تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زنازاده چه گناهي داردكه حرام زاده شده وازيك سري مزايامحرومه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۷)ISOD نوشته است: [ -> ]با سلام
فرزند شخص حرامزاده اگر بوسیله ازدواج شرعی به دنیا آمده باشد حرامزاده نیست

با تشکر

سلام دوست من

البته حرف شما متین اما یک درصد احتمال کمیه کسی که حرومزادست و کشش به زنا کردن و خبیثات داره بیاد بصورت شرعی بعد هزار تا زنا ازدواج کنه ورثه درست ازش در بیاد!

در ضمن کسی که حرومزادست علاقه ای به اهل بیت نداره هرچند شرعی ازدواج کنه فرزندانشم با همون تاریکی بوجود میان!

؟؟؟؟؟

کلا احتمال اینکه در بینهایت تعداد افراد و قرون حرامزاده حرامزاده تولید میکنه خیلی زیاده و حلال زاده ازش به ندرت در بیاد.

یا علی
(۱۲/اسفند/۹۲ ۰:۰۰)mhvvhm نوشته است: [ -> ]سلام دوست من

البته حرف شما متین اما یک درصد احتمال کمیه کسی که حرومزادست و کشش به زنا کردن و خبیثات داره بیاد بصورت شرعی بعد هزار تا زنا ازدواج کنه ورثه درست ازش در بیاد!

در ضمن کسی که حرومزادست علاقه ای به اهل بیت نداره هرچند شرعی ازدواج کنه فرزندانشم با همون تاریکی بوجود میان!

؟؟؟؟؟

کلا احتمال اینکه در بینهایت تعداد افراد و قرون حرامزاده حرامزاده تولید میکنه خیلی زیاده و حلال زاده ازش به ندرت در بیاد.

یا علی

شما چرا از احتمال برای یک حکم استفاده می کنی؟

جناب محمد بن ابوبکر چه پدری داشتن؟

خودشون چی شدن؟

در مورد شخص حرامزاده این نکته ضروریست که هر شخصی به نسبت وسعش باید پاسخ بده

اینکه چون اینطوریه دیگه بیخیال بشیم و بزنیم و اینا درست نیست

مثال بعدی معاویه پسر یزید است که سر به نیستش کردند

در هر صورت میشه از بدترین پدر پسر خوب هم در بیاد البته اطلاع دقیقی در مورد معاویه ثانی به دستمون نرسیده ولی شواهد حاکی از تفاوت بسیار زیاد با پدر و جدش است

البته من نگفتم جناب محمد بن ابوبکر زبانم لال ...
منظور تولد طاهر از خبیثه
(۱۲/اسفند/۹۲ ۰:۰۰)mhvvhm نوشته است: [ -> ]سلام دوست من

...
سلام برادر Smile

مگر در تاریخ اسلام از بنی امیه ملعون تر وجود داره ؟
تا آنجایی که حتی در آیه 60 سوره اسراء هم به این موضوع اشاره شده

وَإِذْ قُلْنَا لَكَ إِنَّ رَبَّكَ أَحَاطَ بِالنَّاسِ وَمَا جَعَلْنَا الرُّؤيَا الَّتِي أَرَيْنَاكَ إِلاَّ فِتْنَةً لِّلنَّاسِ وَ الشَّجَرَةَ الْمَلْعُونَةَ فِي القُرْآنِ وَنُخَوِّفُهُمْ فَمَا يَزِيدُهُمْ إِلاَّ طُغْيَانًا كَبِيرًا ﴿اسراء-۶۰﴾
به ياد آور زماني را كه به تو گفتيم پروردگارت احاطه كامل به مردم دارد (و از وضعشان كاملا آگاه است) ما آن رؤ يائي را به تو نشان داديم فقط براي آزمايش مردم بود، همچنين شجره ملعونه را كه در قرآن ذكر كرده‏ايم، ما آنها را تخويف (و انذار) مي‏كنيم اما جز بر طغيانشان افزوده نمي‏شود.

تقریباً تمامی مفسران شیعه و سنی شجره ملعونه رو به بنی امیه تعبیر کرده اند.
و بنده مطمئن هستم که شما شان نزول این آیه رو اطلاع دارید.

اما ...

نقل قول:فردي است از بني‌اميه به نام سعد بن عبد الملك كه از اولاد مروان است و امام باقر (علیه السلام) به او لقب سعدالخير دادند بر آن حضرت وارد شد در حالي كه همچون زن فرزند از دست داده گريه مي كرد حضرت از او علت گريه را جويا شدند پاسخ داد: چگونه گريه نكنم و حال اين كه من از شجره ملعونه هستم حضرت به او فرمودند: تو از بني ‌اميه نيستي تو از ما هستي تو مگر قرآن نخواندي و اين آيه شريفه را نشنيدي كه از قول حضرت ابراهيم حكايت مي‌كند كه فرمود :
فَمَن تَبِعَنِي فَإِنَّهُ مِنِّي ﴿ابراهیم-۳۶﴾
هر كس از من پيروي كند از من است

مفيد، اختصاص، مؤسسه الاعلمي، بيروت، تحقيق علي‌اكبر غفاري، 1402، ص 85.

اما هنوز مسئله عالم ذر برای بنده حل نشده ؟
کسی توضیح دقیق تری داره که ارائه کنه ؟ Huh
سوالتون در مورد عالم ذر چیه؟
می خواستم در صورت امکان یه توضیح کامل در مورد عالم ذر بدید
مسائلی از قبیل اینکه آیا انتخاب دین و مذهب در عالم ذر صورت گرفته ؟
البته دوستی کتابی در این زمینه به بنده معرفی کرد به اسم " انسان از آغاز تا انجام ". کتاب رو تهیه کردم ولی یک صفحه از اون رو نتونستم بخوانم
خداییش خیلی ثقیل نوشته شده بود.
اگر لینک یا کتابی در این زمینه معرفی کنید ممنون می شوم.

با تشکر
به اين آدرس مراجعه كن! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...8%B0%D8%B1
كتاب ارتباط با عالم ذر(محمد رضا نوائي)اطلاعات خوبي داره!
(۱۲/اسفند/۹۲ ۱۴:۰۷)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]به اين آدرس مراجعه كن! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...8%B0%D8%B1
كتاب ارتباط با عالم ذر(محمد رضا نوائي)اطلاعات خوبي داره!
سلام
دست شما درد نکنه برادر
جوابم رو گرفتم
لطف کردید Wink
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع