۲۲/اسفند/۹۲, ۳:۳۸
بسم الله الرحمن الرحیم
تاپیک فراخوان داستان نویسی برای ساخت فیلم سبک زندگی اسلامی داره مسیر خودشو طی میکنه
در این تاپیک از همگی افراد ذیل میخوام که کمک کنند
ببینید بارها در این چند هفته به این مشکل بر خوردم که وقتی میخوام برای یک شخص با سن پائین محتوایی ارائه بدم دستم خالی بوده
همه محتواها عمدتا برای سن بالای بلوغه
و بزرگترین مشکل نداشتن الگوی مناسب (بخوانید قهرمان) برای آنهاست
باید با زبان هنر و نه با زبان امر و نهی محتوا تولید بشه تا کودک خودش را جای فلان شخصیت مثبت قرار بده
حالا شماها بیایید طرح بدید
مثلا میگم
یه طرح اینه که بیاییم یک گروهی از دختران رو درست کنیم بنام 213 و نه با اسم مستقیم مذهبی (شاخه طوبی!) و هر کدوم رو در شرایط مختلف قرار بدیم و صفات خوب رو در اینها بیاریم
همینطور برای پسران
از اشخاصی مثل شهدا میشه استفاده کرد (بصورت موکد) چون هم واقعی هستند و هم جوان
وقتی طرح دادیم بشینید پر و بالش بدید و قهرمان بسازید
البته این قهرمان قرار نیست انسان معصوم و 20 باشه
مثلا یکی از پسرها زود عصبانی میشه یا یکی پرخوره یا یکی خانوادش مشکل دارن یا یکی معلوله و ...
یعنی کودک باید این حفره ها رو ببینه و ببینه که میشه در کنار این ضعف ها و کمبودها رشد کرد
فکر کنم شروع خوبی بود این ارسال
لطفا و خواهشا کمک کنید
به اسلام و نه به شخص من
تاپیک فراخوان داستان نویسی برای ساخت فیلم سبک زندگی اسلامی داره مسیر خودشو طی میکنه
در این تاپیک از همگی افراد ذیل میخوام که کمک کنند
- مادران
- پدران
- معلمین
- افرادی که خواهر و برادر کوچک دارند
- و دلسوزان و صاحب نظران
ببینید بارها در این چند هفته به این مشکل بر خوردم که وقتی میخوام برای یک شخص با سن پائین محتوایی ارائه بدم دستم خالی بوده
همه محتواها عمدتا برای سن بالای بلوغه
و بزرگترین مشکل نداشتن الگوی مناسب (بخوانید قهرمان) برای آنهاست
باید با زبان هنر و نه با زبان امر و نهی محتوا تولید بشه تا کودک خودش را جای فلان شخصیت مثبت قرار بده
حالا شماها بیایید طرح بدید
مثلا میگم
یه طرح اینه که بیاییم یک گروهی از دختران رو درست کنیم بنام 213 و نه با اسم مستقیم مذهبی (شاخه طوبی!) و هر کدوم رو در شرایط مختلف قرار بدیم و صفات خوب رو در اینها بیاریم
همینطور برای پسران
از اشخاصی مثل شهدا میشه استفاده کرد (بصورت موکد) چون هم واقعی هستند و هم جوان
وقتی طرح دادیم بشینید پر و بالش بدید و قهرمان بسازید
البته این قهرمان قرار نیست انسان معصوم و 20 باشه
مثلا یکی از پسرها زود عصبانی میشه یا یکی پرخوره یا یکی خانوادش مشکل دارن یا یکی معلوله و ...
یعنی کودک باید این حفره ها رو ببینه و ببینه که میشه در کنار این ضعف ها و کمبودها رشد کرد
فکر کنم شروع خوبی بود این ارسال
لطفا و خواهشا کمک کنید
به اسلام و نه به شخص من

)