تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
کجایش سخت است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر یک دعا خواندن در قنوت برایمان سخت باشد پس جان دادن برای امام زمانمان چقدر برایمان سخت خواهد بود؟

اگر چندبار فرآموش کردید مساله ای نیست انقدر میخوانیم تا عادتمان شود.
مثلا اگر روزه باشیم و سهوا غذا بخوریم آیا روزه ما باطل میشود؟مشخص است که نه.
من مدتهاست که دارم این کار را میکنم اصلا هم سخت نیست.ما چرا از هرگونه تعهدی میترسیم؟؟؟؟!!!!!!!!خدا به یادمان می آورد.توکل بر خدا
[تصویر: la0ng16rpmqh]
(۶/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۵)الهی313 نوشته است: [ -> ]کجایش سخت است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر یک دعا خواندن در قنوت برایمان سخت باشد پس جان دادن برای امام زمانمان چقدر برایمان سخت خواهد بود؟

دوستان متاسفانه ما در بحث ها خوب شرکت میکنیم ولی در پایه کار بودن و عمل کردن تعدادمان خیلی کم میشود.این تایپیک را چند وقت پیش زدم ولی از 282 بازدید کننده فقط 11 نفر حاضر به همراهی شدند.یعنی ماها اندازه قوم بنی اسرائیل مضطر نشده ایم و نیازی به امام زمانمان نداریم؟ما را نمی کشند؟فرزندان ما مسلمانان را سر نمی برند؟به ناموس ما تجاوز نمی کنند؟ما را تحریم و تهدید نمی کنند؟بر سر ما بمب نمی اندازند؟فساد جامعه و جهان ما را نگرفته؟
امام حسین بعد از این که یارانش به شهادت رسیدند و تنها شد یاران شهیدش را برای کمک صدا میزد.امام ما هم دارد ما را صدا میزند که زنده هستیم.

سلام علیکم!

شخصا سعیم بر این هست که تو تمام نمازهام دعای سلامتی امام زمان یعنی( اللهم کن لولیک ...) رو بخونم!
اگر هم این نشد حتما(اللهم عجل لولیک الفرج) رو میگم!
و باز هم اگر درصدی نشه! بعد از صلوات و (عجل فرجهم و العن اعدائهم) رو میگم!

14 تا صلوات برای تعجیل در ظهور حضرت!
ان شاءالله من هم سعیم رو میکنم از این بعد این دعا رو در قنوت بخونمSmile
سپاس از ایده عالی
یا حق
[تصویر: 1z66oue.jpg]
مولا سرباز میخواهد .
یک سوال چرا من اینقدر شل هستم !!!!!!
پیش نیومده بدونی کارت درست نیست یا کار درست چیه ولی هیچ کاری نکنی ؟
چرا من جرات کردم به خودم بگم منتظر!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
از کجا معلوم پس فردا امام بیان بگن فلانی پاشو ....... این تو این فلان عمل ... بسم الله
باز من شل و ول بیام استخاره بگیرم که چی کار کنم !!!!!!!!!SadSadSad
راه درمانی اگر به ذهنتون رسید دریغ نکنید لطفا
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

من هم هستم ،‌من همیشه دعا رو بعد از نماز می خوندم ولی از امروز توی قنوتم می خونم ..Heart
دلیل این که ما شل هستیم این است که به اضطرار نرسیدیم.
به قول استاد رائفی دربدترین غزاب الهی هستیم ولی نمی فهمیم.
یعنی یعنی هنوز خواب تشریف داریم.

الهم عجل لولیک الفرج
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع