تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چند کلمه حرف حسابی دارم !
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
خیلی حالم گرفته ....
خیلی بی شرم و حیام ...
تو حساس ترین مراحل زندگیم از خانوم فاطمه زهرا کمک خواستم و جواب گرفتم ...
ولی جواب محبتهاش رو با گناه دادم ... اونم چه گناهایی ...
تو یک سال اخیر بیشترین و سنگین ترین گناهان رو توی همین چند روز ایام فاطمیه انجام دادم ..
میفهمید این ینی چی ؟ ؟؟
نمیدونم چرا خدا عشق حضرت زهرا رو ازم نمیگیره که همین یه ذره احساس عذاب وجدان که فقط گاهی بهم دست میده رو نداشته باشم و با خیال راحت به لذت ها و گناهام برسم ؟...واقعا چرا ؟
خدایا من دیگه چه جوری باید بهت ثابت میکردم لیاقت این عشق رو ندارم ؟ چکار باید میکردم و نکردم ؟
با این کار میخواستی ما رو تو این یکی دو شب اذیت کنی ؟ ایول میخواستی شرمندگی بنده ت رو ببینی ؟
ما که تو کل سال دنبال خوشی و گناه هستیم این چند شب رو هم بذار همون جوری بگذرونیم دیگه ...
اخه من از اونایی هم نیستم که میگن از کاراشون پشیمونن و دیگه دنبالش نیستن ... شاید واسه یه لحظه از کارم پشیمون بشم
ولی خودت دیدی که بعد از چند دقیقه دوباره واسه گناه بعدی برنامه ریزی کردم که چه جوری بهتر و لذت بخش تر انجامش بدم ...
این جوری که واسه گناهام برنامه ریزی کردم اگه توی اقتصاد برنامه ریزی کرده بودم الان یه پا میلیاردر بودم واسه خودم ...

ما رو هی به زور میکشی در این خونه که چی بشه خدا؟ که سرافکندگی ما رو ببینی ؟بذار به حال خودمون خوش باشیم
خدایی حضرت زهرا ما رو ببینه روشو بر نمی گردونه اَزَمون ؟
نه خدایی بر نمی گردونه ؟؟
بیام چی بگم آخه ؟ بگم مادر واسم دعا کن ؟ بگم مادر منو ببخش که ناراحتت کردم ؟ درحالی که تو فکر گناه فردام هستم
اصلا اجازه دارم که "مادر " خطابش کنم ؟؟
چرا این چشم های نا پاک باید گریه کنه واسه حضرت زهرا؟
چرا این زبان من که چیزی از دروغ و زشتی کم نذاشته باید بگه یا زهرا؟
مگه نام حضرت فاطمه پاک و مقدس نیست ؟
خدایا امشب میخواستی ما رو شرمنده کنی و یه حالی ازمون بگیریا .....
دمت گرم ...
سلام

این را بخوان

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid260717

همیشه مادر مهربان تر از همه است

همه
(۱۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۵)sharmandeh نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی حالم گرفته ....
خیلی بی شرم و حیام ...
تو حساس ترین مراحل زندگیم از خانوم فاطمه زهرا کمک خواستم و جواب گرفتم ...
ولی جواب محبتهاش رو با گناه دادم ... اونم چه گناهایی ...
تو یک سال اخیر بیشترین و سنگین ترین گناهان رو توی همین چند روز ایام فاطمیه انجام دادم ..
میفهمید این ینی چی ؟ ؟؟
نمیدونم چرا خدا عشق حضرت زهرا رو ازم نمیگیره که همین یه ذره احساس عذاب وجدان که فقط گاهی بهم دست میده رو نداشته باشم و با خیال راحت به لذت ها و گناهام برسم ؟...واقعا چرا ؟
خدایا من دیگه چه جوری باید بهت ثابت میکردم لیاقت این عشق رو ندارم ؟ چکار باید میکردم و نکردم ؟
با این کار میخواستی ما رو تو این یکی دو شب اذیت کنی ؟ ایول میخواستی شرمندگی بنده ت رو ببینی ؟
ما که تو کل سال دنبال خوشی و گناه هستیم این چند شب رو هم بذار همون جوری بگذرونیم دیگه ...
اخه من از اونایی هم نیستم که میگن از کاراشون پشیمونن و دیگه دنبالش نیستن ... شاید واسه یه لحظه از کارم پشیمون بشم
ولی خودت دیدی که بعد از چند دقیقه دوباره واسه گناه بعدی برنامه ریزی کردم که چه جوری بهتر و لذت بخش تر انجامش بدم ...
این جوری که واسه گناهام برنامه ریزی کردم اگه توی اقتصاد برنامه ریزی کرده بودم الان یه پا میلیاردر بودم واسه خودم ...

ما رو به زور میکشی در این خونه که چی بشه خدا؟ که سرافکندگی ما رو ببینی ؟بذار به حال خودمون خوش باشیم
خدایی حضرت زهرا ما رو ببینه روشو بر نمی گردونه اَزَمون ؟
نه خدایی بر نمی گردونه ؟؟
بیام چی بگم آخه ؟ بگم مادر واسم دعا کن ؟ بگم مادر منو ببخش که ناراحتت کردم ؟ درحالی که تو فکر گناه فردام هستم
اصلا اجازه دارم که "مادر " خطابش کنم ؟؟
چرا این چشم های نا پاک باید گریه کنه واسه حضرت زهرا؟
چرا این زبان من که چیزی از دروغ و زشتی کم نذاشته باید بگه یا زهرا؟
مگه نام حضرت فاطمه پاک و مقدس نیست ؟
خدایا امشب میخواستی ما رو شرمنده کنی و یه حالی ازمون بگیریا .....
دمت گرم ...

[تصویر: 7.gif][تصویر: 7.gif][تصویر: 7.gif]این حرفا رو برای من نوشتی اره؟؟؟ [تصویر: 7.gif][تصویر: 7.gif]
گوش کن
بیا و قصمو خودت روایت کنحالا خودت قضاوت کناگه بدم چرا هوامو دارــــــــــــی؟...........نبودی و هزار دفعه زمیـــــن خوردم نبودی و کم اوردم و ولی همش به داد من رسیدی خدا ببین چقــــــد دلم شکسته [تصویر: 7.gif][تصویر: 7.gif]
دوست عزیز

بعضی از ماها هم یکی مثل شما هستیم
خدا اگر می خواست حالمونو بگیره که همین اتصال کوچک رو نمی داد بهمون.
از همین اتصال استفاده کن و تو حال خدا رو نگیر
خدا چشمکشو بهت زده، بهت اشاره کرده و یک راهو بهت نشون داده.
کم کم بیا در راه روشن. کاری کن که وقتی حضرت فاطمه (سلام الله علیها) دیدت، رو ازت برنگردونه.

همین ارادتی که به حضرت فاطمه (سلام الله علیها) داری، همین حیا و احساس شرمی که داری رو خدا بهت داده،،، بقیه ش با تو.
ببین دوست داری در فاطمیه ی سال بعد چه جوری باشه حالت و کم کم به اون سمت برو تا انشاالله سال بعد، حس و حال بهتری داشته باشی.
(۱۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۵)sharmandeh نوشته است: [ -> ]تو حساس ترین مراحل زندگیم از خانوم فاطمه زهرا کمک خواستم و جواب گرفتم ...
بازم خوشبحالت جواب ميگيري
من كه نميگيرم چه كنم؟؟؟؟....
خيلي بده هر چي التماس و زاري كني ولي....
امیر مهدی ....
ما هم گاهی جواب نمیگیریم
ولی شنیدم که کسی رو بی جواب نمیذارن اهل بیت ...شاید ما حواسمون نیست یا درک نمیکنیم ..
امشب هم شب شهادت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) هست ...
بیایین واسه هم دیگه دعا کنیم ...
من رو هم یادت نره بچه ها ...
آجرك الله يا بقيه الله [تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]
** آیت الله علامه سید جعفر مرتضی عاملی

ایشان در کتاب " ماساة الزهراء سلام الله علیها " به نحو مبسوط به دفاعی علمی از واقعه هجوم به خانه وحی و آتش زدن آن پرداخته و شبهات حول آن را که قبلا از حلقوم آن ضال مضل بیروتی بیرون آمده بود ، با ادله روایی و علمی متقن مردود نموده اند .

این کتاب دقیقا در اثبات اموری همچون " آتش زدن خانه وحی " به رشته تحریر در آمده است و قدرت علمی آن به نحوی که اهل علم می دانند این کتاب یکی از جامع ترین منابع در باب رد شبهات فاطمیه می باشد .

در موارد قبلی که بیان شد مرجع تقلیدی همچون آیت الله العظمی سید محمد حسینی شاهرودی ( آنچنان که در سایت ایشان آمده ) و علمایی همچون آیت الله علی احمدی میانجی ( در کتاب ظلامه الزهراء فی الاثار و النصوص ) به این کتاب استناد کرده اند و این نشان از آن دارد که کتاب " ماساة الزهراء " ( رنجهای زهرا سلام الله علیها ) دارای وجه ای علمی مقبول در نزد اهل علم دارد .

حال در این میان ، وقتی جهله ای که فرق بین " مطلق " و " مقیّد " را نمی دانند ،
[b]اظهار فضل کرده
و می گویند :
[/font][font=Tahoma]
نقل قول:
سادسا:علامه سید جعفر مرتضی عاملی به نقل احادیث پرداخته ولی به اسنادروایات توجهی نکرده وصحیح وضعیف را باهم ذکرنموده است.

حال ببینید که منهج علما چگونه است و منهج مدعیان علم چگونه !!!!

علامه سید جعفر مرتضی در جاهایی از کتاب خود ، صراحتهایی بر آتش زدن خانه وحی دارند که البته هر کس - از اهل علم و تاکید می کنم : از اهل علم - کتاب ایشان را بخواند خواهد فهمید که در نزد ایشان ، نه تنها آتش زدن خانه وحی امری ثابت می باشد بلکه تشکیک کنندگان در این امر نیز با اجوبه علمی ایشان روبرو هستند !!!

ماساة الزهراء سلام الله علیها - ج 2 ص 287 - 288

لا نريد في هذا الفصل أن نذكر ما تعرضت له الزهراء صلوات الله وسلامه عليها من إهانات ومصائب على أيدي الذين اغتصبوا الخلافة بعد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم ، فقد تقدم ذلك . ولكننا نريد - فقط - أن نذكر بعض النصوص التي رويت من طرق السنة والشيعة على حد سواء ، وذكرت جمعهم للحطب على باب بيت فاطمة الزهراء ( ع ) ، لإحراقه ،وإضرام النار فيه بالفعل ، أو هددوا بذلك . .

در این فصل نمی خواهیم اهانتها و مصائبی را که به دست غاصبان خلافت پس از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نسبت به زهرا سلام الله علیها انجام گرفت ، بیان داریم . چه پیش از این تا حدودی از آن سخن گفته ایم .
در اینجا فقط می خواهیم برخی از نصوص مروی از طریق شیعه و سنی را بیان کنیم که از جمع هیزم توسط مهاجمان و انباشت آن در کنار خانه زهرا سلام الله علیها به منظور آتش زدن درب خانه و بلکه آتش زدن خانه در عمل یا تهدید بدان سخن می گوید .

سپس ایشان به بیان روایات شیعه و سنی پرداخته و بعد از بیان روایتی از شیخ مفید و منابع دیگر ، چنین می گوید :

ماساة الزهراء سلام الله علیها - ج 2 ص 292

وليلاحظ : أنه يذكر تحريق الباب لا البيت ، وهو ما قد حصل بالفعل .

ملاحظه : وی از آتش زدن درب سخن می گوید نه خانه و این چیزی است که بدان عمل شد .

و در ادامه مطالب خود بعد از نقل اقوالی دیگر ، این چنین می گوید :

ماساة الزهراء سلام الله علیها - ج 2 ص 299

وبعد ما تقدم يتضح : أن سبب إنكار وجود الأبواب لبيوت أزواج النبي ( ص ) بالمدينة ، ثم إنكار الأبواب لبيوت المدينة بأسرها هو التشكيك في الروايات الكثيرة التي رواها أهل السنة والشيعة ، التي تثبت محاولة بعض صحابة الرسول إحراق باب الزهراء وبيتها بمن فيه ،وفيه الزهراء ، وعلي ، والحسنان وآخرون .
وإذا لم يكن ثمة مصاريع وأبواب ، فلا أثر بعد هذا لكل ما رواه المحدثون والمؤرخون أن إسقاط المحسن بن علي قد كان بسبب ضربها ( ع ) ، ثم حصرها بين الباب والحائط ؟ !
إن من يطلع على الكيد العلمي ، والثقافي والتاريخي والمذهبي الذي أظهره خصوم أهل البيت ( ع ) في مواجهتهم لهم صلوات الله وسلامه عليهم لا يستطيع أن يتردد كثيرا في البخوع لهذا الأمر ، ولا أقل من جعله في الحسبان ، متلمسا الشواهد والمؤيدات له .

از آنچه گذشت روشن شد که علت انکار وجود درب برای خانه های زنان پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و دیگر خانه های مدینه ، تشکیک در روایات فراوانی است که اهل تسنن و شیعه روایت کرده اند و اثبات می کند که برخی از صحابه تلاش کردند که درب و خانه زهرا سلام الله علیها را به روی ساکنانش - زهرا ، علی ، حسن ، حسین علیهم السلام و عده ای دیگر که در آن بودند - آتش بزنند .

اگر اثبات شود که خانه های مدینه درب نداشت ، در اینصورت روایات محدثان و مورخان که می گوید : علت سقط محسن بن علی ، کتک زدن زهرا و فشردن او بین درب و دیوار بود ؛بی اثر خواهد بود .

کسی که از نیرنگ علمی و فرهنگی ، تاریخی و مذهبی دشمنان اهل بیت علیهم السلام در رویارویی با آنان آگاهی شو ، در چاره جویی برای این امر ، و یا دست کم عنایت بدان با جمع آوری شواهد و قرائن مویّد ، چندان تردیدی به خود راه نخواهد داد.

این کتاب در 2 جلد عربی و در 1 جلد فارسی ( ترجمه محمد سپهری ) به نام " رنجهای زهرا علیها سلام " چاپ شده است .

[تصویر: 09333021214311718509.jpg]
آدرس های مرجع