تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محل قبر حضرت زهرا علیها السلام در روایات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرّحمن الرّحیم

خب الحمدلله بار دیگه خداوند شما رو رسوا کرد. قضاوت با خوانندگان.
بنده احتمال میدادم که این عرض تسلیت از دستتون در رفته و اگه متوجه بشید، ویرایش میکنید.
و همین کار رو کردید. ساعت 13:50 دقیقه ارسالتون رو ویرایش کردید و اون جمله رو حذف کردید !!!

برای همین بنده جمله عرض تسلیت شما رو نقل قول کردم تا اگه اصل جمله توسط شما ویرایش شد، نقل قولش موجود باشه.

برادران عبدالرّحمن ، ابوتراب ، و علویون و... شاهد وجود اون جمله در ارسال اول شما بودند...

امّا بنده الحمدلله وبلاگ عالم مقدس ملکوت (وبلاگ فی*ل*ترشده شما) رو پیدا کردم. شما این متن رو احتمالا از این وبلاگ، تو وبلاگ خودتون کپی کردید.
ولی مثل اینکه تو وبلاگ خودتون هم سوتی دادید و از دستتون در رفته و یادتون رفته جمله عرض تسلیت رو پاک کنید !!!

این هم عکسی از وبلاگ شما:

[تصویر: Capture.PNG]
گوگل مچکریم!!

( تکرار کردم تا دوستان از دست ندن!Cool|)
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۱)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگم

جناب اصلا ما هیچی، جناب عالی که ادعای مسلمونی داری حداقل حرمت دختر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را نگه دارید اگر ادعای دوستی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت(علیه السلام) را دارید که حرمت نگه دار
اگر ندارید اصلا این مسائل به شما ربطی نداره که بخوای به ما بفهمونی که مزار بانوی دوعالم (سلام الله علیها) کجاست.

[تصویر: Doaa.gif]خدایا همه مارو به راه راست هدایت فرما و از شر منافقان و دشمنان اسلام محافظت بفرما آمین یارب العالمین[تصویر: Doaa.gif]
الحمد الله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام

[b]خدايا شكر

ممنونم ازت كه مارا از دشمنان علي و اولاد علي عليه السلام قرار ندادي
ممنون خدا
به كوري دشمنان علي عليه السلام با افتخاز و با نيت قربه الي الله
در اذان نمازمان مي گوييم
[/b]

[b]اشهد ان عليا ولي الله

(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۱)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگم
الکی میگهWinkBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من باب شادی دل محبین مولا علیHeartHeartHeart
بله گویا ایشون هم دچار و گرفتار شر کپی پیست شدن مثل برخی دیگه از کاربران این تالار Big Grin

چه زیاد شدن این یکی دو روزه این کاربران
دیروز تا حالا 2تا ضرب المثل به فرهنگ فارسی و این تالار اضافه شده Wink " به قول سید ابراهیم البته "
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

عالم مقدس ملکوت نوشته است:بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگم
آقا بی خیال ...
من دیگه کاملاٌ متقاعد شدم که شما تعادل روحی ندارید ...
شما روی تمامی اساتیدتون رو سفید کردید ...
یعنی خدایی اگه جنابعالی یه چند سالی زودتر ظهور می کردید قطعاٌ پینوکیو اسم دیگری داشت ...
...
من پیشنهاد میدم این تایپیک رو با خنده حلال ادغام کنین خوش باشیم [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg]

راستی خنده حلال وا نشده هنوز؟Dodgy
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دقیقا معلوم میشود قضیه از چه قرار است ... کی بود کی بود من نبودم شده ها
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

تذکر
خدمت اساتید و بزرگان تالار ارزشمند بیداری اندیشه

سلام و علیکم

با توجه به ارسال اخیر کاربر معلوم الحال عالم مقدس ملکوت که اهدافی را به دنبال دارد
موردی را که واقعاً بین علمای بزرگ هم همچنان دارای ابهام و اشکالاتی می باشد را مطرح نموده تا اذهان دوستان و کاربران را دچار شبهه نماید .
لذا از اساتید و بزرگان تالار تقاضا دارم اولاً برای رفع شبهه و ابهام اقدام نمایند
و در ثانی تایپک را قفل نمایند و از ادامه این تایپک جلوگیری نمایند

زیرا این شبهه شبهه ای نیست که این کاربر فلبدایه از خود ایجاد کرده باشد بلکه این کاربر مدتها روی این شبهه کار کرده و در برابر افراد رفع کننده ی شبهه تبهر خاصی دارد . و به قول معروف کاربلد هست .

موفق و سربلند باشید
یا علی علیه السلام
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع