«بسم الله الرحمن الرحیم»
با عرض سلام و خداقوت خدمت شما دوستان گرامی،
امیدوارم که زندگی شیرین و بانشاطی در زیر سایه رحمت الهی داشته باشید.و اما بعد:
ایده ای به نظر بنده رسیده که فکر می کنم اجرا کردنش بسیار مفید و در عین حال راحت هست:
طرح روز پاک
این طرح بدین صورت هست که هر شخص ابتدا یکی از روز های هفته رو انتخاب می کنه و بعد در اون روز موظف میشه که
از تمامی اخلاق های ناپسند و اعمال بد پرهیز کنه. به عبارت ساده تر:
دروغ
بداخلاقی
تنبلی
غیبت
ترش رویی
سخنان زشت
منت گذاری
اسراف
و ...
در این روز
اکیدا ممنوع! خواهند بود.البته خدای ناکرده منظور بنده این نیست که روزهای دیگه این کارها رو انجام میدهیم و یا آزادیم که انجام دهیم،بلکه مقصودم این هست که در این روز مراقبت ها رو نه چند ده، بلکه
چند صد برابر کنیم.
و در عوض:
نظم
احترام به دیگران مخصوصا والدین و بزرگ ترها
کمک به دیگران
خوش رویی
عمل به واجبات
خدمت به والدین و اعضای خانواده
محبت و مهربانی
صداقت
و ...
شدیدا و حتما باید رعایت شوند.
البته نیازی به سخت گیری بر خود، جهت خواندن فراوان دعا و قرآن و ... در این روز نیست، فقط کافی هست علاوه بر انجام واجبات، از اعمال و کردارهای ناپسند به شدت پرهیز کرده و برخی موارد رو هم کاملا رعایت کنیم.
لطفا دوستانی که تمایل به شرکت در این طرح دارند، با یک صلوات بر محمد و آل محمد و درج روز مورد نظرشون در این تاپیک، اعلام آمادگی کنند.
درضمن مشتاقانه علاقمند شنیدن تجربیات عزیزان، پس از اجرا نمودن طرح هستیم.
حقیر به عنوان اولین نفر در این طرح ثبت نام می کنم.ان شاء الله که یاری خداوند شامل حال همه ما گردد.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجّل فَرَجَهُم
روز پاک: شنبه
از پیشنهاد خوبتان بسیار متشکرم. من هم پایه هستم.سه شنبه را انتخاب میکنم.
انشاالله همه دوستان شرکت کنند.
سلام!
بسم الله...
ماهم هستیم!
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!
اینجا میگیم ریاااااااااااا نمیشه؟

از همین الآن که سه شنبه هست روز پاک من شروع شد!
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۵۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ][b]ﺍَﻟّﻠﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠﯽ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ﺁﻝِ ﻣُﺤَﻤد و عَجّل فَرَجَهُم
فقط یه سوال.همین شنبه؟ یعنی اول هفته بعد؟
میشه شنبه نباشه ؟ آخه از طرف مدرسه باید بریم میدون تیر

سلام برادر گرامی،ممنون از مشارکتتون، ان شاء الله که موفق باشید. و اما پاسخ سوالات شما:
همونطور که در ارسال اول هم بیان کردم، هر یک از دوستان به دلخواه یکی از روزهای هفته رو بعنوان روز پاک خودشون انتخاب می کنند، حالا شما میتونید یک روز دیگر رو انتخاب کنید.فقط این نکته رو لطفا مدنظر داشته باشید: روزی رو که بعنوان روز پاک انتخاب می کنید دائمی خواهد بود، یعنی مثلا یک هفته روز شنبه و هفته بعد روز دوشنبه و... نمیشه،چون این چنین تغییراتی اراده رو بشدت سست میکنه.
در مورد زمان آغاز طرح اگر روز انتخابی شما 4،3 یا پنج شنبه و یا جمعه هست که از این هفته طرح رو شروع کنید وگرنه از هفته بعد شروع کنید.
و یک نکته مهم اینکه طرحی که بنده مطرح کردم جهت اجرا در یک روز مشخص از هفته هست و موقعیت مکانی شخص خللی در روند طرح ایجاد نمیکنه، به زبان ساده تر شما در روز پاک در هرجا و با هر کسی که هستید بایدها و نبایدهایی رو که در ارسال اول بیان شده(نظم، احترام به دیگران، خوش رویی، صداقت و...) رو حتما باید رعایت کنید، حالا چه در خونه باشید چه در مدرسه و چه در مهمونی.
از دیگر عزیزان هم متشکرم و امیدوارم که با لطف و یاری پروردگار متعال در این طرح موفق باشیم.فقط لطفا صلوات یادتون نره.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجّل فَرَجَهُم
به نام خدا
ممنون از طرح خوبتون...این طرحتون خیلی خیلی سخته.
به نظرم طرح کارگاه معنویتو دوباره شروع کنیم بیشتر جواب میده.
به نام الله
منم سه شنبه رو انتخاب کردم
مائیم و نوای بی نوایی
بسم الله اگر حریف مایی
بسم الله الرحمن الرحیم
با اینکه اراده خوبی ندارم اما دوست دارم شروع کنم
اقای kh-mahdi از راهنماییتون ممنون
ان شاء الله 4شنبه
الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
در حدیث قدسی آمده است که خداوند می فرمایند: هر کس یک وجب به سوی من آید یک گام به سوی اوخواهم رفت و هرکس گامی به سوی من آید، دو گام به سویش برخواهم داشت و هر کس آهسته به سویم آید، شتابان به جانبش خواهم رفت.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجّل فَرَجَهُم.
روزه پاک من امروز بود ولی خیلی حواسم جمع مبود.از خودم راضی نیستم باید بیشتر به روزه پاکم اهمیت بدهم.انشاالله باز هم ادامه میدهم