تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فــــــراخــــوان ســـــاخت فیلم مسـتند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام من يك طزح خوب به كله ام زد و اونو به صوزت داستان كوتاه براي يك مسابقه ادبي كه داورهاش اساتيد ادبيات دانشگاه تهران بودند فرستادم وبرگزيده شدم ميتونيم بيشتر صحبت كنيم راستي اگه توي پرديس مركزي دانشگاه تهران قرار بزاريم خيلي خوب ميشه هر كي يه شاخه رز قرمز بگيره دستش بياد كنار حوض بغل مسجد :[تصویر: avatar30676_1.gif]
سلام adizaji جان
شما طی صحبت هایی که با هم داشتیم قرار شد برای نمونه یک دقیقه از فیلم نامه را ایمیل کنید.
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام به موج 12 عزيز

بنده چنين پيغامي از کسي دريافت نکردم که قرار به ارسال 1 دقيقه از فيلمنامه باشه. احتمالا با شخص ديگري اشتباه گرفتيد، چون فيلمنامه هنوز در فاز تحقيقات هست.

يا حق
سلام خسته نباشيد (موج 12)

طرح اعلام شده بسيار خوب ميباشد

بنده در طرح اجراء طرحهاي كاربردي شديدا" به شما نياز دارم.

قسمتي از طرح به ساختن فيلمهاي 1 دقيقه اي براي تلفن همراه ميباشد.

تا بتوانيم افكار زشت دشمنان را به مردم نشان دهيم

منتظر جواب شما هستم

باقري اسماعيل
سلام

لطفا فيلم نامه را تهيه كنيد و در اين سايت بنويسيد
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم
من مجری یک گروه مستند سازی هستم توی شیراز
که واسه شبکه استانی کار می کنیم
آخرین مستند ساخته شده توسط گروه ، تحت عنوان خاتم سازی ، حتی در شبکه استانی اصفهان و یزد هم پخش شد
ما فقط در مورد یه موضوع مستند نمی سازیم ، بلکه تا به حال در مورد موضوعات مختلفی مستند سازی کردیم
الآن هم حدود 3 الی 4 ماه هست که استارت ساخت مستندی در راستای این موضوع ( مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دجال ) رو زدیم
از این سایت ( بیداری اندیشه ) جهت استفاده از مطالبش دیدن میکردم
امروز به طور کاملا اتفاقی به این قسمت از تالار وارد شدم و هم واسه دوست عزیزم rahbin پیام گذاشتم و هم برای شما
اگر مایل باشید می توانیم با هم همکاری داشته باشیم
با تشکر
سلام
ما هم حاضریم تا جایی که بتونیم کمک کنیم. فقط بگین دقیقاا چی می خواین...
اهل قلم هستم. فیلمنامه تون چیه؟ یعنی دقیقا چی به چیه؟؟ پایه ایم اساسی.( خودمون هم داریم یه مستند می سازیم به نام حقیقت راز که چهار قسمتش آماده شده) منتظریم خبر بدین.
با تشکر از moj12
همچنین از ایشون کسب اجازه می کنم بابت این پست...

ببینید عزیزان،من متاسفانه میبینم که توی این تالار مانور زیادی بر روی مجموعه مستند های هاشم و مستند های وابسته داده می شه که بعد از اینکه این افراد مسیرشون رو عوض می کنن خیلی ها که طرفداراش بودن حالا میشن دشمناش و منتقداش،و این یه فاجعست چون همین دوستان تا مدت زیادی نا خود آگاه از مبلغین این فرد بودن و نمیشه اونا رو از این لحاظ که به خاطر روحیه حق طلبشون این کارا رو کردن سرزنش کرد بلکه باید جلوی بروز این اتفاقات به صورت مجدد گرفته بشه ....عزیزان دشمن ما امام زمان ما رو هدف نگرفته ،خدای ما رو هدف گرفته (سبحان الله)،پیشنهاد من اینه به جای اینکه بشینیم تا اون ها با حجم رسانه ای شون خوراک ذهن ما رو بدن،ما خوراک ذهن اونا رو بدیم،دشمن قصد داره با دادن حجم بالای اطلاعات پراکنده،قدرت تحلیل رو از ما بگیره و ذهن ما رو مشوش بکنه...ما می تونیم کار گروه تشکیل بدیم و با ساختن کلیپ ها،مستندها،حتی به صورت فایل های صوتی ،داستان ،حتی ساختن جوک خوراک ذهن اونا رو اون جور که خودمون می خوایم بدیم،روزی نیم ساعت برای خدا هیچ وقتی از کسی نمیگیره،هر چند که باید تمام وقت واسه خدا کار کرد

میخواستم پیشنهاد ساخت مستندی در دو بخش 1_ اثبات وجود خدا 2_وظیفه ی انسان در مقابل خداوند، رو بدم.... توی این مستند که اون رو به زبان انگلیسی پخش می کنیم در بخش اول با دلایل کاملا علمیو منطقی به رد دیدگاه های مخالف می پردازیم و با زبانی شیوا و جذاب وجود قادر هستی بخش رو خیلی منطقی اثبات می کنیم ...در بخش دوم که در پی بخش اول و بعد از علم به وجود خداوند رحمن میاد و مکمل اون هست میایم به بررسی ادیان و اثبات دین حق می پردازیم و بعد از اثبات دین حق که قطعا غیر از اسلام نمی تونه باشه به تبلیغ اسلام و نشر عقاید افراد بزرگی مانند شهید بهشتی و شهید مطهری و دستغیب و .... می پردازیم ...پروژه ی بزرگی ...فقط کمی خود باوری و هماهنگی می خواد...از عزیزان تقاضای یاری و هماهنگی دارم

عزیزانی که میتوانند در این پروژه ما را یاری کنند لطفا جهت هماهنگی بیشتر در پست هل من ناصر پیغام بگذارید

از دوستان کسایی هستن که در زمینه فیلمنامه نویسی مهارت داشته باشن؟
دوستان خسته نیاشید امیدوارم کارتون به سرنجام برسه و کار خوبتون ببینیم.
حقیر یه پیشنهاد دارم .یه مستند خوب جون دار در مورد نماز ستون دین ما فواید و اثرات ...اونو بیان کنه من یه سری کارها کردم ولی دست تنهام.
در این مورد اطلاعات تادلتون بخاد زیاد.من یه کتاب جیبی در مورد نماز از اقای قرائتی دارم.احساس میکنم همین به زبون تصویر بگی میترکونه.
الان بعضی میرن یوگا بعضی چله نشینی بعضی میگن ما که این گناه میکنیم چرا نماز بخونیم؟یکی میگه مال ما نیست .یکی میگه دلت پاک باشه....و هزاران دلیل دیگه.صداو سیمام که چه بیگم.
دوستانی که میتونن این کارو انجام بدن.حقیر هر کاری که از دستم بر بیاد انجام میدم
یا الله
من پایه ام. هم برای این نماز ستون ما و هم مورد قبل... اثبات وجود خدا
چی کار کنیم؟؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع