۲۵/اسفند/۹۲, ۲۲:۲۰
نقل قول:کاملاً قبول دارم که حجاب در فطرت هست و با عقل هم کاملاً قابل درک هست،
شما خودتون میگید ک رعایت حجاب، جزئی از فطرت انسانه ... پس انسان، فطرتا نیاز داره ب حجاب .... تا اینجاش قبول اما این بخش ک می فرمایین
:
نقل قول:اما حرف بنده این بود که«بدون ایمان» و «بدون ترس از جهنم» هیچکس جلوی هوای نفسش نمیایسته. شاید تنها در صورتی کار اشتباهی رو انجام نده که هوای نفسش چیز دیگری بخواد(شامل اونچه که در ارسال قبل توضیح دادم).
این دو تا، تناقض دارن !!!!فطرت در همه انسان ها مشترکه، حتی اون آدم خواره(!) اما ایمان و ترس از جهنم ......!
نقل قول:متوجه نمیشم منظورتون کدومها هستن.
منطورم اینه

نقل قول:این سخن حضرت علیچیزی بجز «ترس از عقوبت الهی»(که در نتیجهی ایمان هست) نمیتونه باعث بشه که فرد با رقیب قدر قدرتی مثل نفس هماوردی کنه.
هستش درباره عبادت، فکر می کنم انجام واجبات و ترک محرمات هم جزئی از اون محسوب بشه :« عبادت کنندگان سه دسته هستند:
گروهی به خاطر رغبت به بهشت (و پاداش های اخروی) خدا را عبادت می کنند، که این عبادت تاجران است.
گروهی از بیم دوزخ (و کیفرهای اخروی) خدا را عبادت می کنند که این عبادت بندگان است؛
گروهی نیز به خاطر شکر و سپاس از خداوند، او را عبادت می کنند که این عبادت آزادگان است. »
پس دلیل نداره من بترسم از جهنم، تا با هوای نفسم مبارزه کنم
<-- این از قضیه ترسیدن و ....اما در کل می خوام بگم ک حتی ی آدم بی دین و ایمان هم، وقتی میبینه ک با آرایش کردن، داره ب دید غیر انسان بهش نگاه میشه (منظورم اینه ک بهش مثل کالا نگاه می کنن و نگاه های کثیف دنبالشه) دیگه آرایش غلیط نمی کنه .... حتی وقتی میبینه جوون مردم توی عذابه، دیگه همچین کاری رو توی فضای عمومی جامعه نمی کنه <-- این هم حالت کلیش

بله رضوانه خانوم، من هم دیدم این آدم ها رو .... زیاد
نقل قول:در کل باز هم میگم بحث من،،،،روی پذیرش هستش...
اینکه تا خودمون رو نپذیریم....هیـــــــــچگونه آرامشی با هر مدل آرایشی به ما نمیرسه...[align=START]خب الان بحث سر اینه؟
موافقت تقریبیم رو با این جمله اعلام می کنم
نقل قول:سلام[align=START]سلام دوستم
نقل قول:ببخشید من از خانم هایی که نظرشون رو اینجا میذارند یه سوالی دارم
خودتون حدود آرایش کم رو چقدر میدونید ؟ آیا در مهمونی ها هم مثلا عروسیتون حاضرید آرایش معمول عروس ها که تا حدود غلیظ هست رو کنار بذارید و ساده باشید؟
اینم ماجرای یکی از دوستانم ایشون نه بخاطر اینکه پول آرایشگاه رو نداشت چون دوست نداشت اصلا برای عروسی آریشگاه نرفت و خودش و دوستانش بهش کمک کردند /کدوم خانومی حاضره همچین کاری بکنه؟/ موهاشم خیلی ساده و یک گل مگنولیا زده بود به سرش در همین حد.... از نظر اعتقادی هم به حجاب اعتقاد نداشت وضع مالیشون هم که گفتم بد نبود ....
شما حاضرید اینطوری برای عروسیتون حاضر بشید؟[align=START]آفرین ب این دختر ...
این روزا عروس رو طوری آرایش می کنن ک انگار یکی دیگه ست .... این، عین توهین ب خود عروسه
صورت رو اول سفید سفید می کنن، بعد روش شروع می کنن ب نقاشی کردن، رنگ و لعاب اضافه کردن ...
آرایش باید برطرف کننده ایراد های صورت باشه ن اینکه کلا ی موجود دیگه خلق بشه :دی

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: adverimg-66998.jpg]](http://www.7gardoon.com/files/test/adverimg-66998.jpg)