من نمیدونم تا چه حد دوستان اهل فیلم دیدن هستند ولی در اکثر فیلم های امسال هالیوودی همش بحث از در آشتی با ایران بوده تا جنگ ونابودی حداقل 10 فیلم معروف و گمنام دیدم امسال که همگی بدنبال دوستی و آشتی بوده اند
نقل قول:ن نمیدونم تا چه حد دوستان اهل فیلم دیدن هستند ولی در اکثر فیلم های امسال هالیوودی همش بحث از در آشتی با ایران بوده تا جنگ ونابودی حداقل 10 فیلم معروف و گمنام دیدم امسال که همگی بدنبال دوستی و آشتی بوده اند
10 تا فیلم در مورد آشتی یا ایران که محصول امسال باشن نام ببرید و جزئیات سکانس های آشتی رو شرح بدین

(۵/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۹)captaincharisma نوشته است: [ -> ]من نمیدونم تا چه حد دوستان اهل فیلم دیدن هستند ولی در اکثر فیلم های امسال هالیوودی همش بحث از در آشتی با ایران بوده تا جنگ ونابودی حداقل 10 فیلم معروف و گمنام دیدم امسال که همگی بدنبال دوستی و آشتی بوده اند
این فقط مختص ب فیلم ها نیست
این تصویر روی جلد مجله Time هستش، مجله ای ک مخاطبان زیادی داره و خیلی هم تو دید جامعه شون مقبوله ... (البته یادم نیست مجله بود یا ی چیز دیگه، اما خب تیراژ بالا بود!)
لطفا بحث رو سیاسیش نکنین <-- نام بردن از رئیس جمهورهای مملکتمون، حرف سیاسی زدن نیست، اسمش روشه «رئیس جمهور» ... پس نیاز نیست همیشه دید سیاسی داشته باشیم
البته، ناظرین محترم می تونن پست رو پاک کنن ، مشکلی ندارم
نقل قول:10 تا فیلم در مورد آشتی یا ایران که محصول امسال باشن نام ببرید و جزئیات سکانس های آشتی رو شرح بدین
بله چشم حتما
1. WHITE HOUSE DOWN: که نیازی به توضیح نداره
2.RED 2:وقتی این افراد مانع شلیک و انتقال ماده ویژه میشن خودش یعنی دنبال جنگ نیستن
3.MACHETE KILLS:
4.ZERO DARK THIRTY
ویکی دوتا دیگه که کاملا تمثیلی و تاریخی بودن درباره این که روش و سیره غرب درباره شرق تغییر کرده
البته اینا همه برداشت من هستش و میتونه غلط باشه
نقل قول:WHITE HOUSE DOWN
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29095.html
نقل قول: 2.RED 2:وقتی این افراد مانع شلیک و انتقال ماده ویژه میشن خودش یعنی دنبال جنگ نیستن
یعنی افراد داخل سفارت خونه رو از روی محبت میکشن
اون دو تا فیلم دیگه رو هم ندیدم ولی ممنوم که از این فیلم هایی که میگین برداشت آشتی کردین , احتمالا توی پلیس آهنی هم اون خانم ها رو برای اینکه سلامتی شون رو چک کنن اسکن میکنن و به تهران اومدن !
نقل قول:یعنی افراد داخل سفارت خونه رو از روی محبت میکشن
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
اون دو تا فیلم دیگه رو هم ندیدم ولی ممنوم که از این فیلم هایی که میگین برداشت آشتی کردین , احتمالا توی پلیس آهنی هم اون خانم ها رو برای اینکه سلامتی شون رو چک کنن اسکن میکنن و به تهران اومدن !
نه واسه جلوگیری از جنگ میکشن
البته در ظاهر میخواهند آشتی کنند وگرنه در واقعیت آشتی گرگ و میش محاله
این فیلم شما ر و هم گفتین من ندیدم متاسفانه یعنی هنوز ندیدم
نقل قول:نه واسه جلوگیری از جنگ میکشن
البته در ظاهر میخواهند آشتی کنند وگرنه در واقعیت آشتی گرگ و میش محاله![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
این فیلم شما ر و هم گفتین من ندیدم متاسفانه یعنی هنوز ندیدم
دستشون درد نکنه , توی دنیای واقعی هم شهریاری و احمدی روشن و ... به خاطر جلوگیری از جنگ کشتند , واقعا ازشون ممنونم که ما رو از دست این دانشمندان جنگ طلب راحت کردند
به نام خدا
واقعا تاسف آوره، فیلمه سیصد 2 هم به زودی بیرون میآید و آنها دنیا را با سینمایشان تسخیر میکنند و بعد سینمای ما داره چیکار میکنه ؟؟؟؟؟ خودزنی، خودزنی میکنه. آنها از بیرون و سینمای خودمان هم از درون. آیا فیلمی مثل (( متروپل)) یا (( رد کارپت )) یا بازیگری که میخواهد شلوار خودش را هم دربیاورد، میخواهند جلوی این فیلمهای هالیوودی را بگیرند ؟؟؟؟؟؟
متاسفانه باید اعتراف کنیم که آنها در زمینه سینمایی، خیلی جلوتر از ما هستند و با استفاده از همین پیشرفت، هرچه میخواهند به خورد ملت میدهند بعد سینماگران ما چکار میکنند ؟؟؟؟ قدیمی هاشون، مزخرف به خورد ملت میدن، جوانترهاشون، میخواهند خرج سفرشون به کن را با نمایش خاطرات سفرشون در بیارند و تازه از راه رسیده هاشون هم یک فیلم تقریبا خوب میسازند ولی این فیلم تقریبا خوبشون باعث میشه که چادر را کنار بگذارند و عکسهای آنچنانی در فیسبوکشون بگذارند. این یعنی سینمای ایران.
خوب وقتی ما در حال خودزنی داخلی هسیم دیگر چه انتظاری از دشمن دارید. وقتی هموطنان مثلا هنرمند خودمون حامی آمریکا هستند دیگه جای صحبتی باقی نمیمونه.