تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به خاطر یک مشت "یارانه"...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
اگه یارانه همون بیت الماله پس باید به همه داده بشه. اگه به کسی ندن دیگه این حکومت پیرو امیرالمونین علی ابن ابی طالب نیست. خودتون تو چند و چون تقسیم بیت المال توسط حضرت علی هستید. ایشون، بیت المال رو هم به طلحه و زبیر داد و هم به زن یحودی مرز نشین.
من کاری به این ندارم. اما اگه... اگه... دولت، مردم رو در روند کامل کامل کامل کارهاش با یارانه ها بذاره. خیلی ها حاضر میشن که پولشونو بدن به دولت اما مطمئن بشن که یارانه داره جای درست خرج میشه.
تا حالا سرویس های پست بین المللی رو دیدین؟ توی اینترنت یه سامانه دارن که لحظه به لحظه موقعیت بسته ی شما رو نشون میده. اگه یارنه های مرجوعی رو هم اینجوری اطلاع رسانی کنن، خیلی ها انصراف می دند.
ما خبر 20.30 یا افتتاح الکی نمی خوایم. باید یه سامانه دقیق بذارن که توش حتی یه ریال هم بخور بخور نشه.
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۱:۱۰)مصباح نوشته است: [ -> ]به نام خدا

به اصل ماجرا هم پرداخته شد، خیلیم پرداخته شد. ولی در نهایت تاپیک حذف شد!!!

این دو موضوعیم که شما گفتید دو موضوع کاملا متفاوته!! بله به این عملکرد دولت نقد وارده!! نقد که چه عرض کنم .... ولی این دلیل نمی شه ما از هر ادبیاتی برای نارضایتی خودمون استفاده کنیم!!!
ببینید ، مثلا من به زبان ظنز از قول آقای روحانی به عربی نوشتم هر کس از یارانه صرف نظر کنه بهشت بهش واجب میشه ، چرا؟ چون ایشون زیادی داره دیگه برای رسیدن به اهدافش از دین مایه می گذاره.خوب این حرف من کجاش باعث وهن پیامبر صلی الله علیه و آله میشه؟مخاطب این جور نوشته ها خودشون شعور دارند می فهمند که موضوع چی هست ، موضوع نقد انحراف دین هست ، نه نقد دین!

(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۸)bidel نوشته است: [ -> ]اگه یارانه همون بیت الماله پس باید به همه داده بشه. اگه به کسی ندن دیگه این حکومت پیرو امیرالمونین علی ابن ابی طالب نیست. خودتون تو چند و چون تقسیم بیت المال توسط حضرت علی هستید. ایشون، بیت المال رو هم به طلحه و زبیر داد و هم به زن یحودی مرز نشین.
سلام
به عنوان مثال در تایید حرف شما عرض می کنم
بنده مدت زیادی هست که فعالیت تولیدی دارم ، واقعا هم سختی های زیادی تحمل کردم ، در آمدم هم از این کار بالای ماهی 400 تومن نبوده ، و بعضی ماه ها حتی متضرر هم شدم ، و خرج زندگیم از کمک های پدری می گذره
خونه و ماشین دارم ، به خاطر کمک پدرم ، اما آیا منی که درآمدم ناچیزه ، فقط و فقط چون خواستم به تولید این کشور کمک کنم ، باید یارانه نگیرم؟ یا اگر یارانه گرفتم باید وام ندن به من؟ خوب وام بدن اقتصاد کشور رشد می کنه ، برای من خیلی فرق نخواهد کرد.
من با از دست دادن یارانه ها حدودا باید ماهی 300 تومن جور کنم تا جای 145 تومن کمبود یارانه و همون قدر افزایش قیمت ها رو جبران کنم ، واقعا چطور؟
دیدنش خالی از لطف نیست Huh به این میگن تقسیم علی وار بیت المال بقیش عثمان و معاویه واره

[i]تماشا[/b]

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع