تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مسافر کربلا (reza2035) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بسم الله الرحمن الرحیم

خوشا به سعادتتون

سلام منو هم برسونید و التماس دعای ویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژه
بسم الله الرحمن الرحیم .

اول از دوستان صندوق و زحماتی که کشیدن حلالیت میطلبم ( خودشون میدونن به خاطر چی )
دوم اینکه اصلا انتظار زیارت کربلا نداشتم , وقتی تاپیک صندوق رو بچه ها زدن سید ابراهیم گفت که بیا اسم بنویس و من کلی دلیل براش اوردم که من نه لیاقت زیارت کربلا رو دارم و شوقش رو ... گفتم که کربلا ماله عاشق هاست نه آدمهای مثه من که زندگیشون رو توی توهم اینکه شیعه هستن و منتظر قائم , میگذرونند و در واقع جزو لشکریان کوفه میشن بعدا در مقابل امام زمان شون .
ولی زمانی که علی اکبر( محب الزهرا) زنگ زد و بهم خبر داد تعجب کردم , خدائیش همین الان هم نمیدونم برای چی قراره برم کربلا ؟ توی کل عمرم نه آرزوی کربلا داشتم و نه به رفتن اونجا فکر کردم ! به حامد (
Havbb 110 ) و مهدی (
black) هم گفتم که من لیاقت زیارت رو ندارم و خدا شاهده هم اصلا قصدم این نیست که حرفهای احساسی بزنم ...اولین سوالم قطعا از حضرات معصومین این خواهد بود که قحطی انسان و آدم اومده بود که منو بردن زیارت ؟

من شوق دوستان به زیارت کربلا رو میبینم خجالت میکشم بگم دارم میرم اونجا ... .
البته دوستان میگن که حکمتی در این کربلا رفتن هست که من هنوز متوجه اون نشدم و امام حسین بی دلیل منو نخواسته ... ولی هنوزم واسم سواله که آیا قحطی عاشقان حسین اومده که من قراره برم کربلا ؟

بگذریم , التماس دعاهای شما رو چه به صورت پیام خصوصی و یا عمومی در این تاپیک پرینت میگیرم و میبرم خدمت ایشون , از اعمال زیارت حضرات معصومین در حرم های مطهر یکبار به نیت تمامی بچه های تالار اعمال رو به جا خواهم آورد... به من که امیدی نیست زیارت ام مورد توجه قرار بگیره ولی شما از این ور دعا کنید که زیارت نیابتی من از طرف شما مورد توجه اون بزرگواران قرار بگیره Smile.

از علی اکبر هم تشکر ویژه میکنم , دوران خدمت سربازی که اومد مشهد ملاقاتم , کربلا هم فرستاد ! در مقابل هم من هیچ کاری براش نکردم Sad واقعا دستم درد نکنه خیلی رفیق با مرامی هستم .

والسلام
بسم الله الرحمن الرحیم

واقعا منم نمیدونم چرا رضا باید بره کربلا؟

چرا؟

چون آقا خواستن

همینی که هست

ولی جدا خوش بحالت

هیچی ندارم بگم جز آه

طبیبی حبیبی شفیقی رفیقی حسیــــــــــــــن Heart
هروقت کسی بخواهد برود زیارت . به او می گویم که سلام برسان خدمت آقا ..
سلام ِ گرگ هم که بی طمع نیست !
ولی خوب ما کسی رو دیگه نداریم که کاری برایمان بکند جز معصومین .
همین ! سلام طمع آلود ِ متوسلانه ِما رو برسانید ...
ان شاء الله سفر پر باری داشته باشید

مرا پرسی که چونی؟ چونم ای دوست !
جگر پر درد و دل پر خونم ای دوست

حدیث عاشقی بر من رها کن
تو لیلی شو که من مجنونم ای دوست

به فریادم زتو هر روز فریاد
از این فریاد روز افزونم ای دوست

شنیدم عاشقان را می نوازی
مگر من زان میان بیرونم ای دوست

نگفتی گر بیفتی گیرمت دست
از این افتاده تر که اکنونم ای دوست...

اللهم عجل لولیک الفرج

سید محمد عاملی - مفاخره ی بین کربلا و کعبه ( فارسی)

گفت با کربلا کعبه , من از تو برترم * تو بیابانی و من بیت خدای اکبرم
کربلا در پاسخش گفتا : اگر تو خانه ای * من همه خون خدا می جوشد از بام و درم !!!

برای شنیدن کامل این شعر زیبا با صدای سید محمد عاملی فایل صوتی(6:41) را دانلود کنید
سید محمد عاملی - طشت گذاری مسجد جامع اردبیل سال 89
بسم الله

السلام علیک یا ابا عبدالله....

سلام آقا رضا...

این جملات رو توی پیام خصوصی براتون نوشتم اما میخوام اینجا بنویسم ک دوستان گرامی هم بخونند و برام دعا کنند...

من دوشنبه از کربلا برگشتم اولین سفرم ب کربلا بود راستش هنوزم باورم نشده ک رفتم کربلا و اومدم برام مثل یه خواب بود ...

برام دعا کنید بازم قسمتم بشه برم کربلا...

ابتدا برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا کنید بعد برای شفای عاجل بیماران و بعد برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن همه دوستان و برای منم دعا کنید ک خدا هر چی صلاحمه همون رو برام رقم بزنه اون چیزی ک رضایت و خشنودی خودش باشه و عاقبت بخیر بشم و ب آرزوم ک شهادت در راه خداست برسم میدونم ک لیاقت ندارم اما برام خیلی دعا کنید ک به آرزوم برسم...

ان شاء الله زیارت بامعرفتی داشته باشید ....

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
به نام خدا

سلام آقا رضا..

باورم نمی شه کربلایی شده باشی! کلی تعجب کردم وقتی این تاپیک رو دیدم..Smile

بدون آقا بهت یه نظر خاصی کرده و یه جور دیگه ازت انتظار داره. مطمئن باش که وظیفه ی سنگینی آقا می خواد به دوشت بذاره..

راستی اونجا رفتی به آقا بگو «یعنی میشه ما رو هم دعوت کنه؟Sad»

باقیش رو اگر شد شخصی باهات صحبت می کنم.Smile

التماس دعای فرج و یا علی مدد
فقط فقط از تمام زائرین التماس دعا دارم
خدایا یک لحظه هم ما را به حال خود وامگذار
به نام خدا
شکرخدای بزرگ
ان شاءالله روزی همه ی آرزومندان
اللهم عجل لولیک الفرج
میشه به ارباب بگید یاردل من هم باشه
؟؟؟؟؟؟
سلام همه ی دوستان بزرگواروبنده راخدمت
مولای غریب امام علی(علیه السلام)
امام حسین(علیه السلام)
ماه بنی هاشم حضرت عباس(علیه السلام)
آقاجوادالاائمه وآقاموسی ابن جعفر(علیه السلام)
وامام هادی وامام حسن عسکری (علیه السلام)برسانید
Heart
دل تنگم سفرکرببلا میخواهدآستان بوسی شاه شهدامیخواهد
Heart
تمام لذت عمرم همین است که مولایم امیرالمومنین است
Heart
سفربه سلامت
5 صلوات جهت هدیه به امام زمان وهدیه به زوار ارباب
به سلامت برین وبرگردین
بدون دل
دلتون بمونه اونجا
صفحه: 1 2 3 4 5