تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صدا و سیما، تبلیغ برای بانک‌ها را قطع کند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۳۹)revenger نوشته است: [ -> ]من نمیدونم چرا وسط این همه شورای فقهی و مرجع تقلید باید نظر امثال عباسی و ماندگاری براتون مهم باشه ؟؟!! واقعا مگه شما در این مسایل مرجع تقلید ندارید ؟؟؟؟ همین چند روز پیش بزرگی به نام ایت الله مهدوی کنی داشت درباره این موضوع مختصرا توضیح میداد و از بانکداری در کشور ما حمایت میکرد .

فقط یه نکته رو بگم، من حامی بانکها نیستم و با عملکردشون مخالفم ولی نه به عنوان ربا و مدرینته و... بلکه به خاطر دلال بازی هاشونه که اون هم برمیگرده به اوضاع وحشتناک اقتصاد کشور.

1-نظر مراجع همیشه باید ملاک باشد مثلا موقعی که بحث رایتل می شود باز هم نظرشان محترم است؟؟

2-ما همیشه از مرجع تقلید تبعیت می کنیم ولی مرجع تقلید که در همه جا وارد نشده

3-مگر آقای مهدوی کنی (من این صحبتی که به ایشون نسبت میدید رو ندیدم) مرجع تقلید ما هستن؟

4-چیزی که استاد عباسی میگن بحث امروز و فردا نیست که با ماست مالی تموم بشه

نظام بانک نظامی غربیست بر اساس معیارهای خودشان

پول بی پشتوانه (F.I.A.T) یکی از مسائلیه که باهاش راحت برخورد میشه ولی علنا یک کلاه برداری بزرگ است

5-در مورد مدرنیته و مسائلی زشتی که در تبلیغات صدا و سیما عادی شده هم باید روشنگری کرد

الان بانک شد رزاق مردم

هو الرزاق!

این یکی از پیام هایی است که در اذهان مردم جا افتاده

6-.......

7-....

و .......
وقتی شما از مرجعی تبعیت میکنید باید تابع مطلق باشید پس اگه مرجعتون رایتلو حرام کرده پس حرامه برای شما ،،،،،، اما درباره ایت الله مهدوی کنی قطعا ایشون مرجع نیستن ولی من فقط مثالی زدم از بزرگترین روحانیون کشور در مقابل تازه کارانی مثل اقای ماندگاری ،،،،،،، در این مسایل اقتصادی مراجع کامل وارد شده اند حتی شورای فقهی هم برای نظارت گذاشتن ،،،،،،،،،، درباره حرفهای اقای عباسی ایشون صریحا گفتن رباست که یه جوک مضحکه ،،،،،،، درباره ی غربی بودن و مدرن بودن بانک هم خیلی چیزهای ما غربی ست از جمهوریت گرفته تا نظام بروکراتیک و مجلس و... خب هر غربیه بده ؟؟؟ مثلا مجلس از سنای رم باستان کفر مطلق اومده بده؟؟؟؟ اتفاقا سخنرانی اقای مهدوی کنی که گفتم در همین باب بود که دستاوردها و تجربیات بشری باید سازگار با اسلام بشه و ازش بهره برد و همین بحث بانک رو به عنوان مثالی ذکر کرد ،که اگه ایشون رو بشناسید متوجه میشید نظراتشون چقدر قوی و باارزشه مخصوصا در روحانیون و شخص رهبری.
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۷:۲۲)revenger نوشته است: [ -> ]وقتی شما از مرجعی تبعیت میکنید باید تابع مطلق باشید پس اگه مرجعتون رایتلو حرام کرده پس حرامه برای شما ،،،،،، اما درباره ایت الله مهدوی کنی قطعا ایشون مرجع نیستن ولی من فقط مثالی زدم از بزرگترین روحانیون کشور در مقابل تازه کارانی مثل اقای ماندگاری ،،،،،،، در این مسایل اقتصادی مراجع کامل وارد شده اند حتی شورای فقهی هم برای نظارت گذاشتن ،،،،،،، درباره حرفهای اقای عباسی ایشون صریحا گفتن رباست که یه جوک مضحکه ،،،،،،، درباره ی غربی بودن و مدرن بودن بانک هم خیلی چیزهای ما غربی ست از جمهوریت گرفته تا نظام بروکراتیک و مجلس و... خب هر غربیه بده ؟؟؟ مثلا مجلس از سنای رم باستان کفر مطلق اومده بده؟؟؟؟ اتفاقا سخنرانی اقای مهدوی کنی که گفتم در همین باب بود که دستاوردها و تجربیات بشری باید سازگار با اسلام بشه و ازش بهره برد و همین بحث بانک رو به عنوان مثالی ذکر کرد ،که اگه ایشون رو بشناسید متوجه میشید نظراتشون چقدر قوی و باارزشه مخصوصا در روحانیون و شخص رهبری.
ببخشید این دوتا شد ، با موبایل وصل شدم مشکل داره
ایت الله سبحانی !
ایت الله مکارم !
ایت الله خامنه ای !
شهید مطهری !

دیگه ببخشین یه چند نفری هم میخوان با حرفهای اینها جلو برن Smile
بازم شما مغلطه کردی، بازم برای اثبات حرفاتون رهبری زیر سوال بردید، خب اگه باشه نعوذ بالله ایشون امام جور تلقی میشن که در حکومتشون دانسته ربا میدن ، مومن از شما بعیده برای یه حرف مفت عباسی و ماندگاری ،امام امت رو زیر سوال ببری ،،، بازم میگم چون تورم بالای 37 درصده پس سودا بالاست انشاالله به زودی مدرکم براتون میذارم از مراجع و شورای فقهی الان نتم قطعه مومن
نقل قول:بازم شما مغلطه کردی، بازم برای اثبات حرفاتون رهبری زیر سوال بردید، خب اگه باشه نعوذ بالله ایشون امام جور تلقی میشن که در حکومتشون دانسته ربا میدن ، مومن از شما بعیده برای یه حرف مفت عباسی و ماندگاری ،امام امت رو زیر سوال ببری ،،، بازم میگم چون تورم بالای 37 درصده پس سودا بالاست انشاالله به زودی مدرکم براتون میذارم از مراجع و شورای فقهی الان نتم قطعه مومن

بررسی روند مذاكرات هسته ای و تأكید بر حفظ حقوق هسته ای كشور، تبیین مسائل اقتصادی و لزوم توجه به بانكداری بدون ربا، تأكید بر اهمیت و اجرای اقتصاد مقاومتی و پرهیز از شعار زدگی در این باره، حمایت از دولت، و نگرانی اعضای خبرگان از مسایل فرهنگی از جمله نكاتی بود كه نایب رئیس مجلس خبرگان در گزارش خود از آنها به عنوان مهمترین محورهای مباحث، نطق‌ها و مذاكرات اعضای مجلس خبرگان در اجلاسیه اخیر یاد كرد.

http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=25686

بند آخر رو بخون !

نیاز ما به كرسی‌های بحث آزاد فقهی
مسائل جديدى وجود دارد. در زمينه‌ى اقتصاد، مسائل تازه‌اى وجود دارد. مثلاً ما بانكدارى اسلامى را به وجود آورده‌ايم. امروز مسائل تازه‌اى در زمينه‌ى پول و بانكدارى وجود دارد؛ اينها را بايستى حل كرد؛ بايد اينها را در بانكدارى اسلامى - بانكدارى بدون ربا - ديد. كى بايد اينها را انجام بدهد؟ فقه متكفل اين چيزهاست. البته من همين‌جا عرض بكنم كه نياز ما به كرسى‌هاى بحث آزاد فقهى در حوزه‌ى قم - كه مهمترين حوزه‌هاست - برآورده نشده است.

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=21666

در عين حال مسائل جديدى وجود دارد. در زمينه‌ى اقتصاد، مسائل تازه‌اى وجود دارد. مثلاً ما بانكدارى اسلامى را به وجود آورده‌ايم. امروز مسائل تازه‌اى در زمينه‌ى پول و بانكدارى وجود دارد؛ اينها را بايستى حل كرد؛ بايد اينها را در بانكدارى اسلامى - بانكدارى بدون ربا - ديد. كى بايد اينها را انجام بدهد؟

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=17226

ما بانك بدون ربای اسلامى را در اواخر حيات مبارك امام راه انداختيم، اما ناقص! يكى از همّتهاى دولت فعلى اين هست و اميدواريم ان‌شاءاللَّه در اين كار موفّق شوند كه بانك اسلامىِ بدون ربارا به‌طور كامل اجرا كنند. البته قبلاً فعّاليتهاى زيادى شده است؛ اما بايستى قدمهاى بعدى برداشته شود.

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2974
1_ ایشان در سخنرانیشون گفتن نقص داره نه ربای مطلقه و بانکداری اسلامی رو تایید کردند درحالی که اساتید شما بارها ذاتا بانک را نجس اعلام کردند و دسیسه یهود و... ________2_ بحث از مساءل جدید کردند که شامل دلال بازی ها و درامدزایی غلطه که منم همینجا گفتم غلطه ________3_ ایشون هیچ حرفی مبنی بر سود ربا نزدند ________4_ به رساله استفتاءات ایشان مراجعه کنید س1914 کامل توضیح دادند که سود بانکی ربا نیست و هرچند عددش بالاست و باید با تورم سنجیده بشه _________5_ در رساله ایشان س1922 باز هم اعلام کردند وام حلاله و...

من نت ندارم اینجوری ادرس میدما وگرنه با یه سرچ 1000 تا فتوا میریختم براتون خخخخخخ
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع