(۲۳/آذر/۹۳ ۲۰:۳۷)Kol نوشته است: [ -> ]ژن های منم همشون سالم نیستند. مثلا تو خانواده ما همگی معده هامون ضعیفه. زمینه افسردگی هم هست. البته این چیزایی هست ازش اطلاع داریم. شاید یک چیز دیگه ای هم باشه. حالا مثلا اگه من ازدواج فامیلی بکنم. بچمون هم افسرده میشه هم معده ضعیف.
معده ی ضعیف بد دردیه......
حالا اینطوریام نیست که حتما مثلا بچتون هر دوتا مشکل رو داشته باشه. یه وقت هم میبینید سالم سالم باشه.
حالا یه سوال علمی اگه یه پدر و مادر هر دو تاشون کچلی داشته باشن بچشون چی میشه؟(2 نمره)با ذکر مثال.
درباره ژن های کچلی نمیدونم ولی میتونم براتون رنگ چشم رو مثال بزنم
رنگ چشم مربوط به 2 تا ژن هست ( ساده شده رو براتون میگم )
فرض کنید x برای چشم های تیره باشه و y برای چشم های روشن.
برای اینکه یک شخصی چشمش روشن باشه باید هر دو تا ژن مربوط به رنگ چشمش y باشه! چون y ژن مغلوب هست و x ژن غالب. برای اینکه یک شخصی چشمش تیره باشه فقط کافیه که یکی از ژن ها x باشه. اون وقت چون x غالب هست چشم تیره میشه. حالا احتمال هارو میریم :
1- اگه 2 تا چشم سبز با هم ازدواج کنن ، بچه هاشون 100% چشم سبز میشه. چون که ژن های مادر و پدر هر دوتاشون yy هست.
2- اگه یک چشم تیره با یک چشم سبز ازدواج کنه :
الف ) اگه چشم تیره خالص باشه ، ژن فرزند میشه xy که چشم تیره میشه. ولی به صورت ناخالص.
ب ) اگه چشم تیره ناخالص باشه ، ژن فرزند به احتمال 75% میشه yy و 25% میشه xy یعنی 75% احتمال چشم سبزی وجود داره.
3- اگه دوتا چشم تیره ازدواج کنن .
الف ) اگه دوتاییشون ناخالص باشن ، 25% احتمال داره که بچشون xx بشه، 25% احتمال داره yy و 50% احتمال داره xy بشه، یعنی فقط 25% احتمال داره چشم سبز بشه.
ب ) اگه یکیشون ناخالص باشه هم که میشه 2 قسمت الف.
ج) دوتاییشون خالص باشن میشه 1.
------------
آلل رو باید با یک حروف نشون بدین ولی بزرگ کوچیک،مثلا تو رنگ چشم Aa آلل که توش Aغالب و aمغلوب...
زمانی ک ژن غالب وجود داشته باشه مغلوب بیان نمیشه....اینا رو مدیون مندل هستیم!تا قبل مندل مردم فکر می کردن بچها حد واسط بین پدر مادر هستن....
در کل ازدواح فامیلی خوب نیست..هرچی دور تر ازدواج کنید بهتره...!
آقای کل من خودم رشتم تجربی بوده اینارم بلدم.
اونی که نوشتم شوخی بود.....
ولی حالا 2 نمره رو با ارفاق بهتون میدم......
بچه ها کسی جواب سوالای منو نمی دونست ؟

نقل قول:گذشته از مشکلاتی که ممکنه برای بچه به وجود بیاد مسائل دیگه هم ممکنه پیش بیاد که یه نمونه اش رو دوستمون گفتن !
اما خب مزایی هم داره
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
البته من خودم ازدواج فامیلی کردم !
حالا از دوستانی که میگن علم پیشرفت کرده و ... چند تا سوال دارم ؟!
این آزمایشات کی انجام میشه ؟ قبل از اقدام به بارداری ؟ موقع ازدواج ؟ یا بعد از بارداری ؟
یعنی ممکنه بعد از بارداری متوجه بشن که بچه ای ممکنه مشکل داشته باشه ؟ اونوقت تکلیف چیه ؟
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
اگر اینطور باشه که عملاً این آزمایش ها بی فایده ست !
مطمئنن که قبل ازدواج ازمایش انجام میشه. بعد بارداری هم آزمایشاتی انجام میشه. اگه بچه ناقص تشخیص داده بشه میشه سقطش کرد..
به نام خدا
سلام
خب اول اینکه ممنون از نظر دوستان
فایل صوتی ارسال اول هم حتما گوش بدید
ولی نگاه کنید شما باید باتوجه به همه موارد تصمیم بگیرید
مثلا شما دختردایی یا پسرداییتون رو خیلی دوست دارید و واقعا نمیتونید بیخیال ازدواج با ایشون بشید! میتونید با توجه به آزمایش ژنتیک یه مقدار خیالتونو راحت کنید
و بعد از اون هم در زمان بارداری کلی تست های مختلف از بچه گرفته میشه که شما مطمئن بشید کودکی که به دنیا میاد سالم باشه
من الان یکی از دوستام پدر و مادرش با هم فامیل بودن
الان پنج تا خواهر هستن همگی هم سلامت هستن خداروشکر
اما
اونطور که خودش میگه هر کدومشون بدن هاشون یه سری ضعف هایی پیدا کرده در سنین کم
مثلا خواهراش کمر دردهای زیادی پیدا کردن در سن حدود ۲۵ یا ۲۶
دکتر هم که رفتن
گفته بدنتون به خاطر ازدواج فامیلی پدر و مادرتون ضعیفه و این به فرزندانتون هم احتمال داره منتقل بشه
خب خودشون خواستن و عوارضش هم پذیرفتن و خب مراقبت های بعدیش هم به دوش کشیدن
شما خودتون باید برای زندگی و آیندتون تصمیم بگیرید
آیا همه این ریسک ها و مراقبت ها رو پذیرایید؟ اگر آره که خیلی خودتون رو اذیت نکنید
اگر تحت کنترل باشه خیلی هم هولناک نیست
البته من خودم نتونستم ازدواج فامیلی رو بپذیرم! هر کسی با توجه به توان و تحملش باید تصمیم بگیره دیگه
موفق باشید
یاحق
سلام
خوب حلال خداوند حلاله. حرام هم حرامه.
اگر بخواهیم روی کار خداوند حرف بزنیم که میشه کفر
یک کاری هم که حلاله با واجب فرق میکنه!
اما در کل بله. خوب بخواهیم به بچه فکر کنیم که لازم هست زوجین حتما بهش توجه کنند. به نظر من عشق و این مدل از خود گذشتگی ها و علاقها تخیلی هست بیشتر
مثلا ازمایش بگه بچه فلان میشه، بخوان بگن بچه نمیخواهیم و اینها زیاد عاقلانه نیست

البته این نظر منه!
در کل آدم چشم خودش رو کور نمیکنه
.....
خانم . Apolonia هم که در مورد آزمایشهای ژنتیک پرسیدید.
آزمایشهای قبل ازدواج هست. آزمایشهای حین بارداری هست... ولی در کل همه نارسایی های ژنتیکی قابل تشخیص نیست. چون خیلی زیادند. و. اینکه خصوصا توی خود والدین هم فامیل بوده باشند.
تو موضوع ازدواج فامیلی، از نظر علمیش تو تخصص من نیست نمی تونم چیزی بگم!
اما در کل، زندگی با "10" فامیل می ارزه به "100" غریبه!!
شاید بهتره باشه بگیم 10 "آشنای نزدیک" می ارزه به 100 غریبه!!