۱۳/فروردین/۹۳, ۲۲:۳۵
صفحه: 1 2
۲۷/فروردین/۹۳, ۲:۳۳
دوستان !
هنوز نمی دونم حلالم کردین یا نه ولی از اون روز که تاپیک رو باز کردم تا حالا همه چیز یه دفعه عوض شد .
هیچ کدوم از مشکلاتم هنوز حل نشدن ( چون باید خودم حلشون کنم ) اما دیدم به همشون کلا تغییر کرد و انگار همه چیز خیلی آسونتر شده تو زندگیم.حتی اگه خیلی چیزا رو از دست بدم مثل قدیم ناراحت و گوشه گیر نمی شم . از آینده دیگه نمی ترسم .
نمی دونم چرا ولی رفتارم یه دفعه عوض شده
. اصلا همه چیز به سمت خوب شدن دارن پیش می ره .
حرم رفتم و همتون رو دعا کردم و از امام رضا می خوام که فرصت براتون جور بشه و بیاین پیشش.
هر وقت برم براتون دعا می کنم.
من واقعا فهمیدم که خدا بزرگه و تنها امید بستن به خودش نتیجه مطلوب داره .
من از همتون ممنونم که برام دعا کردین و هر روز بیشتر از افکار و رفتار گذشته ام پشیمون می شم . و همچنان ازتون می خوام بازم من رو دعا کنید و فراموشم نکنید
هنوز نمی دونم حلالم کردین یا نه ولی از اون روز که تاپیک رو باز کردم تا حالا همه چیز یه دفعه عوض شد .
هیچ کدوم از مشکلاتم هنوز حل نشدن ( چون باید خودم حلشون کنم ) اما دیدم به همشون کلا تغییر کرد و انگار همه چیز خیلی آسونتر شده تو زندگیم.حتی اگه خیلی چیزا رو از دست بدم مثل قدیم ناراحت و گوشه گیر نمی شم . از آینده دیگه نمی ترسم .
نمی دونم چرا ولی رفتارم یه دفعه عوض شده
. اصلا همه چیز به سمت خوب شدن دارن پیش می ره .حرم رفتم و همتون رو دعا کردم و از امام رضا می خوام که فرصت براتون جور بشه و بیاین پیشش.
هر وقت برم براتون دعا می کنم.
من واقعا فهمیدم که خدا بزرگه و تنها امید بستن به خودش نتیجه مطلوب داره .
من از همتون ممنونم که برام دعا کردین و هر روز بیشتر از افکار و رفتار گذشته ام پشیمون می شم . و همچنان ازتون می خوام بازم من رو دعا کنید و فراموشم نکنید

صفحه: 1 2