بسم الله الرحمن الرحیم
مسلما یکی از مهمترین دغدغه جوانان "ازدواج موفق" می باشد خصوصاً اینکه در جامعه امروز این امر مهم با دشواری های زیادی روبه روست.
اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی و اجتماعی این مقوله را نادیده بگیریم باز هم این فکر که آیا میتوانم همسر خوبی پیدا کنم؟ و یا بعد از ازدواج چه پیش خواهد آمد؟ فکر جوان را به خود مشغول میسازد .
از آنجا که هیچ شالودهاى، مقدس تر از بناى رفیع ازدواج در اسلام نیست ، در روایات اهلبیت صلوات الله علیهم اجمعین توجهی خاص به این امر مقدس داشته اند و دعاها و آدابی را در این زمینه دستور داده اند.
خواندن این دعاها علاوه بر جلب خیر و برکت، و تاثیر مثبت در ازدواج و انتخاب همسر شایسته، باعث آرامش خاطر و یقین به خیر بودن امر مورد نظر برای انسان می باشد.
ادامه دارد ...
سلام
دوستان مباحث ازدواج داره بین دوستان قشنگ جا پیدا میکنه
واقعا این چند سال این بحث خیلی محو بود.
دوستان امسال مثل اینکه خبراییه .
فرزند بیشتر زندگی ....

دوستان تشکر بابت مسئولیت پذیریتون
یک دعایی بگید که تا آخر امسال جواب بده.

کدومش خیلی جواب داده؟ جدی میگم.اصلا شوخی ندارم.

سلام
رب اني لما انزلت الي من خير فقير
خدايا! بي ترديد من به خيري كه تو بر من فرو مي فرستي نيازمند و محتاجم
(قصص، آيه 24)
(۲۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]یک دعایی بگید که تا آخر امسال جواب بده.
شما توکل کن بعد اعتماد کن به خیر خدا
اگه اقا بودید یک نکته تقدیم میکردم
(۲۴/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۰)mahdy30na نوشته است: [ -> ]اگه اقا بودید یک نکته تقدیم میکردم
تقدیم کن

لطفا
جدا از شوخی یه چیزی بدید مشکل گشا باشه ، از نخود کیشمیش هم گذشته دیگه
سلام
نقل قول:یک دعایی بگید که تا آخر امسال جواب بده.
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
تو فامیلتون از این حاج خانم ها نیست که تو عزا و عروسی تا میبننتون هی دعا میکنن عروس بشی جوری از ته دل هم دعا میکنن انگار جاشون رو تنگ کردی D: ...
(اونایی که قصد ازدواج ندارند سر حرف رو باز نکنن که بگن سری که درد نمیکنه رو که دسمال نمی بندن و این حرفا چون ممکنه حاج خانم ها گیر بدن هی نصیحتت کنن بعد آخرش باز هـــی براتون دعا کنن)
.
.
.
یادمه کتاب اذکار نافعه که میخوندم که یه نفر همین سوالو از آقای بهجت (رحمة الله علیه)

برای دخترش پرسیده بود
ایشون توصیه کرده بودند این آیه رو بخونن
«رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا» سوره فرقان آیه 78
تو این آیه خدابه ما هم طریقه دعا کردن رو آموزش میده هم اینو نشون میده که دعا میکنی برای ذریه و فرزندانت هم دعا کن ~~~~> ازدواج خوب همسر فرزند خوب نسل خوب
.
آیه قرآن و تضمین شده است اگر هم جواب نداد لابد وقتش نیست