تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دختر۱۵ ساله‌سعودی‌ قهرمان جهاد نکاح
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به گزارش پایگاه جـوان انقـلابی ؛ این دخـتر عربسـتانی که سه ماه پیـش به سـوریه سفر کرده بـود، پس از بازگـشت به عربستـان و اعـطای عنوان قهـرمانی جهاد نـکاح توسط مفتی های عربسـتان گفت که کسب این موفقیت را مدیون انرژی بالا و زحمات شبانه روزی و تلاش و همت والای رزمـندگان اسلام است عایشه می گوید من برای تقرّب به خداوند، این جهاد را انجام دادم و از خداوند می خواهم که این جهـاد را از من قبول بفرماید.

[تصویر: javanenghelabi-nekah1.jpg]

عایشـه می‌گـوید من دختـری باکـره بودم اما به محض ورود به جهاد نکاح توسط چندین نفر دوشیزگی خودم را فدای اسلام کردم! و در این مدت مشکل رزمندگان زیادی را حل کردم و اکثر مجاَهدانی که با من جهاد داشتند از الجزایر، اتیوپی، چـچن و مغرب بـودند، هم اکنون هم حامله هستم و من می دانم که این فرزند در آینده یکی از مجـاهدان بزرگ راه اسلام خواهـد شد!
1-میخوان اینطور القا کنند که یک مونث! 15 ساله رفته و برگشته در حالی که خیلی از این ملعونه هایی که رفتند به درک واصل شدند توسط همان تروریست ها

یعنی باز هم برن!

2-سایت های ضدانقلاب اینطور شایعه کردند که این عکس یک بازیگر مستهجنه نه یک عربستانی در حالی که اینم دروغه

نمیتونن حتی اسم چنین شخصی رو ببرند

3-بازم هست

اللهم العن الاول ظالم

نقل قول:می گوید من برای تقرّب به خداوند، این جهاد را انجام دادم و از خداوند می خواهم که این جهـاد را از من قبول بفرماید.

یک فرد عادی نمیتونه به چنین شقاوتی تن در بده

بقیشو خودتون میدونید

منظورم اینه که کسی فکر نکنه اینها گول خوردند بلکه همه این افراد اینکاره بودند حتی اگر سابقشو نداشتن
سلام.
فکر میکنم این خانومه چند ماه پیش مرد (=یا کشته شد).
حالا این مجاهد راه شیطان که توی شکم مامانشه از کی هست؟؟Big Grin
اگه به دنیا اومد به نام کدوم تروریست براش شناسنامه میگیرن؟Huh
اگه دختر بود و دوباره خواست جهاد نکاح بکنه از کجا باید بدونه که باباش کیه تا باهاش جهاد نکنه؟Angel
به نظر شما اینها چه دین و مذهبی دارن؟Big Grin
به نظر من که لامذهبا هم از اینا بهترنAngry
اصلا اینا آدمن یا....وهابی؟Beard
ا
(۲۰/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۰)ذوالفقار نوشته است: [ -> ]
حالا این مجاهد راه شیطان که توی شکم مامانشه از کی هست؟؟Big Grin
اگه به دنیا اومد به نام کدوم تروریست براش شناسنامه میگیرن؟Huh
اگه دختر بود و دوباره خواست جهاد نکاح بکنه از کجا باید بدونه که باباش کیه تا باهاش جهاد نکنه؟Angel
به نظر شما اینها چه دین و مذهبی دارن؟Big Grin
به نظر من که لامذهبا هم از اینا بهترنAngry
اصلا اینا آدمن یا....وهابی؟Beard
ا

آقا اصلا به دنیا نمیاد خیالت راحت ،خودشون می زنن می کشنش هم دختره رو هم بچه رو
(۲۰/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۷)wonder نوشته است: [ -> ]آقا اصلا به دنیا نمیاد خیالت راحت ،خودشون می زنن می کشنش هم دختره رو هم بچه رو

نه دوست عزیز:اینجوری که شما فرمودید نیست.
یکی از ترفندهای وهابیها همینه که بچه های حرومزاده تولید کنن تا از نظر داشتن تروریست و دشمن اهلبیت علیهم ال
سلام دچار کمبود نشن.چرا که طبق فرمایش پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم دشمنان مولا امیرالمومنین علی علیه السلام همشون حرامزاده هستن.
به نظر شما این راه تولید مثل در شأن
وهابیها نیست؟
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
و لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خدا خودش مارو از هر چی فتنه هست دور نگه داره.
آخه این کار هم لله میشه !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ عجب Undecided
آدرس های مرجع