تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: --=فراخوان جمع آوری تیم هک و امنیت برای عملیات بزرگ سایبری=
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

--=فراخوان جمع آوری تیم هک و امنیت برای عملیات بزرگ سایبری=--

[تصویر: IMG16574384.jpg]

[b]نظر به اهمیت حضور قدرتمندانه حزب الله و مدافعان حریم ولایت در فضای جنگ نرم به ویژه فضای سایبری گروهی از فعالان فضای سایبری برای پاسخ به برخی گستاخی های دشمنان اسلام و اقدام به فراخوان جمع آوری تیم متخصص هک می نماید .
از تمامی فعالان در زمینه هک و امنیت دعوت میشود برای حضور در این عملیات سایبری حضور یابند
علاقه مندان به همکاری میتوانند روزمه و اطلاعات تماس خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند
لازم به ذکر است به علت مسائل امنیتی جزیئات این عملیات پس از تایید هویت افرادی که اعلام اماده گی نموده اند به اطلاع همان افراد خواهد رسید
به امید ظهور مولا و سرورمان که صد البته نزدیک است
یاحق
دوستان عزیز و کاربران محترم
دست نگه دارید

افرادی در انجمن ها حضور پیدا می کنن و با این شگردهای قدیمی، قصد جمع آوری آدرس ایمیل های فعال رو برای ایمیل مارکتینگ و سایر موارد سودجویانه دارند.

نمونه ش این موضوع که بنده گزارش دادم و نمی دونم مدیران چه کاری انجام دادن : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25373.html
بسم الله الرحمن الرحیم

برادر من مارکتینگ سیخی چنده؟ چرا تهمت می زنی؟ اصلا تو مسلمونی که راحت تهمت می زنی؟
می دونی تهمت و غیبت 40 روز نماز رو می پرونه؟

این لینک اصلی مطلب
تو تالار پیروان موعود شخص پیروان موعود این پست رو زده
به منم گفت تو 4تا تالار پخشش کن

داداش من وعده ما سر پل صراط...
(۱۷/فروردین/۹۳ ۱:۴۱)hacker313 نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

برادر من مارکتینگ سیخی چنده؟ چرا تهمت می زنی؟ اصلا تو مسلمونی که راحت تهمت می زنی؟
می دونی تهمت و غیبت 40 روز نماز رو می پرونه؟

این لینک اصلی مطلب
تو تالار پیروان موعود شخص پیروان موعود این پست رو زده
به منم گفت تو 4تا تالار پخشش کن

داداش من وعده ما سر پل صراط...
شما اصلا نیتتون خوب ..خیر...پاک ...
ولی این طوری به هیچ جایی نمیرسید ....
هیچ هکر و امنیت کار حرفه ای هم به کمکتون نمیاد ... خیالتون تخت ... دلایلش هم خیلی زیاده ...
از آنهایی هم که آمدند اگر چیزی بلد بودند باید خیلی بیشتر از دیگران بترسید ....
این راهش نیست ...
شما نیتتون خیر... ولی همه افرادی که وارد گروهتون می شود همینطور هستند؟؟؟ این طوری امنیت افرادی که نیتشون خیره ولی آگاهیشون کم است را هم به خطر می اندازید ..
این حوزه، حوزه ی اعتماد کردن نیست ...
شما اگر به این حوزه علاقه مندید باید شروع کنید به تحقیق و یاد گرفتن ... بعدش سوال داشتید بپرسید ... تو تالار خودتون ...یا تالارهای مذهبی دیگری که توشون فعالیت داشتید و شناخت حداقلی از شما در تالار وجود دارد
آدرس های مرجع