تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دیدمان را به آدمها عوض کنیم(رفتار کاربر ها در تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از هرچیز عرض کنم که از بیان این نوشته ها اصلا قصدم توجیه نیست. ولی اجازه بدید این را بگم که این سکوت تالار نتیجه عوامل مختلفی است. ما مدت مدیدی است که نگران این قضیه شده ایم و تیم مدیریت تالار با برگزاری جلساتی سعی در رفع و حل این معضل بوده است.

البته حقیقتا این حقیر از همه اون بزرگوران کم کارتر بوده ام ولی اینکه در مورد سکوت محمد هادی و سیمرغ و حسن عزتی بخواهیم حرف بزنیم کمی بی انصافی است. شاهد هستید که در این ایام گذشته هر کدام از این عزیزان چه تاپیک های خوبی زده اند.

البته از جهتی این دغدغه مندی شما بسیار بسیار برای ما ارزشمنده و مارو امیدوار میکنه به آینده. آینده ای که انشالله با خبرهای خوبی همراه است.

در آخر این را عرض کنم، که تالاری بیداری اندیشه الحمدلله داری فضای خاصی است که بنده به هیچ عنوان در هیچ فضای مجازی دیگری ندیده ام. و اینجا به همه ماها تعلق داره. لذا باید همه مان برای شکست این سکوت قدم برداریم. این اتفاق هم جز با وحدت و همدلی رخ نمیدهد.

الحمدالله خداوند متعال هر آنی برای خوب شدن و خوب زیستن مان برنامه و بهانه ای ترتیب داده است، کمتر از 14 روز دیگر ماه مبارک رمضانHeart است.... فصلی که همه چیز مهیاست برای......Smile
موافقم
همه نارضی اند ام هیچکس کاری نمی کنه
بسم الله

دوستان گرامی که در مورد سکوت تالار صحبت می کنید،
باید بگم هیچ گاه به اندازه الان کار عملی در تالار انجام نمی شده، و الان از حرف زدن داریم فاصله میگیریم و کار عملی انجام می دیم، البته مشکل این هست که هیچ کس این زحمات رو نمی بینه ظاهرا و به نظر میاد تکست بیشتر تو چشمه دوستان نمود داره تا بقیه کارها . (هرچند باید خیلی بیشتر کار کنیم)
هیچ گاه به اندازه این زمان آدم دنبال کارهای تالار به صورت جدی نبوده اند، دنبال کارهای عملیاتی
.
الان شما مستند ها رو ببینید، رادیو ها رو ببینید، اینفوگرافی ها رو ببینید، صندوق حضرت مهدی (عج ) رو ببینید، اینا همشون خروجی عملی هستند و برای تک تکشون کلی آدم دارن زحمت می کشن،
.
ان شاالله به زودی رشد عظیمی در این خروجی ها خواهیم داشت،
در حال حاضر دوران گذار از تکست به مدیا رو داریم طی میکنیم.
.
این نوید رو به همه عزیزان میدیم که به زودی با نظم نوین تالاری مواجه خواهیم بود!
درسته
خدایی کرده ما زحمات دوستای خوبمون رو نادیده نمیگیریم

اما خب هرچیزی به جای خودش نباید یه جا رو گرفت یه جا رو ول کرد قبول دارید ؟
هرکس اندازه مهارت و وقتش انرژی بذاره قبوله ؟
(۱۴/خرداد/۹۴ ۲۰:۴۶)میلاد.م نوشته است: [ -> ]بسم الله

دوستان گرامی که در مورد سکوت تالار صحبت می کنید،
باید بگم هیچ گاه به اندازه الان کار عملی در تالار انجام نمی شده، و الان از حرف زدن داریم فاصله میگیریم و کار عملی انجام می دیم، البته مشکل این هست که هیچ کس این زحمات رو نمی بینه ظاهرا و به نظر میاد تکست بیشتر تو چشمه دوستان نمود داره تا بقیه کارها . (هرچند باید خیلی بیشتر کار کنیم)
هیچ گاه به اندازه این زمان آدم دنبال کارهای تالار به صورت جدی نبوده اند، دنبال کارهای عملیاتی
.
الان شما مستند ها رو ببینید، رادیو ها رو ببینید، اینفوگرافی ها رو ببینید، صندوق حضرت مهدی (عج ) رو ببینید، اینا همشون خروجی عملی هستند و برای تک تکشون کلی آدم دارن زحمت می کشن،
.
ان شاالله به زودی رشد عظیمی در این خروجی ها خواهیم داشت،
در حال حاضر دوران گذار از تکست به مدیا رو داریم طی میکنیم.
.
این نوید رو به همه عزیزان میدیم که به زودی با نظم نوین تالاری مواجه خواهیم بود!

امکانش هست یه پستی ، یا تاپیکی داشته باشیم به طور جمع بندی ، لینک قرار داده بشه یا توضیحی تمام اینها باهم؟ یه حالت اعلامیه که فراخوانی کلی از تمام اعضای تالار بشه همه رو کنار هم ببینند ، انتخاب کنند کدوم رو شرکت کنند؟ چون پراکنده گذاشته شده ،امکاش هست دیده نشده باشه ....
از زحماتتون متشکریم Smile واقعا کسی نادیده نمیگیره تلاش های ناظرها و مدیران رو Smile

(۱۴/خرداد/۹۴ ۲۰:۳۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از هرچیز عرض کنم که از بیان این نوشته ها اصلا قصدم توجیه نیست. ولی اجازه بدید این را بگم که این سکوت تالار نتیجه عوامل مختلفی است. ما مدت مدیدی است که نگران این قضیه شده ایم و تیم مدیریت تالار با برگزاری جلساتی سعی در رفع و حل این معضل بوده است.

البته حقیقتا این حقیر از همه اون بزرگوران کم کارتر بوده ام ولی اینکه در مورد سکوت محمد هادی و سیمرغ و حسن عزتی بخواهیم حرف بزنیم کمی بی انصافی است. شاهد هستید که در این ایام گذشته هر کدام از این عزیزان چه تاپیک های خوبی زده اند.

البته از جهتی این دغدغه مندی شما بسیار بسیار برای ما ارزشمنده و مارو امیدوار میکنه به آینده. آینده ای که انشالله با خبرهای خوبی همراه است.

در آخر این را عرض کنم، که تالاری بیداری اندیشه الحمدلله داری فضای خاصی است که بنده به هیچ عنوان در هیچ فضای مجازی دیگری ندیده ام. و اینجا به همه ماها تعلق داره. لذا باید همه مان برای شکست این سکوت قدم برداریم. این اتفاق هم جز با وحدت و همدلی رخ نمیدهد.

الحمدالله خداوند متعال هر آنی برای خوب شدن و خوب زیستن مان برنامه و بهانه ای ترتیب داده است، کمتر از 14 روز دیگر ماه مبارک رمضانHeart است.... فصلی که همه چیز مهیاست برای......Smile

آقا سید شما اول این تاپیک تا جایی که یادمه قول چندتا تاپیک جنجالی رو داده بودید Smile درسته؟Blush
انشالا تالار برگرده به روزای اوجش که الان بیشتر از هروقتی باید اونطور باشه ...
آفا میلاد درست می فرمایند اما خب حقیقتش اینه خواستم گیر بدم پس رادیو بیداری شد تا کی می خواین به مناسبتی بودن رادیو ادامه بدید چرا ماهیانه اش نمی کنید و مسائل دیگه اما گفتم خب این بندگان خداهم زندگی دارند مشغله و گرفتاری های خاص خودشونو دارند هر کاریم کردن تا اینجا دلی بوده و فی سبیل الله فرض بگریم اگر هیچ کاری که نداشته باشن حداقل از وقت آزاد خودشون که زدن تا این مطالب محیا بشه بعد شرم کردم و اونا رو مطرح نکردم احساسم این بود تاپیک و تکست وقت کمتر و هزینه کمتری داره ضمن این که چون بیشتر فعالیت کاربرا رو همین تکست ها تشکیل میده ملموس تره
آقا سید هم درست فرمودند با مشارکت و همدلی همه انجام پذیره ولی خب یه عده مثل من سواد ندارن میایم چشمشو درست کنیم میزنیم ابروشم کور می کنیم یه هادی باشه درست و غلط و یادمون بده چشم به دیده منت باعث افتخارم هست
اتفاقا امروز یکی از دوستان که به تازگی علامند به آثار داوکینز شده بود یه سری مسائل طرح کرد اومدم با سخنان شهید مطهری جواب بدم خودمم توش موندم عین چی این ضعفه دیگه البته یکمم راحت طلب شدم ترجیح میدم حاضر آماده باشه لقمه برام Smile
(۱۴/خرداد/۹۴ ۲۱:۳۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]درسته
خدایی کرده ما زحمات دوستای خوبمون رو نادیده نمیگیریم

اما خب هرچیزی به جای خودش نباید یه جا رو گرفت یه جا رو ول کرد قبول دارید ؟
هرکس اندازه مهارت و وقتش انرژی بذاره قبوله ؟
بسم الله
،
ببينيد اصولا از نظر محتواي تكست تالار ما اشباع است، يعني شما هر اگر نگاه كنيد خيلي از موضوعاتي كه زده ميشه تكراري است،
ما بايد بريم به سمت فراوري اين تكست ها، كه رفتيم، البته خيلي كند، و ان شاالله به زودي با سرعت بيشتر جلو خواهيم رفت،
واقعا تيم مدريت در حال حاضر خيلي دارن كارهاي گسترده اي انجام ميدن براي در اوكدن از اين ركود،
كارايي كه هر كدومش به تنهايي مي تونه خيلي جذاب باشه و تاثير گذار،
ميگم به زودي اين نظم نوين تالاري رو خواهيد ديد، در حالي كه حاصل كلي تلاش و وقت گذاشتن تيم مدريته،
فقط كمي صبر كنيد،
،
،
نقل قول:امکانش هست یه پستی ، یا تاپیکی داشته باشیم به طور جمع بندی ، لینک قرار داده بشه یا توضیحی تمام اینها باهم؟ یه حالت اعلامیه که فراخوانی کلی از تمام اعضای تالار بشه همه رو کنار هم ببینند ، انتخاب کنند کدوم رو شرکت کنند؟ چون پراکنده گذاشته شده ،امکاش هست دیده نشده باشه ....
از زحماتتون متشکریم Smile واقعا کسی نادیده نمیگیره تلاش های ناظرها و مدیران رو Smile
بله چرا نميشه، ان شاالله به زودي اين كار رو انجام خواهم داد،
البته اين رو بگم كه ما قبول داريم كه ما كارها يي كه انجام شده رو اصلا خوب پرزنت نكرديم،
براي اين مشكل هم يك سري (نه يكي)، تمهيداتي انديشيده شده،
كه شما ان شاالله برخي رو به زودي در حد دو سه هفته ديگه و برخي رو به زودي در حد دو سه ماه ديگه نهايتا مي بينيد،
،
،
حالا كه حرف شد يه بحث ديگه رو هم بگم:
بيايد ديدتون رو نسبت به مديرا عوض كنيد ، كاربراي عزيز بيداري انديشه،
به خدا هر كدوم از مديرا در گير درس، كار و زندگي شخصي خودشون هستن ، و در ضمن اون ميان تالار و بدون هيچ سود مادي و هيچ چشمداشتي براي عرصه فرهنگ اسلامي ايراني ما تلاش مي كنن، مثل خيلي از تالار ها نيست كه بابتش پولي بگيرن يا نفعي براشون باشه،
در تالار هم هر روز با كلي مشكل، كلي اعتراض،كلي درخواست، كلي كار مواجه هستن،
تو رو خدا قبول كنيد كه تيم مدريت گاهي ديد از زاويه اي دارند كه ممكنه برخي كاربرا نداشته باشن، و گاهي چيزهايي به چشمشون مياد كه به چشم برخي كاربرا نمياد، چون هر روز با اين مسائل مواجه هستن،
ما ويرايش مي كنيم اعتراض مي كنن، مي بنديم اعتراض مي كنن، ويرايش نكنيم يه عده اعتراض مي كنن، نبنديم يه عده اعتراض مي كنن، مي خوام بگم تقريبا ما هر كاري كه بكنيم يه عده ناراضي ميشن،
خواهشم اينه كه همكاري كنيد.
البته گاهي هم اشتباه مي كنيم، بالاخره مبرا نيستيم از خطا،

(۱۴/خرداد/۹۴ ۲۲:۲۴)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]آفا میلاد درست می فرمایند اما خب حقیقتش اینه خواستم گیر بدم پس رادیو بیداری شد تا کی می خواین به مناسبتی بودن رادیو ادامه بدید چرا ماهیانه اش نمی کنید و مسائل دیگه اما گفتم خب این بندگان خداهم زندگی دارند مشغله و گرفتاری های خاص خودشونو دارند هر کاریم کردن تا اینجا دلی بوده و فی سبیل الله فرض بگریم اگر هیچ کاری که نداشته باشن حداقل از وقت آزاد خودشون که زدن تا این مطالب محیا بشه بعد شرم کردم و اونا رو مطرح نکردم احساسم این بود تاپیک و تکست وقت کمتر و هزینه کمتری داره ضمن این که چون بیشتر فعالیت کاربرا رو همین تکست ها تشکیل میده ملموس تره
آقا سید هم درست فرمودند با مشارکت و همدلی همه انجام پذیره ولی خب یه عده مثل من سواد ندارن میایم چشمشو درست کنیم میزنیم ابروشم کور می کنیم یه هادی باشه درست و غلط و یادمون بده چشم به دیده منت باعث افتخارم هست
اتفاقا امروز یکی از دوستان که به تازگی علامند به آثار داوکینز شده بود یه سری مسائل طرح کرد اومدم با سخنان شهید مطهری جواب بدم خودمم توش موندم عین چی این ضعفه دیگه البته یکمم راحت طلب شدم ترجیح میدم حاضر آماده باشه لقمه برام Smile
فقط نكته اي در مورد راديو بيداري،:
ببينيد همونطوري كه خودتون هم گفتيد دوستان همه كار و زندگي دارن و بخشي از وقت ازاد خودشون رو ميان از اين كارها انجام ميدن، لذا نميشه انتظار داشت كه بيان روزي يه دونه كار توليد كنن،

مژده :
براي ماه رمضان روزي يك پادكست كمتر از ده دقيقه خواهيم داشت،
ان شاالله به زودي از انونس ش رو نمايي خواهد شد
حرفتون درسته ولی من فکر می کنم در مورد جریانات روز میتونه تایپیک زده بشه علاوه بر این ما در مورد یه سری موضوعات کلیشه ای اشباح هستیم خیلی چیزا هست که اصلا سمتشون نرفتیم !!!!! تازه برای جذب کاربرایی که توی نت پرسه میزنن هم باید یکم تالار داغ باشه
(۱۴/خرداد/۹۴ ۲۲:۳۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]حرفتون درسته ولی من فکر می کنم در مورد جریانات روز میتونه تایپیک زده بشه علاوه بر این ما در مورد یه سری موضوعات کلیشه ای اشباح هستیم خیلی چیزا هست که اصلا سمتشون نرفتیم !!!!! تازه برای جذب کاربرایی که توی نت پرسه میزنن هم باید یکم تالار داغ باشه
بسم الله

قطعا همينطور هست،
برخي مسائل روز رو ما ميتونيم روشون مانور بديم و تاپيك بدنيم،
ولي روي مسايل basic ما خيلي تاپيك داريم، اينا رو باير بيايم به صورت مديا هاي جذاب ارائه كنيم،
كه داريم ميريم به اون سمت به ياري خدا،
بله براي جذب كاربرايي كه در نت هستن بايد كار كنيم،
اما امروزه كسي زياد دنبال تكست نميره، ذائقه ها فرق كرده،
اكثرا دنبال صوت ، فيلم و تصوير هستن، اينا تاثي گذاريشون هم به مراتب بالاتر هست،
همه كساني كه دغدغه فرهنگي دارن بايد برن به سمت اين كه محتواي جذاب در مديا هاي مختلف توليد كنن و به بهترين روش نشر بدن،
با حرفتون موافقم باید عکس و فیلم گذاشت بعد اومد براشون هی کامنت گذاشت اما به روز باشه

نسخه انروید تالار رو هم کاش درست بشهBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع