تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قیامت و عذاب های وحشتناکش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۴۹)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]حالا سوالم اینه که بهشت آدم و حوا رو زمین بود یا جای دیگه؟

روایات متعدد تصریح دارد که آن جنت و باقی که آدم و حوا در آن بوده اند در آغاز کار بهشت آخرتی نبوده است
و بر طبق صریح این روایت
آن بهشت در زمین فعلی که انسانها در آن مستقر هستند نبوده است

روایت را ابتدا تقدیم میکنم:

عن عبد الله بن سنان، قال: سئل أبو عبد الله (عليه السلام) و أنا حاضر: كم لبث آدم و زوجه في الجنة حتى أخرجتهما منها خطيئتهما؟
فقال: «إن الله تبارك و تعالى نفخ في آدم (عليه السلام) روحه عند الزوال الشمس من يوم الجمعة، ثم برأ زوجته من أسفل أضلاعه، ثم أسجد له ملائكته و أسكنه جنته من يومه ذلك، فو الله ما استقر فيها إلا ست ساعات في يومه ذلك حتى عصى الله، فأخرجهما الله منها بعد غروب الشمس، و ما باتا فيها و صيرا بفناء الجنة حتى أصبحا فبدت لهما سوءاتهما و ناداهما ربهما: ألم أنهكما عن تلكما الشجرة؟! فاستحيا آدم (عليه السلام) من ربه و خضع و قال:
ربنا ظلمنا أنفسنا و اعترفنا بذنوبنا، فاغفر لنا.
قال الله لهما: اهبطا من سماواتي إلى الأرض، فإنه لا يجاوزني في جنتي عاص، و لا في سماواتي».
البرهان في تفسير القرآن، ج‏2، ص: 526

خداوند به آندو فرمود: از آسمانهای من به زمین فرود آیید که همانا بهشت و آسمانهای من جای تجاوزکاران نیست.

بر طبق صریح این روایه آن جایی که آدم و حوا در آن بوده اند باقی بوده است در زمینی در یکی از آسمانها که خورشیدی هم بر آن طلوع میکرده است و بعد از تخلف از امر پروردگار از آن زمینی که در آسمانها بوده اند به همین زمین فعلی هبوط کرده اند.
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱:۱۶)Admirer نوشته است: [ -> ]ضمن عرض سلام و تشکر . . . .

از دوستان اهل فن یه سوال داشتم ! اینکه ایا هم اکنون بهشت و جهنم اخروی با همان توصیفاتی که گفته

شده موجود هستند در گوشه ای از اسمان ها وجود دارند یا اینکه بعدا به توسط خود انسان ها شکل میگیرند

و یا اینکه خدا در قیامت انها را خلق خواهد کرد؟

فقط اگر کسی جواب می دهد لطفا منبع انرا هم ذکر کند.

یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم

یه جواب مفید و مختصر هم بدم

بهشت و جهنم همین الان وجود دارند

جالبش اینجاست که بهشت و جهنم همین الان پر شده!

یکمی شاید عجیب باشه

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی به معراج رفتند بهشت و جهنم را دیدند

افراد داخلش را هم دیدند

در واقع از قالب زمان و تاریخ و ... بیرون اومدند
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع