نقل قول:آقا کی چنین حرفی زده؟ دلیل و سند و مدرکی برای حرفتون دارید؟ جز اینه که این شایعه در فیلم بیاساس «Arrivals» مطرح شده؟
1.arrivals فیلم نیست ...سریال مستند است ...
2. درباره عذاب دخان می تونید تحقیق کنید
عذاب دخان
فیلم رو کامل دیدم تنها بازیگر شاخصش اسکات ادکینز که یک هنر پیشه درجه دو در هالیوود ولی در فیلمهای رزمی جزو 10 بازیگر برتره که در این فیلم حتی در تخصص خودش هم ضعیف ظاهر شده . بقیه بازیگرا هندی هستند در کل فیلم ضعیفی بود . اسلامیزه کردن جن گیر (البته اگه بشه گفت ) بجای اب مقدس اب زمزم واستفاده از اعوذ به ا... برای مبارزه با جن بیشتر خنده دار بود تا ترسناک . ولی کلا سعی کرده تا واقع گرایانه تر و از دید اسلام به جن بپردازه که فقط جمله اول فیلم به نظر بهتر از کل فیلم توضیح بده ( خلقت انسان از خاک فرشتگان از نور و جن از اتش).
من فیلم رو دیدم و برام جالب بود اشاره به همه ادیان در فیلم بخصوص اب مقدس کعبه و فرد آزار دیده از سمت شیاطین به نام علی و مخصوصا کلیدی ترین مساله یعنی بقول معروف زره دفاعی شاون (اعوذ و .... و دیگر عبارات اسلامی) اما خب من هم موافقم که احتمال مسلمان بودن کارگردان یا سرمایه گذار وجود داره اما چیزی که برام سواله اینه که ،،،آخر اعوذوبالله ...یا علی نام بیمار یا پیشنهاد راهب به جبرئیل به دین مسیحیت یا ستاره پنج پر؟؟؟ کدام؟؟؟ کارگردانی ضعیف نتونسته بود فیلم رو درست در هم ادقام کنه یا به تفکر من که سعی داشتن از اسلام نام ببرند و علی که خار چشم یهود اسرائیل و فراماسونره رو در پشت سر ادیان دیگر نشان بدهند اما منجی مسیحی بود اما بشارت بدنیا آمدنش رو علی داد... فیلم در عین سادگی گیج کننده بود ولی در نهایت فکر میکنم خواستن اسلامو پشت سر خودشون نگه دارن و تحمیل عقاید کنن...چرا که حتی گوشه ای به وقایع آخر وزمان هم اشاره نشد...فیلم فوق العاده ضعیف بود...خودشم فلسفه ذهنی خودشو نتونسته بود درست نشون بده.... فیلم کاملا سیاسی...