تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا اگر مسیحی شویم٬ مرتد می شویم؟؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
دوستان داشتم با یکی بحث میکردم....گفت مگه تو دینه اسلام نمیگن هیچ اجباری در دین نیست....
پس چرا اگر یه مسلمون مسیحی بشه٬مرتد میشه...؟؟؟
من بهش گفتم خب چون اسلام دین کامله و اون سطح عالیه٬و در واقع تو تا موقعی که مسیحی هستی که هیچی ولی وقتی مسلمون شدی دیگه نمیتونی بگی من نمیخوام مسلمون باشم....
اجباری نبود که بیای ولی وقتی مسلمون شدی این برگشتنه یه جوری میشه مسخره کردن....
بعد گفت خب حالا فکر کن من پدر و مادرم مسلمون بودن و من تحقیق کردم و میخوام مسیحی بشم٬گناه من چیه؟؟؟؟
من مرتدم؟
مگه نمیگی تو اسلام اجبار نیست؟
آیا این اجبار نیست؟

نظرتون رو بگید
منتظرم

آیه مربوط به این حکم رو هم از قرآن بفرمایید لطفا
ببینید ما در قرآن داریم :
«همانا کسانی که ایمان آورده‌اند و آنهایی که یهودی و صابئی و نصاری هر کسی که به خدا و روز قیامت ایمان آورده باشد و کارهای نیکو انجام دهد، ترس و نگرانی بر آنها نیست و غمگین نمیشوند».
پس تا اینجاش مسیحی ها و یهودی های نیکوکار هیچ...

اما به این آیه توجه کنید :
«هر کسی غیر اسلام دین دیگری برگزیند از وی پذیرفته نخواهد شد و او در قیامت از خاسرین و زیانکاران است».
من مفسر نیستم،اما خیلی نکات ریزی تو این 2 آیه هست... .
البته اسلام معنی تسلیم میده
چون حضرت ابراهیم علیه السلام هم در قران مسلمان خوانده میشه
تاپیک آقای وحید۱۱۰ کامل هستش....کلش رو بخونید....کاملا توضیح دادن
متشکرم

این قسمت جواب اون تاپیک مشکل من رو حل کرد

پس مي‌توان گفت: اولا، حكم اعدام مرتد فطري مخصوص كساني است كه مرد ومسلمان‌زاده باشند ودر آغاز اسلام را بپذيرند وسپس از آن بازگردند، كسي كه اسلام را از آغاز بلوغ نپذيرد، مشمول احكام مرتد نيست. ثانيا، كساني كه در حال تحقيق باشند مشمول اين حكم نيستند، حتي اگر نتيجه تحقيق‌شان بازگشت از اسلام وگرايش به آيين ديگر باشد. مشروط به اين كه سخني برخلاف اسلام نگويند ودر صدد ترويج عقايد خود نباشند. ثالثا، هرگاه در مورد مرتد سكوت شود بيم آن مي‌رود كه هر روز گروهي (مانند يهوديان در آغاز اسلام) به توطئه‌اي بر ضدّ مسلمين برخيزند واينجاست كه هرج ومرج بزرگي در جامعه اسلامي بوجود مي‌آيد.
بنام خدا
دوستان سلام سال نو مبارک امیدوارم سالی پراز جوشش و ایمان را در پیش رو داشته باشید درجواب این تاپیک که بسیار برایم پیش امده ذکر این ایه شریفه را برای این دوست عزیز یاداور میشویم خداوند صراحتا در ایه نوزدهم سوره مبارکه ال عمران میفرماید ان دین عند الله الاسلام چه صراحتی از این بالاترکه خداوند در ایات مبارک میفرماید دینی که از نظر او قابل قبول است اسلام است یعنی تسلیم محض خدا شدن ادامه ایه خداوند صراحتا تکلیف این افراد را مشخص میکند و میفرماید :وکسانی که کتاب اسمانی به انها داده شده است واختلافی در ان ایجاد نکرده اند مگر از روی اگاهی و علم ان هم بخاطر ظلم و ستم در میان خود و کسی که به خدا کفر ورزد خداوند سریعا به حساب او میرسد .
مشکل اینجاست که این دوست گرامی شاید اصلا درباره دین مسیحیت و دیگر ادیان تحقیق نکرده است چراکه اگر با دیده رسیدن به خداوند و دیدن حقیقت بخواهد منصفانه تحقیق کند حتما به این نتیجه خواهد رسید که دین اسلام تنهادینی است که میتواند جواب بسیاری از خلاهای انسان را بدهد نگاه سرسری به دین میتواند نوعی لجبازی برای انسان بوجود بیاورد که بعضا قابل جبران نیست اگر خدارا به خدایی قبول داریم و میدانیم که او بهترین هارا برای ما طلب میکند و میخواهد پس دیگر حرفی نمی ماند که او کامل ترین ها بهترین ها را برایمان فرستاده اگر عقیده براین است که درعصر مثلا پیشرفت و تفکر به سرمیبریم پس برگشتن به دوران ماقبل اسلام نوعی پسرفت است که عقل هیچ انسان متفکری این را نمی پذیرد درضمن انچه را که خدابرای ما میداند و انتخاب میکند بهترین است ایات بعدی سوره مبارکه بقره درباره ولایت خداوند هم همین را روشن میکند خداوند میفرماید ولایت او برای کسانی است که از ظلمت به سمت نورحرکت میکنند وولایت طاغوت برای کسانی است که از نوربه سمت ظلمت حرکت میکنند ایا این دوست ما میخواهد ولایت خدارا از دست بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!Huh
کسی که این سوال رو پرسیدن اصلا قصد چنین کاری ندارن...
ولی واقعا این سوال براشون ایجاد شده بود که آخه چرا!؟
چون یه جایی انگار خونده بودن حتی اگر فرد توبه کنه هم ٬قاضی نباید حرفش رو بپذیره!
و مرتد هستش!
در صورتی که من وقتی متن تاپیک آقا وحید رو دادم خودشون خوندن ٬کاملا توجیه شدن قضیه چیه...

دین اسلام دین منطق هستش و آرامش
نمیشه همیشه بگیم که خب این چیزا از حوزه درک ما خارجه!
گ اصلا نباید سوال پرسید....
همه دلیل میخوان...
باید تا جای ممکن منطقی در جواب شبهه پیش بریم
بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام

در پاسخ به سوال خواهر محترم جناب رضوانه :

چنین موضوعی غلط هست و اینکه کسی بگه در اسلام کسی که مسیحی بشه یا دین الهی دیگری رو بپذیره،باید کشته بشه عین دروغ بستن به اسلام هست.

کسی که از اسلام برگرده و با تحقیق دین دیگری رو انتخاب کنه و علیه اسلام هم فعالیتی نکنه مشکلی نداره.

اما اگر کسی دین دیگری رو انتخاب کنه و بعد از اون هم علیه اسلام تبلیغ کنه،مرتد هست قطعا و اون هم باید در دادگاه عادل بررسی بشه.

به علاوه در بین روشنفکران و علمای شیعه کسانی هستند که ارتداد به این شکل رو قبول ندارن (منظورم از روشنفکر افراد گمراه و شقی ای چون سروش و ... نیست) و برای اون استدلال های محکم و قرآنی هم دارند.
سلام

یک نکته هم بنده بگم:

استاد جوادی آملی می‌فرماید: «ارتداد آن است که کسی محققانه دین را بپذیرد سپس دین را کنار گذارد. در ارتداد یک نکته مهم این است که شخص پیش از این دین را با برهان منطقی پذیرفته باشد. ... بنابراین ارتداد یعنی، کسی که یقین معرفت شناختی دارد با این حال دین را به بازی بگیرد و از آن اعلام بیزاری کند.

ارتداد در واقع برگشت از ایمان به سمت کفر هست! کفر در لغت به معنی پوشاندن هست (بطور مثال در عربی به کشاورز کافر هم می گویند چون بذر رو درون خاک می پوشانه) پس کافر یعنی کسی که حجت بر او تمام شده باشه حقیقت رو فهمیده و به ایمان رسیده باشه اما تمام حقایق رو بپوشونه و با اینکه حقیقت رو می دونه و راه راست رو تشخیص می ده اما از راه راست منحرف بشه.

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

ارتداد و مرتد شدن فرد، اول از همه یک اعتقادی هست که فرد داره. هیچ کسی هم بخاطر اعتقادش اعدام نمیشه. تو فقه هم همچین چیزی نیست. اما حکم شرعی وقتی باید جاری بشه که طرف مقابل این اعتقاد رو بیان و ابراز میکنه. یعنی حکم ارتدادی که موجبات اعدام و ... رو فراهم میکنه، یک حکم اجتماعی هست. و حتی برای اثباتش هم شرایط خاص و سختی هست.
خیلی هم با عقل جور در میاد. توجه کنید:

مثلا تو مهد آزادی، آمریکا (!)Happy شما آزادی هر عقیده ای داشته باشی. کافر باشی یا مسلمان. اما آزاد نیستی هرطور میخوای عمل کنی. نمیتونی روبنده بزنید. نمیتونید به جهادی که اعتقاد دارید عمل کنید. پس ظهور عقیده ی شخص در عملش، با عقیده ی صرف متفاوت است.

اگر اینو بخوایید برای فردی که مسلمان نیست یا اعتقادات خیلی سستی داره توضیح بدید اینطوری بگید که :

تو کدوم کشور دنیا اجازه میدن بر علیه منافع اون کشور اقدام کنن؟ وقتی کسی داره علنا اظهار کفر میکنه و ممکنه دیگران رو هم از راه به در کنه ، نباید جلوش گرفته بشه؟ خیلی ها ساده اند و با حرفای پر زرق و برق گول میخورن. نمیشه بزاریم هرکسی خواست هر کاری کنه / اسلام میگه هر کسی میتونه لاییک باشه و خدارو قبول نداشته باشه(اون دنیام ازش پذیرایی میشه!). اما حق نداره این عقیده رو هیچ جوره به دیگران القا کنه.

یا علی
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع