر صحبت می کنه و کم کم عظمت عرش الهی و با آیات اول نشون می ده که پیامبر خدا رو می بینه!
بعد در مورد بت پرستی نوشته و اینجاست که بهتره فکر کنیم.بعد از اینکه عرش خدا نوشته شده بت پرستی و اینکه در زمان های مختلف مشرکین اعتقاد به فرشتگان داشتند و فرشته ها رو می پرستیدند چرا که الهه ها به قول خودشون دختران خدا هستند!و اجازه کارهایی و دارندو شفاعتشون کافیه!!! جالب اینکه در همین قسمت داره در مورد آرزوها هم حرف می زنه!
فکر می کنید ربط عرش خدا،قسمت دوم بت پرستی و واسطه گری یا حتی الهه خواندن فرشته ها چه ربطی به آرزوها داره؟؟!
چرا به اینها مشرک گفته شده؟
پس نقش تدبیر خدا چیه؟
جواب در همین سوره ست.به تفسیرالمیزان مراجعه کنید و خیلی خوب فکر کنید تمام جواب سئوال شما در همین سوره است.
بعد نتیجه بگیرید که آیا قانون جذب درسته!!!؟
سلام
نمیدونم چرا بعضی ها در برخورد با یک علم جدید یا پدیده جدید میخوان بگن اون فتنه شیطانه و دروغه و از این حرفا.......
آخه یعنی چی این حرفا......
بابا این قانون جذب ثابت شده است و در ادیان مختلف هم به نوعی به اون اشاره شده....
اینجا ببینید:

قانون جذب ----ویکی پدیا
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۳)mary20 نوشته است: [ -> ] (( تجسم خلاق و قانون جذب از دیدگاه حضرت علی(علیه السلام)

در نامه ی 31( نامه ی امام علی (علیه السلام) به فرزندش امام حسن (علیه السلام) ) بسیار زیبا به تجسم خلاق و قانون جذب اشاره شده است که خواستم آن را با شما در میان بگزارم. در این خطبه این گونه نوشته شده است که: بدان خدایی که گنج های آسمان و زمین در دست اوست، به تو اجازه ی درخواست داده، و برآورده کردن آن را به عهده گرفته است . تو را دستور داده که از او بخواهی تا ببخشاید. درخواست رحمت کنی تا ببخشاید و خداوند میان تو و خودش کسی را نگذاشته است تا حجاب و فاصله پدید آورد. و از گنجینه های رحمت او چیزهایی را درخواست کن که جز او کسی نمی تواند ببخشاید، مانند: عمر بیشتر، تندرستی بدن و گشایش در روزی. سپس خداوند کلیدهای گنجینه های خود را در دست تو گذاشته است که به تو اجازه ی دعا کردن داد، پس هرگاه خواستی می توانی با نیایش، درهای نعمت خدا را بگشایی، تا باران رحمت الهی بر تو ببارد. هرگز از تاخیر (دیر شدن) برآورده شدن نیاز، نا امید مباش، زیرا بخشش الهی به اندازه ی نیت است. گاه، در برآورده شدن نیاز دیرتر می گردد تا پاداش درخواست کننده بیشتر و جزای آرزومند کامل تر شود، گاهی درخواست می کنی اما پاسخ داده نمی شود، زیرا بهتر از آنچه خواستی یا در وقت مشخص به تو خواهد بخشید، یا برای بخشش بهتر از آنچه خواستی، درخواست برآورده نمی شود، چه بسا خواسته هایی داری که اگر داده شود مایه ی هلاکت دین تو خواهد بود، پس خواسته های تو، به گونه ای باشد که جمال و زیبایی تو را تامین و رنج و سختی را از تو دور کند، پس نه مال دنیا برای تو پایدار و نه تو برای مال دنیا خواهی ماند.))

متن بالا رو از وبلاگی اینجا کپی کردم .

والا من تو این پست چیزی از تجسم خلاق و قانون جذب ندیدم هرچه بود دعا و نیایش و امید به رحمت پرودگار کجاش گفنه که اگه به یه چیز زوم کنید حتما بهش می رسید اتفاقا گفته اگه برای یه چیز دعا کردی و نشد دلایلش اینه که خب این با قانون جذب مخالفه طبق قانون جذب شما باید به خواسته ات برسی ناسلامتی شبه خدایی دیگه اگه نرسیدی پس به این قانون کافری ....دیگه هر عقل سلیمی متوجه قضیه می شه دیگهBig Grin
(۲۵/آذر/۹۳ ۳:۱۲)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]بابا این قانون جذب ثابت شده است و در ادیان مختلف هم به نوعی به اون اشاره شده....
اینجا ببینید:

قانون جذب ----ویکی پدیا
سلام خانم عزیز
اینها پر از گمانه!
باید جایی برم،برگشتم بیشتر توضیح می دم که ببینید همین شیطان چه بلاهایی که سر ما نیورده،دوست عزیز!
(۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]من قبلا اعتقادی نداشتم!! ولی چند وقت پیش چند مورد واسم پیش اومدBig Grin
مثلا هفته پیش راهی اهواز بودیم با خانواده...! منم از صبح یادم رفته بود گواهینامه همراهم نبود!
خلاصه توی این 5 سال که رانندگی میکنم همیشه مدارکم همراهم بوده!!حتی یکبارم پلیس از من مدارک نخواستBig Grin
این یه بار یه لحظه یادم اومد مدارک باهام نیست!به شوخی به خانواده گفتم همین یه بار مدارک با من نیست الان پلیس منو میگیره!!!! آقا من همین حرف توی دهنم بود کهBig GrinBig Grin برادر محترم پلیس تابلوی ایست رو نشونم دادBig GrinBig Grin ولی خدا خیرش بده کاری نداشت فقط 10 تومن جریمه ام کرد!
قبلا چندین مورد دیگه هم واسم پیش اومده



این قانون جذب نیست، قانون مورفیه. ردخور هم نداره. قانون جاذبه ی نیوتون ممکنه عمل نکنه ولی قوانین مورفی همیشه عمل میکنن!

مثلا دقت کردید وقتی کفش معمولیتون رو پاتون میکنید میرید بیرون چه تو اتوبوس باشید چه تو بازار شلوغ کسی لگدش نمیکنه. فقط کافیه کفش نو (ترجیحا سفید) پاتون کنید! طرف اون سمت خیابون هم باشه میاد کفشتونو لگد میکنه و برمیگرده سمت خودش Dodgy

قوانین مورفی
(۲۵/آذر/۹۳ ۳:۱۲)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]سلام
نمیدونم چرا بعضی ها در برخورد با یک علم جدید یا پدیده جدید میخوان بگن اون فتنه شیطانه و دروغه و از این حرفا.......
آخه یعنی چی این حرفا......
بابا این قانون جذب ثابت شده است و در ادیان مختلف هم به نوعی به اون اشاره شده....
اینجا ببینید:

قانون جذب ----ویکی پدیا
با توجه به سوره نجم

آن طور كه بت‏ پرستان معتقدند، چون تمامى امور به دست خداست، پس اگر هم شفاعتى براى فرشته‏اى باشد، بعد از آن است كه خدا به شفاعتش راضى باشد و اذنش داده باشد.
واین سوره می‏فهماند كه انسان به صرف آرزو مالك آرزويش نمی‏شود، به خاطر اينكه دنيا و آخرت تنها و تنها از آن خداى سبحان است، و او هيچ شريكى در ملك خود ندارد تا آرزوهاى خام شما هم يكى از آن شركاء باشد.
در نتيجه می‏فهماند مطلق انتهاء به سوى پروردگار تو است، پس آنچه موجود كه در عالم وجود است در هستى و در آثار هستيش به خداى سبحان منتهى مى‏گردد، البته به خود خداوند، حال يا با وساطت چيزى و يا بدون واسطه، و نيز هيچ تدبير و نظامى كلى يا جزيى در عالم جريان ندارد، مگر آنكه آن هم منتهى به خداى سبحان است، چون تدبيرى كه بين موجودات عالم است چيز ديگرى جز اين نيست كه بين آنها روابطى برقرار كرده كه هر موجودى به خاطر آن روابطى كه با ساير موجودات دارد سر پا ايستاده و هستيش حفظ شده، و معلوم است كه پديد آورنده روابط موجودات همان پديد آورنده خود موجودات است.
در نهایت وقتی کسی به چیزی فکر می کنه یعنی به قول چیزی که درج شده جذب کرده که گاهی چون تیری اط شیطانه ،گاهی الهام است.بستگی به درون شخص دارد مثلا
یکی از افراد خانواده ما به قول خودش همیشه در حال جریمه شدن است،جالب اینکه وقتی ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی و می بینه فکر می کنه و به خودش می قبولونه که الان جریمه می شه،هیچ مسافرتی تا به حال نرفته که این بشر جریمه 30 تا 100تومن نشه!
یک بار بهم گفت دیدی من چقدر بدشانسم!
خوبه که تدبیر خدا رو توی کارهامون و توی افکارمون بهتر ببینیم.شیطان از راههای عجیب و خیلی ساده استفاده می کنه به ما القا ی حس بد و می ده به القای بدبینی و حتی ناراحتی و ناامیدی و می ده،و گرنه اگر یکبار با این گونه افکار بجنگیم متوجه چیزهای بهتری می شیم مثلا وقتی جریمه شدیم بگیم حتما تدبیری در کار بوده شاید قرار بود تصادفی به وجود بیاد یا هر دلیل دیگه ای این جریمه صدقه ندادنه حالا به هر دلیلی که ما نمی دونیم و خدا می دونه.
مثلا کار بدی کردیم والد زده در گوشمون ،می دونیم حقی تو کار بوده نه بی دلیل، انقدر یقین و ببریم بالا.
در مورد آرزو هم اینجا در این سوره بحث مفصلی کرده ما بت درون و باید نابود کنیم،هر خواسته ای غیر از خدا!
وقتی تو در منبع رزق و روزی هستی چی می خواهی باز هم!جز خدا
دقت کنید بت پرستان خیلی حواسشون جمع بوده به خاطر این دو نکته
1.بت‏ پرستان معتقدند، چون تمامى امور به دست خداست،2. پس اگر هم شفاعتى براى فرشته‏اى باشد بعد از آن است كه خدا به شفاعتش راضى باشد و اذنش داده باشد.
یعنی تا کجا رفتن حتی انقدر بالا رفتن تا به ستاره رسیدن و ستاره پرست شدن!اما به خدا نرسیدن!وجود ملائکه و اینکه اونها توی تمام زندگی ما چقدر موثر هستند در سوره مرسلات و بازم بهتره تفسیر المیزان و بخونید.
در مورد تلقین هم یه اتفاقی یکی از دوستان تعریف کرد که بازم جالب بود.
می گفت دو تا برادر بودن که یکی شون تصمیم می گره داداش کوچیکه رو اذیت کنه،کتری و از روی بخاری برمی داره و مدام با یه حال اینکه سوختم سوختم از یه دست به دست دیگه جابه جا می کنه انقدر که داداش کوچیکه وحشت کرده بود و ناگهان آب کتری مثلا از داغی زیاد روی پای داداشه می ریزه اون همون لحظه فریاد سوختم سوختم می کنه و تاول وحشتناکی از سوزش زیاد روی پاش ایجاد می شه،آب کتری گرم بود ولی داغ نبود!!!
تلقین کارش اینه،یه بار کفش سفید بپوش و به خودت بگو این کفش کثیف نمیشه.
به جای این بهتره بگی
همیشه به خودت بگی خدا باهاته پس چیزیت نمی شه.این تلقین و به یقین تبدیل کنیم.
امیدوارم مطلب مناسب این تاپیک باشه،چون قانون جذب وجود نداره جر اینکه شما از ناحیه ای دیگه ای به خودتون تلقین می کنید ،کارها رو به خدا واگذار کنید خودش می دونه چه کار کنه و سعی کنیم که حد نهایت به جاش حد بی نهایت بذاریم.
موفق باشید.

من بعد ها فهمیدم که این کتاب ها کذبه ولی نمیدونم چرا واقعا منو به چیز هایی رسوند که اصلا فکرشو نمیکردم

به خدا به چیز هایی رسیدم که باور نکردنیه هنوز برای خودم همش هم با فکر کردن زیاد و تکرار جملات بود
نمیدونم خیلی عجیبه برام خییلی با این که صد در صد میگم کتابی که غربی ها نوشته باشن بی دلیل نیست و فلسه داره ولی واقعا جواب گرفتم ازش
حالا من این روایت رو یه جایی خوندم که در مورد همین قانون جذب بحث شده بود...

صادق(علیه السلام) می‌فرماید:
«تفکر (در نیکی ها) انسان را به سوی نیکی و عمل به آن می‌کشاند».
«زیاد فکر کردن در معاصی و بدی‌ها انسان را به سوی گناه و بدی می‌کشاند».

حالا به نظرم مقصود از این روایات یا روایات شبیه این تا حدودی همین قانون جذب رو میرسونه.......

این لینک رو ببینید مخصوصا قسمت دوم رو:

قانون جذب.
داستان واقعی در رابطه با قانون جذب ، قدرت افکار مثبت
داستان اول : یک اشتباه

دو بیمار به پزشکی مراجعه کرده بودند . قرار شد که پزشک ، تشخیص خود را در دو برنامه مجزا برای آن ها بفرستد . پزشک به یکی از آن ها نوشت که حالش کاملا خوب است و هیچ بیماری به خصوصی ندارد . به دیگری نوشت که وضع قلب او به هیچ وجه خوب نیست و به منظور بالا بردن طول عمر خود باید فورا به محیط کوهستان برود . اگر چه این امر نیز کمک شایانی به او نخواهد کرد .
نامه ها به نشانی دو فرد ارسال شد . مرد سالم جوان این نامه را دریافت کرد که امیدی به سلامت او نیست ، او بدون معطلی از کارش دست کشید و به کوهستان رفت و پس از گذشت مدتی از دنیا رفت .
مرد بیمار ، نامه ی دیگر را دریافت کرد که حالش خوب است و هیچ بیماری به خصوصی ندارد و بعد از گذشت مدت زمانی سلامتی کامل خود را به دست آورد .
” کاترین پاندر ”
داستان دوم : افکار مرگ آور

” نیک سیترمن ” کارمند جوان و پر شور راه آهن بود . شهر این مرد در فعالیت زیاد و پر کاری او بود . زنی بسیار خوب ، دو فرزند و دوستان زیادی داشت .
یکی از روز های فصل تابستان به کارکنان قطار اطلاع داده شده به دلیل سالروز تولد رئیس آن ها قادر به این هستند که یک ساعت کارش خود را زودتر تعطیل کنند . نیک در حالی که آخرین واگن قطار را بررسی می کرد . در کوپه ای که یخچال قطار بود ، زندانی شد . او که می دانست کارکنان به خانه ی خود رفته اند و کسی نیست که به او کمک کند تا خودش را نجات دهد ، پریشان شد و وحشت وجود او را فرا گرفت .
آن قدر با مشت به در کوبید که از دست هایش خون به بیرون آمد و به علت میزان فریاد زیادی که کشیده بود ، صدایش گرفته بود . با در نظر گرفتن اطلاعاتی که در اختیار داشت ، درجه حرارت داخل واگن صفر بود . به یاد نیک خطور کرد که اگر قادر نباشم از این محل خارج شوم ، یخ خواهم زد . او که می خواست همسر و خانواده اش مطلع باشند چه اتفاقی برای او رخ داده است ، چاقویی پیدا و روی کف چوبی واگن نوشت ” شدت سرمای این جا بسیار زیاد است . بدنم دارد کرخت می شود . کم کم چشمانم را خواب فرا می گیرد . این ها آخرین کلمات من هستند . ”
در روز بعد کارکنان قطار در واگن یخچال را باز کردند و متوجه ی مرگ نیک شدند . همه چیز ظاهرا نشان می داد که او در آن هوا یخ زده است و همین عامل مرگ او بوده است . اما در واقع یخچال واگن کار نمی کرد و حرارت در واگن ۵۵ درجه ی فارنهایت بود . نیک با نیروی افکار خودش ، جانش را از دست داده بود .
” اصول موفقیت ”

داستان سوم : اکسیژن

مردی ، شبی را در خانه ای روستایی می گذارند و پنجره های اتاق باز نمی شد . نیمه شب احساس خفقان کرد و در نبود نور در محیط شب به سمت پنجره رفت .
قادر به باز کردن آن نبود . با مشت به شیشه ی پنجره کوبید و حمله ی هوای تازه را احساس و سراسر شب را راحت خوابید . صبح روز بعد ، متوجه شد که شیشه ی کتابخانه ای را شکسته و در تمام طول شب ، پنجره بسته بوده است . او فقط با اندیشیدن به ” اکسیژن ” اکسیژن مورد نیاز را به سمت بدن خود جلب کرده بود .
” اسکاول شین ”

منبع :
مقاله قانون جذب در سایت کلید ثروت
قانون جذب کائنات | افکار مثبت | تعریف و عملکرد قانون جذب | کلید ثروت


kelideservat.com/success-principles/law-of-attraction/
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع