(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۳:۲۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]یک مغلطه ای وجود داره که می گن دشمن از هر کسی بیشتر بد بگه، اون شخص بیشتر اونها رو آزار داده و حتما شخص خیلی خوبی هست!
و از این جمله که "هر کسی رو که دشمن از اون تعریف کرد یک مشکلی داره" دچار این مغلطه شدند.
اما در اکثر موارد این هست که این افراد به خاطر حرفهای نسنجیده، دستاویز دشمن شدن برای ضربه زدن!
حرف رائفی پور با فرض اینکه این عمل رو حتی تقبیح هم کرده باشه، بازهم هر راست نشاید گفت...
مصاف هم بهتره رویکرد فرار به جلو رو بگذاره کنار!
بسم الله الرحمن الرحیم
همانطور که بارها قبلا عرض شد اقدام استاد رائفی پور کاملا سنجیده و درست بود
این صحبت ایشان باعث شد در افکار عمومی (مخاطبان) سوال بزرگی در مورد چگونگی مراسم عظیم پیاده روی اربعین شکل بگیرد
افرادی که از این مراسم ناراحتند:
1-منافقین
2-وهابیت
3-استکبار جهانی به طور کلی و مخصوصا یهود فتنه گر
تخریب مراسم اربعین در راستای تخریب راهپیمایی روز قدس و روز 22 بهمنه البته در مقیاس بین المللی و بسیار بزرگ تر
نقل قول:خوب نیست واسه رائفی پور از اسلام خرج کنید! یعنی همین مونده بود که استاد ع ا ر پ ، رو در حد پیامبر بالا ببرن! Big Grin یکم پیش بریم شان نزول آیه رو هم تغییر می دن!
من یکجا باید معنی خرج کردن از قرآن و تفسیر به رای (که هر دو کار وهابی هاست) و عواقب خطرناکش رو تشریح کنم اینجوری نمی شه!!
کسی از اسلام خرج نکرد
رائفی پور و بقیه خرج اسلام میشن
شما چون از قرآن درک درستی ندارید و فقط در ظاهر آن گرفتار شدید نمی توانید معنی آن را در موقعیت های مناسب استفاده کنید
کاری که وهابیت با قرآن اسلام التقاطیست
نقل قول:بازهم می گم کار تابناک درست نبود! تابناک با تمام خوبیهاش حرف های موزیانه و عوام پسند زیاد می زنه!
اما این رو هم در مورد حرف آقای رائفی پور بگم که : هر راست نشاید گفت..
بله کار تابناک درست نبود
قضیه امثال تابناک قضیه گروهک فرقانه که در اول انقلاب افراد خاص رو ضد و در آخر هم گفتند هیچ ربطی به آمریکا نداشتند
یک سری مزدور و منافقند برای زدن نخبگان
کسی این وسط به اون اصل کاری ها گیر نمیدن
سایت منافق و مزدور تابناک وابسته به آقای ..... هستند و من دور و بری هاشون رو کاملا میشناسم
یک سری مجرم هستند که در یک کلام لیبرالند
الان یک لات بی سر و وپا بیاد و به یک مرجع ما جسارت کنه کسی ازش دفاع نمیکنه ولی از کارش خوشحال میشن
تخریب اساتید هم به همین شکل هست
استاد رائفی گل بی عیب نیستند ولی این افراد کاری به این عیوب ندارند
نقل قول:جالبه وقتی دشمن از یک نفر که دوستش دارند تعریف میکنه اقایون به حدیث امام علی استناد میکنند مبنی بر اینکه فضیلت واقعی چیزی است که دشمنان به ان معترف باشند !!!!!
وقتی از کسی که بدشون میاد تعریف میکنند به حرف امام خمینی مبنی بر اینکه اگر دشمن از کسی خوب گفت اون ادم بده استناد میکنند !!!!!
حدیث امیرالمومنین رو دقیق بیارید
صحبت امام خمینی هم اینه اگر از کسی زیاد تعریف کردند باید ببینه کجای کارش اشکال داره که ازش تعریف میکنن
کاغذ تورنسل نیست که یه مبنای مشخص داشته باشه برای تشخیص
در مورد آقای رائفی کاملا واضحه و بنده خبر دارم که حجتیه و وهابیت بصورت هماهنگ ضد ایشون و چندتا استاد دیگه فعالند
در مورد وهابیت که مشخصه و زیاد تشخیص دادنشون سخت نیست
اما در مورد حجتیه خدمت دوستان عرض کنم خیلی از شبکه ها و ارتباطاتشون تحت کنترل هستش و دیگه مثل قبل نیستند که بخوان با چند تا صحبت عامه پسند بقیه رو خام کنند
مخصوصا افراد اصلیشون که در مشهد هستند
این رو برای افرادی نوشتم که بصورت مهمان این مطلب رو میخونند
=====
نکته پایانی اینکه هر زمانی که هر کدام از این اساتید از این راه فاصله بگیرند ما باهاشون رو در بایستی نداریم
یعنی تعصب روی شخص نداریم
گوش ما هم از حرف های افراد معلوم الحال که بصورت کاملا خودجوش فعالیت دارند ضد استاد رائفی!!! پر شده
هر زمان بنویسند ما هم همین حرف ها رو تکرار می کنیم
دلتون تنگ شده بود برای من
خبر دارم