تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ماهواره چاه داره!؟!؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :

خدا رو شکر بحث شد و بالاخره جواب هم دادین . ازتون ممنون . . .
اما ذکر چند نکته خیلی مهمه :
اینکه دوستمون اشاره کردن به جمله ی استاد رائفی پور « نمیشه به دریا رفت و خیس نشد » . چرا میشه !!! شما وقتی کنار ساحل قدم بزنی ، هیچوقت خیس نمیشی ! چه برسه به اینکه غرق بشی . امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین .
دوست عزیزی که فرمودن ماهواره فرق میکنه ، باید بگم که شما سخت در اشتباهی . کانالهای پورن رایگان اصلا روی ماهواره وجود نداره . همه شون کارتی شده . برای بازکردنش هم هزینه داره . اما در مورد اینکه امثال شبکه ی من و تو بخوان بینش و تفکر بنده ی حقیر رو با مزخرفات شون عوض کنن ، امری تقریبا محاله . خداوند به انسان 2 پیامبر عطا فرمود (جمله ای کلیشه ای) . پیامبر آشکار و پیامبر پنهان . اگه مسلمون واقعی باشیم ، هیچ کانال و برنامه ای نمی تونه نظر و عقیده ی شما رو عوض کنه . بنده ی حقیر استفتائات علمای گرانقدرمون و مهم تر از همه رهبرمون رو هم خوندم . وقتی از منظر ایشون مشکلی نداره ، بنده ی حقیر دلیلی بر عدم استفاده اش نمی بینم .
در مورد دوست عزیزم aboutorab که فرمودن نا امیدشون کردم ، بایستی بگم بنده ی حقیر از همون ابتدای عضویتم توی تالار عقیده ام همونی بوده که از اول بوده که البته با آشنایی با این تالار حتی عقیده ام قوی تر هم شده . بنده هیچکس رو به خاطر تفکرش سرزنش و یا تمسخر نمی کنم . برعکس شما ، بنده کسی رو که ادای روشنفکری در میاره رو آدم املی میدونم . نه بچه مذهبی ها رو . افتخار هم میکنم که اکثر دوستام بچه مذهبی ان . جالبه بهتون بگم که دور و برم بچه مذهبی و البته رفیق زیاد دارم که سالیان زیادی هست ماهواره دارن و توی زندگی شون هیچ مشکلی ندارن (به لحاظ اخلاقی) . همونطوری که گفتم باید تفکراتمون رو عوض کنیم . هر چیزی که لزوما بد نیست . روش استفاده اش هست که مهمه . ماشین مگه چیز بدیه ؟ نه ؛ اما همین ماشین سالانه توی کشورمون چقدر کشته میده ؟ موبایل مگه بده ؟ مسلما نه ؛ اما یه سری شورش رو درآوردن . از همه لحاظ . یادمه گوشی های بلوتوث دار که اوایل اومده بود ، همه دنبال بلوتوث های مبتذل بودن . اما بنده ی حقیر از همون اول از اینجور از موبایل استفاده کردن ، بدم میومد . یعنی تنفر داشتم . همونطوری که گفتم ، تا کسی اهل انحراف نباشه ، هیچ چیزی روش اثر نمیذاره . . .
حکایت اون بنده ی خداست که توی خواب شیطان رو دید که کلی طناب روی زمینه و داره به طرف یه عالم یه طناب ضخیم پرتاب میکنه . ازش پرسید داری چیکار میکنی ؟ گفت میخوام بکِشمش سمت خودم ، اما نمیشه . پرسید حالا طناب من کدومه ؟ با تعجب گفت طناب !؟ توی با سوت خودت میای !!! کاملا واضح . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
عليك السلام داداش
براي متن زيبايي كه نوشتي خيلي وقت گذاشتي فقط يه جمله اي كه جاي تامل داره اينه كه :

اگه مسلمون واقعی باشیم ،[/b]

[b]حالا اين كلمه اگه مفهومش چيه داداش ؟

اگه برخي ابزار ها نتونه شما عزيز و گرامي را به انحراف بكشونه ولي خيلي ها رو مي تونه . پس بايد مصلحت خيلي ها رو به مصلحت خودت ترجيع مي دادي .
اينطور نيست ؟

ببخش اگه ارسالم ناراحتت كرد
من نوكر هرچي سينه زن و عزادار حسينم
بابي انت و امي يا اباعبدالله الحسين عليه السلام
[/b]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :

مسلمون واقعی به کسی میگن که تسلیم امر خدا باشه . یعنی هر چی رو که منع کرده ، ازش دوری کنیم . همین . . .
بنده ی حقیر هم که دارم اینا رو می نویسم ، فکر نکن امامزاده ام ؛ نه ! بالاخره معصوم که نیستم . اما تا زمینه ی انحراف وجود نداشته باشه ، هیچ وقت انحراف رخ نمیده . تنها کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که خودمون رو توی موقعیت انحراف قرار ندیم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع