تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بدون شرح (تمسخر و رضایتمندی )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مجری مشهور آمریکایی برنامه تلویزیونی «پخش زنده با بیل مار»، چادر را پوششی منسوخ و نماد شهوت‌رانی نامید.

[تصویر: 91298_818.jpg]

به گزارش خبرنگار مشرق
، در یکی از برنامه‌های تلویزیونی آمریکا به مجری‌گری بیل مار، مجری معروف برنامه «پخش زنده با بیل مار»، چادر نماد زنان مسلمان مورد استهزا و توهین‌های بی‌شمار قرار گفت.

بیل مار در برنامه خود انواع مختلف توهین‌ها را به اسلام، مسلمانان و نیز شیعیان روا می‌دارد. وی در گفته‌های خود چادر را پوششی منسوخ و متعلق به قرن 12 میلادی و نماد شهوت‌رانی دانسته و زنان چادری را اشخاصی می‌نامند که خود را برای عرضه به جنس مخالف آماده می‌کنند و ظاهری پوشیده و باطنی فاسد و شیطانی دارند.

این نخستین‌باری نیست که غربیان در پوشش اصطلاحاتی چون «آزادی بیان»‌ سعی می‌کنند به مقدسات مسلمانان، از پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گرفته تا نوع پوشش و رسومات آنها،‌ توهین کرده و آنها را مورد تمسخر قرار دهند.

[تصویر: 91299_304.jpg]

لازم به ذکر است که بیل مار مجری تلویزیونی، مفسر مسائل سیاسی، نویسنده، و بازیگر سینما می‌باشد.
وی یکی از منتقدان مذهب و طرفدار ارزش‌های سکولار بوده و به دلیل هجونامه‌های خود که بیشتر مسائل سیاسی و مذهبی را در بر می‌گیرد در آمریکا شهره است.
گفتی است که او یکی از حامیان قانونی کردن مصرف ماری جوانا یا همان حشیش و نیز ازدواج همجنس‌بازان در آمریکا می‌باشد.

دانلود فیلم

منبع

"این نوع پوشش را دوست دارم!"

[تصویر: hijabb.jpg]
[تصویر: 082-208x115.jpg]

به گزارش پايگاه خبري تحليلي راه مبين ؛ شماری از جوانان مسلمان انگلیسی، به تازگی ویدیو کلیپ جالبی تهیه و منتشر کرده‌اند که در آن، واکنش دختران غیرمسلمان که خود را با حجاب در آینه می بینند، به تصویر کشیده شده است.
هدف این جوانان مسلمان، بررسی واکنش زنان و دختران غربی به "درخواست پوشیدن حجاب برای نخستین بار" بوده است؛ و این که آنها با دیدن چهره محجبه خود چه احساسی پیدا می کنند. این دختران از آسیا و کشورهای غربی و از ادیان مختلف هستند.
جالب آنکه اغلب این دختران نه تنها از مشاهده چهره خود با حجاب آزرده نشدند، بلکه واکنش آنها حاکی از رضایت بود و برخی هم احساس می کردند که با حجاب، احترام بیشتری در جامعه خواهند داشت.
بیشتر این دختران وقتی خود را با حجاب در آینه دیدند، گفتند: "این نوع پوشش را دوست دارم!"
منبع
مشاهده فیلم
گویا لینک دانلود فیلم بیل مار خرابه؟؟؟؟؟؟
به نام خدا
والا من فیلمشو دارم حالا از همینجا ببینید تا شب برم لینک صحیحش رو پیدا کنم

شرمنده ام
Sad

مشاهده فیلم

چنانچه پیدا نشد فیلم خودم رو دوباره آپلود میکنم
بسم الله الرحمن الرحیم

«اینجاست که باید یه واقعیتی رو جهانیان بدونند . واقعاً حیفه که روشنگری نشه
واقعیت اینه که این مجری و دست اندرکاران این شبکه نمی دونند پدرشون کیه؟ به جان خودم قسم اگه دروغ بگم
اصلاً هم شک نکنید
اگر می خوان مطمئن باشن که من راست گفتم یا دروغ برن از مادران خود بپرسند تا به یقین برسند و
اگر مطمئن شدند برام دعا کنند وگرنه با جان دل همه ی تف و لعنت هایشان را خریدارم .»

حرامزاده محب حیدر نمی شود /
حلال زاده به چادر توهین نمی کند /
بسم الله الرحمن الرحیم

خواهرا وبرادرا
لینک دانلود درسته فقط باید یه نرم افزار پخش فایلهای FLV رو نصب کنید
من از یه سیستم دیگه اینکارو کردم و دیدم لینک درسته

یا علی
به نام خداRose
فیلم رو دیدم
ممنون.

چه زیرکانه
در مقابل توطئه های کاخ سفید

کاخ سیاه خود را بنا کردی بانوRose
نگفته بودی
اهل سیاستی...

اگر امکان داره یکنفر زیر نویس فارسی برای این دو فیلم درست کنه خیلی ها انگلیسی یاد ندارند این جور بهتر می شه روشنگری کرد

با تشکرRoseHeart
آدرس های مرجع