۲۷/اسفند/۹۲, ۱۲:۳۰
بسم الله الرحمن الرحیم
الهی به امید تو
به علت فرارسیدن سال جدید و همچنین همراه بودن ایام و لیالی فاطمیه (سلام الله علیها) که با حزن و اندوه صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آل الله بوده بر آن شدم جهت اطلاع برخی از دوستان و کاربران و همچنین برخی از کاربرانی که طعنه به دوستان مذهبی میزنند که (چقدر عزا چقدر روضه چقدر ناراحتی ) و ما شادی و نشاط می خواهیم و خیلی از مسائل دیگر
به علت فرارسیدن سال جدید و همچنین همراه بودن ایام و لیالی فاطمیه (سلام الله علیها) که با حزن و اندوه صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آل الله بوده بر آن شدم جهت اطلاع برخی از دوستان و کاربران و همچنین برخی از کاربرانی که طعنه به دوستان مذهبی میزنند که (چقدر عزا چقدر روضه چقدر ناراحتی ) و ما شادی و نشاط می خواهیم و خیلی از مسائل دیگر
معرفی
[/font]
اعیاد و مناسبتهای مذهبی
حالا اگه کوتاهی میشه و در این اعیاد و مناسبت جشن و سروری به پا نمیشه و یا کمرنگ برگذار میشه ابتدا خودم بعد شما بزرگواران نقش داریم .
بیاییم سعی نماییم کم کاریهای گذشتگانمان را جبران نماییم
تا آیندگان به کم کاریهایمان مارا مواخذه ننمایند .
عرض نمایم حقیر کمتر و کمتر از آنم که چنین توصیه ای به بزرگواران تالار داشته باشم فقط دارم خدمت عزیزانم درس پس میدهم و خواهش عاجزانه ای بیش نیست .
باشد که مورد عنایت حضرت صاحب الامر بقیه الله فی الارض عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بگیرد ان شاءالله
باشد که مورد عنایت حضرت صاحب الامر بقیه الله فی الارض عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بگیرد ان شاءالله
یا علی علیه السلام
مناسبت اول "
مورخ 31 فروردین 1393
20 جمادی الثانی 1435
20 Apr 2014
ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها (7 سال قبل از هجرت )
روز زن
تولد حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه)
مناسبت دوم "
مورخ 11اردیبهشت1393
1 رجب 1435
1 May 2014
ولادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (57 ه ق )
روز جهانی کار و کارگر
مناسبت سوم "
مورخ 20 اردیبهشت 1393
10 رجب 1435
10 may 3014
ولادت امام محمد تقی علیه السلام
جواد الائمه (195 ه ق )
ولادت حضرت علی اصغر علیه السلام (601 ه ق )
مناسبت چهارم "
مورخ 23 اردیبهشت 1393
13 رجب 1435
13 may 2014
ولادت امیرالمومنین
حضرت علی علیه السلام
23 سال قبل از هجرت
آغاز ایام اعتکاف
مناسبت پنجم "
مورخ 6 خرداد 1393
27 رجب 1435
27 may 2014
مبعث حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
[font=Arial]13 سال قبل از هجرت