ای آدم! هرکدام از فرزندان تو قصد انجام کار نیکی کند، اگر انجام ندهد یک کار
نیک و اگر انجام دهد، ده برابر نوشته خواهد شد.(کافی2/440)
خداى تعالى فرمايد:
همانا نماز آنكس را قبول ميكنم كه براى عظمتم فروتنى كند، و بياد من روز خود را شب كند، و دلش آكنده از ترس من باشد، و بخاطر من خود رااز خواهشها و تمالات نفس باز دارد، و خود را بربندگانم بزرگ نشمارد.
و بجهت من سير كند گرسنه را و بپوشاند برهنه را و رحم كند بلا رسيده را و غريب را جاى دهد. و نور چنين شخصى مانند خورشيد تابان در آسمان ميدرخشد.و در تاريكيها،روشنائى و در نادانيها شناخت و علمى برايش قرار دهم و قسم بعزتم كه او را حفظ ميكنم و فرشتگانم از او محافظت نمايند.چون مرا بخواند در جواب او لبيك گويم چون از من سوال نمايد عطا ميكنم، و مثل او در ميان مردم مانند فردوس است در بهشت كه هرگز نهرهاى او خشك نمىگردد و ميوههاى آن نمىپوسد.
امیرالمومنین علی (علیه السلام) فرمود:
اختیار کردم از تورات ۱۲ آیه را و نظر میکنم به آن در هر روز ۳ مرتبه
۱- بترس از سلطنت من همیشه.
۲- نترس از فوت رزق هرگز.
۳- انس مگیر با احدی مگر با من.
۴- به حق خودم من تو را دوست میدارم تو هم مرا دوست بدار.
۵- ایمن از غضب من مباش.
۶- تمام اشیا را به جهت تو خلق کردم و تو را برای خودم از من مگریز.
۷- تو را خلق کردم.ازنطفه ی گندیده عاجز نبودم پس چگونه از رزق تو عاجز هستم.
۸- دشمنی میکنی با من به جهت نفس خبیث چرا با نفست دشمنی نمیکنی به جهت من؟
۹- تو واجبات مرا بجای آور من رزق تو را میرسانم اگر تخلف کنی در ادای واجبات من تخلف نمیکنم در رزق تو.
۱۰- همه تورا برای خودشان میخواهند و من ترا برای خودت میخواهم.
۱۱- تو رزق فردا را نخواه چنانچه من عمل فردا را نمیخواهم .
۱۲- اگر رازی شدی به قسمت من آسوده و راحتی و اگر رازی نشدی متصل در دنیا مثل آهوی بیابانی میدوی و نمیرسی مگر به آنچه قسمت توست و بالنتیجه مذموم در نزد منی.
اي احمد ! انديشهات را بهكار گير پيش از آنكه از دست برود، زيرا كسي كه انديشهاش را بهكار بندد، اشتباه نميكند و گرفتار سركشي نميشود.
(ارشادالقلوب1/205)
ای فرزند آدم من بی نیازی هستم که نیازمند نمی شوم، مرا در آنچه بدان امر کرده ام اطاعت کن تا تو را بی نیاز کنم که نیازمند نشوی، ای فرزند آدم، من زنده ای هستم که نمی میرم. مرا در آنچه امر کرده ام اطاعت کن تا تو را زندگی بخشم که نمیری. ای فرزند آدم من به هر چه بخواهم، می گویم "باش" پس می شود، مرا در آنچه امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنین سازم که به هر چه بخواهی، بگویی "باش" پس بشود.
منبع : عده الداعی
هرگونه ميخواهي باش كه با هر دست كه دهي از همان دست ميگيري
(كافي2/138)
بندهام با چيزي بهتر از واجبات به من نزديك نميشود. و با نافله(كارهاي مستحبي) به من نزديك ميشود تا اينكه دوستش بدارم. آنگاه كه دوستش بدارم، من گوش او خواهم شد كه با آن ميشنود و ديدهي او كه با آن ميبيند و زبان او كه با آن سخن ميگويد و دست او كه قدرتنمايي ميكند. اگر دعايم كند اجابتش ميكنم و اگر از من بخواهد به او ميدهم.
(كافي2/353)