۱۱/اسفند/۹۲, ۰:۱۲
(۱۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۵۷)REZA245932 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
این موضوع(مشکلات نوجوانان)خیلی اخیرا" ذهنم رو درگیر کرده.
منظورم از مشکلات هم مشکلات طبیعی سن نوجوان هست و هم عواملی که امروز تشدید کننده ی او مشکلات هست.
خواستم ببینم نظر شما در مورد این مطلب چی هست یا آیا به این موضوع فکر می کنید؟
خب مشکلاتی که بوجود میاد بخاطر عدم آگاهی نوجون و مخصوصا خانواده ی نوجوونه....!! بیشتر مقصر پدر و مادرا هستن...مادره نمیشینه یه دوتا کتاب درباره ی دوران نوجوونی بخونه تا بفهمه با بچه اش چطوری برخورد کنه....!! دوران نوجونی طرف دنبال اینه که هویت خودشو پیدا کنه و بفهمه ولی مادر و پدر نا آگاه هیچ کمکی بهش نمیکنن و راه درست رو بهش نشون نمیدن و از توانایی ها و استعدادهای فرزندشون حرفی نمیزنن...خب این غلطه...نتیجه اش میشه نوجونی که بی هویته وداره توی خیابون سیگار میکشه توی راه مدرسه زیاد میبینم پسرای دبیرستانی که دارن سیگار میکشن و فکر میکنن که مرد شدن و راه درست رو دارن میرن...
من خودم خیلی منم منم میکردم الان خیلی کمتر شده....دیگه نمیگم نه من خودم درست میگمو فقط خودم فلان کاررو میتونم انجام بدم و...!!!
توی سن نوجوونی که شخصیت فرد شکل میگیره و نوجون به جنس مخالف گرایش داره مادر نوجونشو توی خونه تنها میزاره و این خیلی بده یا مثلا میزاره خودش بره بیرون چرا؟؟چون تفاوت نسل دارن و مادر حوصله ی بچه اشو نداره....الان بیشتر دوستای من عمه و خاله شدن و سن مادر پدراشون زیاده و حوصله شونو ندارن و اینا هم به دوست و رفیق پناه میارن و دیگه کاری ندارن دوسته خوبه یا بده......!! شدیدا هم کمبود محبت دارن مخصوصا دخترای طلاق....خوشبختانه من مادرم فوق العاده مادر به فکری بود و توی این زمینه مطالعه داشت و خیلی هوای منو داشت ، توی دوران نوجونی منو با خدا آشنا کرد و بعدش چادری ام کرد و توی اینکه هویتمو پیدا کنم خیلی کمکم کرد..خیلی...وگرنه ممکن بود منم مثل بقیه دخترا هزارتا دوست پسر داشتم و.....اصلا همش به خانواده مربوطه....
(۱۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۵۷)REZA245932 نوشته است: [ -> ]
حقیقتا" چیزی که برای خودم سخت هست که میبینم بعضی از والدین فقط دلشون خوشه که بگن ما هم فرزند داریم دیگه تربیت و آموزش اخلاقی تقریبا تعطیل...
اصلا مادر های این دوره خودشون مشکل اخلاق دارن.....مادرهای بچه های مدرسمونو میبینمو دارم میگم این حرفو....به دخترش یاد نداده به بزرگترت احترام بزار، به موقع این دهنو باز کن، بشین کتاب بخون با دین اسلامت آشنا بشو...دبیر دینیمون یه امتحان گرفت سوالش این بود:
12 امام را نام ببیرید(همین امسالها) بچه ها تا امام حسین (علیه السلام) بلد بودن .....آخه چرا باید اینطوری بشه ؟؟؟
من رفتار بعضی از دخترهارو میبینم میگم اینا توی دوره کودکی موندن.....اصلا شخصیت پدر و مادر رو میبره زیر سوال...خب این زشته
بعد مادره پا میشه میاد مدرسه با چه تیپی و فوق العاده بدحجاب خب دخترش ه این میشه دیگه...توی خونه ماهواره دارن و همه ی شبکه هارو دنبال میکنن و روی مادردختر تاثیر گذاشته بعد جالب اینجاست 40 و خورده هم سن دارن خجالت نمیکشه از سنش؟؟؟
اینابچه هارو ول کردن و این خیلی بده برای آینده ی جامعه و برای ازدواجشون دیگه...
(۱۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۵۷)REZA245932 نوشته است: [ -> ]
اگه شما دقت کرده باشید کم کم سلیقه ی کودکان ما(نوجوانان فردا) داره جلوتر از سن خودشون حرکت میکنه
فرم لباس هاشون که بزرگ سالونه س
فرم رفتارشون بزرگ سالونه س
ای بابا..!!! فرم لباس آره ولی رفتار نه احساس میکنن خیلی عاقلا ولی کودنی بیش نیستند....اگه با نوجونای الان حرف بزنی خیلی طرز تفکرشون بچگانس...خیلی...من خودم نسبت به دوستام خیلی میفهمم....طبق شناختی که کاربرای تالار ازم دارم: دوستان عاقلشون منم...فکر کنیدددددددددد
برید سرتونو بزنید به دیوار....!!بخاطر همینه که دوست دارم همش با بزرگتر از خودم بگردم چون طرز فکرم باهاشون جور درنمیاد!!! اینکه بتونن خوب بهم فحش بدن و اینکه بتونن ببشتر پسرهارو رام کنن رو بزرگی میدونن!!!

سلام![[تصویر: C:\Users\saeed\AppData\Local\Temp\msohtm...age001.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/file:///C:\Users\saeed\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\02\clip_image001.png)