تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: *** (مهم) روز مادر + هدیه روز مادر + مشارکت کنید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله

بنده حقیر خدمت همه خواهران عزیز پیشاپیش تبریک عرض میکنم. امیدوارم نگاه مادرم، نگاه نگران، امیدوار و البته دعاکننده شان بدرقه راه و حرکتتان باشد...

ای کاش همین امشب همه شما فاطمه های کوچکSmile سر سفره پر خیر و برکت خانم صدیقه شهیده ام ابیها، حاضر و مستفیض باشید
میلاد زهره زهرا، طاهره مطهره، کوثر رسول، حضرت زهرای بتول بر همه مسلمانان جهان مبارک باد...
.....................................................................................
دغدغهء روزمره ام ، بودن توست !
نفس کشیدنت ..
ایستادنت ..
خندیدنت ..
[b]مــــــــــادرم

تو باشی و خدا ، دنیا برایم بس است ..HeartHeartHeart
یا لطیف

دستش را که می بوسد با خود می گوید دیگر بهتر از من نیست برای او

اگر پایش را ببوسد که دیگر فکر میکند تمام خوبی هایش را جبران کرده

ولی ولی ولی...

در برابر تو سکوت بهتر است

چون عظمت وجودت

فداکاری ات

ایثارت

مهرت

در هیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ واژه ای نمی گنجد

هیچ نمیتوان گفت به تو ای مادر

جز مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادرHeart

واژ ه ای که تمام مفاهیم را با خود دارد

ان شا ءالله همه ی مادران عزیز در پناه بانوی خوبی ها، مظهر کامل لطافت خدا، خانوم Heartفاطمه ی زهراHeart (سلام الله علیها) طول عمر
با برکت و صحت داشته باشند و مادرانی که نیستن و در جوار رحمت حق آرمیده اند همنشین بانو (سلام الله علیها) باشند.

«أشهَدُ أنَّ سَیِّدَتَنا فاطمةَ بِنتَ رسولِ اللهِ،عِصمَةُ اللهِ الکُبری و حُجَّةُ اللهِ عَلَی الحُجَج»

میلاد سراسر نور دردانه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، خانوم فاطمه(سلام الله علیها) بر عرشیان و فرشیان تهنیت باد
التماس دعا

بهشت زیر پای مــHeartــادر است ...
و خانه با وجود مــHeartــادرم
؛ برایمان بهشت کوچک است
...روزت مبارک مــHeartــادرم ...

دیده ای این فیلم های دهه 70 هالیوود و فرانسه را؟

داستان نواخانه های پر از بچه های بی سرپرست را؟

دیده بودی وقتی یک زوج جوان برای بازدید می آمد ، بچه ها چطور خودشان را مرتب و میکردند و به شیوه خودشان مشغول دلبری و شیرین کاری میشدند؟؟!

چه رقابتی میشد برای بردن دل بازدید کننده ها!

حالا شده داستان من خانوم!

میدانم منطق میگوید تو مادر ساداتی

اما

هرگاه به سراغمان می آیی سخت سعی میکنم مرتب و باشم و دلبری کنم!

شاید مرا هم دیدی و اینبار چشمانت مرا گرفت و دستم را گرفتی و بردی!

و من

بتوانم یک بار با دل و سیر و خیالی مطمئن به شما بگویم:

مادر!!

و آیا میشود یکبار هم که شده از صف بچه های منظم و مرتب بگذری و من آخر صفی را ببینی؟

آیا میشود؟

پ ن 1:

مرا هم به بپذیر به فرزند خواندگی!

پ ن 2:

تقدیم به مهم ترین بهانه ی زندگیم! مادرم!
بسم الله الرحمن الرحیم

انا اعطیناک الکوثر...

دل پیامبر را می لرزانند. او پسری ندارد. در هر گذری که رد می شود او را بدون نسل خطاب می کنند. پیامبر خدا دلش گرفته است ... میان همه تنهایی ها ای کاش فرزندی داشت... از کوچه ها می گذرد و زخم زبان ها بر جانش می نشیند.

انا اعطیناک الکوثر...

خدیجه باردار است، پیامبر باید از همسر و فرزندش دور شود، او هم مورد امتحانی قرار می گیرد که قبلا از جد اش حضرت ابراهیم گرفته شده است، فرمان پروردگار می رسد او باید برود. محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امر رب را اطاعت می کند و همسر باردارش را میان زنهای کینه جوی مکی تنها می گذارد... خداوند همانا بهترین حافظان است.

انا اعطیناک الکوثر...

پارچه را از روی صورت فرزند کنار می زند. بوی بهشت همه خانه را پر می کند. بهانه خلقت به صورت پیامبر نگاه می کند. او همان دختری است که خداوند وعده ی آنرا به پیامبر داده بوده است. حال و هوای خانه ی ساده محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عجیب است، بهترین زنان این عالم تا چند لحظه پیش اینجا بودند، انگار هر لحظه هزار فرشته می آیند و می روند انگار به قدم دختر پیامبر همه عرش را آذین بسته اند. آیه ها به قلب پیامبر فرود می آیند:

انا اعطیناک الکوثر...

تقدیر الهی اینگونه رقم خورده است که پیامبر دختری داشته باشد بهتر از هرچه در این آسمان ها و زمین است. ادامه نسل نبی باید از صلب ولی باشد و مادر سادات، دختر پیامبر همان کوثر وعده داده شده به همراه علی(علیه السلام) پاکترین و بهترین خانواده و نسل تاریخ را رقم بزنند. وقتی که خداوند به محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کوثر عطا می کند یعنی کثرت خوبی ها را روی دامنش می ریزد.

انا اعطیناک الکوثر...

گوشه گوشه ی این عالم هرجایی که نام دختر پیامبر می آید، خوبی ها سرازیر می شود، درهای رحمت باز می شود و خداوند لبخند می زند، این درخشندگی تا ابد ادامه خواهد داشت و کسی نمی تواند مقابل این نور عظیم پروردگار بایستد. حالا اجر نبی بابت همان زخم ها، نسل از فرزندان رشید است که آنها را "یابن رسول الله" صدا می زنند. حساس ترین خطه ی جهان امروز در دست فرزندان فاطمه (سلام الله علیها) و آنها هستند که دشمنان پیامبر را سرکوب و دوستان علی را محبوب می کنند. فرزندان رشید فاطمه (سلام الله علیها) از سلسله سادات حیدری اند.
آری کوثر خدا چنان کرد که نسل پیامبر تا قیامت بر تارک تاریک جهان خواهد درخشید.

محمد زیر لب زمزمه می کند:

انا اعطیناک الکوثر....

[تصویر: madar.jpg]
[تصویر: 125038.png]
با عرض سلام و ادب

ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز زن را به همه ی مادرها و خانوم های مومن و پاک این سرزمین تبریک عرض می نمایم.

[تصویر: 1.jpg]
با سلام و تبریک به همه عزیزان
.
.
هدایای مادی و معنوی من:

قرائت یک انعام و 5 یس و ذکرهای صلوات ، به نیابت مادر+دوتا مادر بزرگم که به رحمت خدا رفتند هدیه به حضرت زهرا سلام الله علیها
(و به نیابت همه مادرهایی که عشق ائمه علیهم السلام تو قلبشونه و همه مادرهایی که با این عشق از دنیا رفتند)

+

هدیه ای که خریدم و ان شاءالله فردا همراه یه دسته گل تقدیمشون میکنم

+

بوسه بر صورت و پیشانی و دستهای مبارکش،ان شاءالله...
(۲۹/فروردین/۹۳ ۳:۵۲)ترنم نوشته است: [ -> ]آقايون لطفا ي كادويي،يه چيزي بخريد.فقط گل نخريد،ي چيز ديگه هم كنار گل بذاريدSmile
آره منم میگم بخرید
اما چرا نگفتین جوراب؟؟؟؟؟؟؟
مگه ما مردها چه گناهی به درگاه خداانجام دادیم جز مرد بودن؟؟؟
مگه خانمها جوراب نمیخرن؟میخرن یا نمیخرن؟
من دیگه حرفی ندارمSmile
اما از شوخی گذشته هیچ کادوئی نمیتونه محبت مادر وهمسرروجبران کنه اما کمی خوشحالشون میکنهSmile
بسم الله الرحمن الرحیم

هدیه به مادر سادات که بهانه خلقت از وجود اوست

زهرا همان کسی است که بیت محقرش

طعنه زده به عرش و تمامی گوهــــــــرش

او را خـــــــــــدا برای خودش آفریده است

تا اینکه هر سحــــر بنشیند در بــرابـــرش

شرط پیمبــری به پسر داشتن که نیست

آنکس پیمبرست که زهـــــراست دخترش

مانند احتــــرام خـــــداونـــــد واجب است

حفظ مقام فــاطمـــــــــه حتی به مادرش

یک نیمه اش نبوت و نیمه دیگرش ولایت است

حالا او را علـــــی صدایش کنم یا پیـــمبـــرش

تقدیم به مادرم Heartکه الان فرسنگها از من دور است

مادرم بهتر از واژه نام تو نیست زیباتر از نام تو وجود ندارد تو خوبی بهتر از خوب !

خوبی در برابر تو کمترین بهترین هاست . تو بهتری از انچه در این زمین نفس میکشم !

عزیزترینم دوستت دارم بیشتر از انچه دوست داشتن را بتوان معنا کرد عاشقانه میپرستمت !

ای عصاره کامل مهربانی چگونه بگویم د و س ت ت دارم که کلمات در برابرت زانو میزنند ....
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع