تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مسافر کربلا (خانم صبا) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحيم
من مي خوام امشب يه سفاشي به اين زائراي ارباب بكنم تا حالا كسي نكرده يا شايد هم كرده من نديدم .
اما سفارشم "
ضمن اينكه براي تموم كساني كه التماس دعا نمودند دعابراي ارباب منتظر و براي دوستان و نائب ازياره ميشيد ، براي اون كساني كه در خواب غفلت هستند و بعد ها از اين خواب بيدار خواهند شد هم دعا بفرماييد و نائب الزياره آنان نيز باشيد .
امروزه چقدر از نوجوانان و جوانان و حتي بزرگان ما در اين مملكت هستند كه از اين نعمت بزرگ و عظيم غافلند(زيارت عتبات و عاليات) و چسپيدند به مشغوليت هاي فريبنده و شيطاني خدا مي داند ولي يه روزي از اين خواب بيدار خواهند شد و دعاگويتان خواهند بود . براي آنان دعا بفرماييد تا بيدار شوند و خواب نمانند .
الانه كه بچه ها بگن اين ديگه كيه ؟
منم مثل داداشم غلام كوي زينب و عباسم .
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ
عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

اقا جان..تا ابد در مصیبات شما سوختن کم است

بگوئید به کدام غم بگریم؟؟؟

...

به "ارباً ارباً" ی علی اکبرت؟؟؟

یا در مصیبت تیر سه شعبه و گلوی اصغرت؟؟؟

...

به ناله های "عموجان العطش" ؟؟؟

یا در مصیبت عمود آهنین و چشمان و دستان ابالفضل؟؟؟

...

بر سر بریده و بدن صدچاک؟؟؟

یا بر انگشت و انگشتری و غارت لباسهایت؟؟؟

...

در حمله به خیمه ها و فرار زنان و کودکان؟؟؟

یا به هتک حرمت و چادر از سر کشیدن نوامیس خدا؟؟؟

...

بر کوه صبر و مجلس یزید و جام شراب؟؟؟

یا بر سه ساله و خرابهء شام؟؟؟

یا بر حق امامت و ولایتی که از شما اهل بیت (علیهم السلام) و بر گزیدگان خدا ،
به ظلم و ستم گرفتند؟؟؟

.....................................

تا ابد در مصیبات شما سوختن و گریستن کم است...

تاخت و تاز اسبها بر بدن مطهرتان آتشم میزند...

مجلس یزید و چوب خیزران و لب و دندان شما جگرم را می سوزاند...

اما...
مولایم امام صادق (علیه السلام)فرمودند:

"آنگاه که آن مصیبتها بر امام حسین(علیه السلام)وارد شد ملائکه ضجه ای زده و گفتند:پروردگارا..این حسین(علیه السلام) بر گزیدهء تو و پسر برگزیدهء تو علی(علیه السلام)و فرزند دختر پیامبر توست که چنین شهید گشته.در این هنگام خداوند متعال سایهء قائم آل محمد (صلی الله علیه واله)را به آنها نشان داده و فرمود:به وسیلهء او انتقام حسین(علیه السلام) را خواهم گرفت"

حسین جان ...مرا (و هر آنکس دوستت دارد و برمصیبت تو میگرید) به زیر قبه ات،
آنجا که وعده داده اند دعا مستجاب است برسان،

میخواهم کنار بدن مبارک بی سر و صد چاکت در دل فریاد بزنم:

"أین الطالب بدم المقتول بکربلا" ؟؟؟

می خواهم بگویم:

"یا رب الحسین..بحق الحسین..اشف صدر الحسین..بظهور الحجه"

گرچه روسیاه و نالایقم،اما می خواهم برای خودم و هر آنکه دوستت دارد بگویم:

"اللهم عجل لولیک الفرج"

و العافیه و النصر واجعلنا من خیر اعوانه و انصاره والمستشهدین بین یدیه

[تصویر: shiagraphic_baner_200px.jpg]

به کربلا هم اگر نرسی ،

کربلا تو را در آغوش خواهد فشرد ،

که

کل ارض کربلا . .
سلام بر همه دوستان

به خواست خدا و لطف بندگانش عازم سفر به کربلا سرزمین حماسه عاشقی هستم.
از ابتدای تا انتهای سفر رویایی شیرین است که تا ابد در خاطرم خواهد ماند.
خدا را شکر گذارم و سپاسگزار از تمام دوستانی که اسباب وصل به بیکران خوبیها را مهیا میکنند.
ازخدا می خواهم روزی هر سالتان زیارت حرم اربابم امام حسین (علیه السلام) شود.
التماس دعاHeartHeartHeartHeartHeart
[تصویر: 253111126137125252802131421794090121202247144.jpg]

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیراعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه
بسم الله الرحمن الرحیم
ما خودمان را چسبانده ايم به خنكاى كف خيمه ى سقّا كه مى گويند عشق را مى شناسد و مى تواند آن را باز آورد. و صدا مى زنيم: «يا ابا فاضل» و حيرت مى كنند همه ى آن ها كه ارتباط اين لقب را با عشق نمى دانند!
ما بد جورى به تو نياز داريم . نه به شمعى كه در سقاخانه اى روبه روى تمثالت بگذاريم. نه به سبزى خوردن هاى سفره اى كه لابد سمبل رداى تواند. نه! ما به قامت رشيد خودت نياز داريم! خود خودت! به دست هايت كه باز علم بگيرند. به بازوانت كه تكيه گاه شوند. به گريه ات پيش حسين عليه السلام به اين كه بگويى: «
جان برادر ديگر طاقت ندارم بگذار بروم».
به رفتنت. به رسيدنت به نهر آب. به كف آب پركردنت. به تصوير عشق ديدنت. به آب خالى كردنت. به مشك پر كردنت. به دست هاى قلم شده. به چشم هاى خون آلود. به مشك تير خورده. به آن كمر كه پيش پاى تو بشكند. ما به همه ى اين ها نيازمنديم. چون حال، حال عطش است. مشك هاى آب هستند. درياها موج مى زنند ولى حال ما، حال عطش است و ما به مشكى نياز داريم كه با دندان گرفته باشند و تير بخورد. قحطى عشق است. بگو به برادر كه عمود خيمه ات را بر ندارد. بگو كه مى خواهيم برويم سر به عمود بگذاريم و تمام دلتنگى هامان را براى قامت «مردى كه نيست» گريه كنيم!
سلام ما رو به آقا ابالفضل برسونید...
بسم الله

السلام علیک یا ابا عبدالله....

با عرض سلام

من دوشنبه هفته پیش از کربلا برگشتم اولین سفرم ب کربلا بود راستش هنوزم باورم نشده ک رفتم کربلا و اومدم برام مثل یه خواب بود ...

برام دعا کنید بازم قسمتم بشه برم کربلا...

ابتدا برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا کنید بعد برای شفای عاجل بیماران و بعد برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن همه دوستان و برای منم دعا کنید ک خدا هر چی صلاحمه همون رو برام رقم بزنه اون چیزی ک رضایت و خشنودی خودش باشه و عاقبت بخیر بشم و ب آرزوم ک شهادت در راه خداست برسم میدونم ک لیاقت ندارم اما برام خیلی دعا کنید ک به آرزوم برسم...

ان شاء الله زیارت بامعرفتی داشته باشید ....

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم رب الحیدر

می بده مستی کنم بگم مست توام
پا بنهم به جایی که پا بست توام
چقدر پند بیهوده میده عاقل به من
انگار خبر نداره رام دست توام ...

[تصویر: 54217_734.jpg]

سلامتی تمام زائرای ارباب صلوات
بسم الله الرحمن الرحیم
دعام کنین که حضرت فاطمه (سلام الله علیها) کمکم کنه و بشم اونطوری که ازم راضی باشن.Angel
سلام.

التماس دعاي عاقبت بخيري

اميدوارم سفر پرباري داشته باشيد

التماس دعا
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع