تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حرف دل یه جوون ...!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
یکی دو روزه دارم مطالب و نوشته های این فروم رو میخونم
واقعا" نظرم به اسلام عوض شد
این چه دینی که شما دارید معرفی میکنید Sad چرا این خیانت رو دارید به اسلام میکنید ...

این دینی که دارید معرفی میکنید همش خرافاته ، خرافات و خرافات.....
این موسیقی رو نباید گوش کرد شیطانیـــه
این فیلم شیطانیه
این کارتون شیطانیه
این آهنگ رو اگه از آخر به اول بخونی شیطانیه
این کتابه شیطانیه
این نماد اینه این یکی نماد اونه
این فراماسونه اون شیطان پرسته

این چه حرفهاییه
تو رو بخدا چرا؟ چرا این خرافات رو وارد دین میکنید ، اگه دین اسلام اینی که شما میگید باشه ، من نمیخوام مسلمون باشم !

این خیانتی که شما دارید به دین میکنید ، اون دشمنای فرضی شما با دین نکردن
من هم یه ایرادی به سخنرانی های آقای رایفی پور داشتم. میان در مورد فلان سوراخ جهنمو و شکل و شمایل فلان فرشته صحبت می کنن.
به نظر من اگه ظهور بشه دیگه کسی نمی یاد دنبال خال کنج لب امام بگرده و اونو با روایات مقایسه کنه.
خداییش خیلی حرفایی که گفته می شه بی مورده و فقط ذهن پر کنه. به جاش بهتره از این فروم خارج شید دشمنی که واقعیت داره و فعاله رو بشناسید.
راست میگن. به جای اینکه بگید فلان آهنگ شیطانیه. اگه می تونید یه آهنگی بخونید که باهاش بتونید سری بلند کنید و وارد این مبارزات بشین. چیزی که داره اینجا تبلیغ می شه کنار گود نشستن و آیه و دعا خوندنه.
شناختن دشمن یه بحثه،مبارزه با اون یه بحث دیگه.
خلط مبحث نکنیمSmile

ضمن این که با هم منافاتی هم ندارن و حتی لازمه ی همدیگه ان.
با یاد حق

درک تون میکنم و حرف تون رو قبول دارم .....
از این جهت که اگر من هم سه سال پیش مطالب همچین فرومی رو میخونم قطعا!!! همین حرف ها رو میزدم ....
نقطه ضعف امثال این سایت ها همینه ...
این که هر کسی میتونه بیاد و مطالبی رو بخونه که در موردش پیش زمینه ای نداره ...
خدایی نکرده فکر نکنید منظورم از پیش زمینه نداشتن بی سواد بودنه! اصلا....
فقط منظورم اینه که تا پایه های یک مفهومی در ذهن ادمی جا نیافته بقیه ی موارد طبیعیه که قابل پذیرش نباشند ...

پر حرفیه ولی یک چیزی از خودم بگم ... برام جالب بود ..
چندوقت پیش میون فایل های قدیمی که خودم ضبط کرده بودم یک فایل پیدا کردم به نام ""چرت و پرت!!""
بخشی از حرف های سخنرانی یک روحانی بود که به اجبار و تعارف به مجلسش رفته بودم ...
نشستم و دوباره گوش دادم و کلی خودم رو لعنت کردم .....
چرا؟ چون حرف هایی که شنیدم درست همون اصولی بود که در طی این مدت با تمام وجودم بهش اعتقاد پیدا کردم .....
حالا امروز من از خودم می پرسم که
آیا اون حرف ها آیا اشتباه بودند؟ خیر
اوهم بودند؟ خیر
اغراق بودند ؟ خیر
افراط بودند؟خیر
مشکل من بودم که پیش زمینه ای در این رابطه نداشتم ...

برادر من! حرف شما متین ...
اما ازتون میخوام قبل از قضاوت کردن در مورد اصولی که امثال ما بر اساس شون میگیم فلان فیلم ، موزیک ، کلیپ و .. شیطانی اند کمی تحقیق کنید ....
شاید همین طور که شما میگید باشه ...

( پیشنهاد خودم سخنرانی استاد رائفی پور در دانشگاه علامه است )

موفق باشید
یاالله
نه دوست من این اسلام نیست

اینها فوران دوره جوانی برخی از دوستانه که با شیطنت عده ای سودجو که درامدهای میلیونی دارند از این قضایا ، باعث شده برخی مطالب تالار خجالت اور باشه . ان شاالله درست میشن...

البته از حق نگذریم بخش های زیادی مثل: اصول شیعه ، بخشهایی از مهدویت ، بخش هایی از سبک زندگی و شاید قسمتی از سایر موضوعات مباحث خیلی خوب و قابل تقدیری دارند و من به شخصه چیزهای زیادی ازشون یاد گرفتم.

فقط یک نکته رو مد نظر داشته باشید : این مباحث توهمی هیچ جایگاه و تاییدی نزد بزرگان معاصر اسلام ندارند و ارگان هایی نظیر صداوسیما و مطبوعات بزرگ به شدت مراقب جلوگیری از ترویج این قضایا هستند علی رغم فشار فراوانی که روی انهاست، البته گاها ناچار میشوند با دوستان کنار امده و بخش هایی که کمی قابل قبول ترند مثل تحلیل فیلم ها بر اساس واقعیت و یا تاریخچه یهود را پخش نمایند...
(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۱:۱۰)qwerty نوشته است: [ -> ]این چه دینی که شما دارید معرفی میکنید Sad چرا این خیانت رو دارید به اسلام میکنید ...
سلام

حالا کی گفته دوستان با تحلیل موزیک و فیلم و کتاب دارن دین رو معرفی می کنند؟
خودشون هم چنین ادعایی ندارن!
مجتبی جون هر جایی یه رسالتی داره ، رسالت این تالارم مشخصه و این قضایا جزئی از اونه

اصلا دین معرفی نمیکنن ، هرکاری میکنن این بخشش مسخره ست
(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۹)bidel نوشته است: [ -> ]من هم یه ایرادی به سخنرانی های آقای رایفی پور داشتم. میان در مورد فلان سوراخ جهنمو و شکل و شمایل فلان فرشته صحبت می کنن.
به نظر من اگه ظهور بشه دیگه کسی نمی یاد دنبال خال کنج لب امام بگرده و اونو با روایات مقایسه کنه.
خداییش خیلی حرفایی که گفته می شه بی مورده و فقط ذهن پر کنه. به جاش بهتره از این فروم خارج شید دشمنی که واقعیت داره و فعاله رو بشناسید.
راست میگن. به جای اینکه بگید فلان آهنگ شیطانیه. اگه می تونید یه آهنگی بخونید که باهاش بتونید سری بلند کنید و وارد این مبارزات بشین. چیزی که داره اینجا تبلیغ می شه کنار گود نشستن و آیه و دعا خوندنه.

حرف من این نیست که بریم مقابله به مثل کنیم ، البته اشکالی نداره
بعضی از دوستان دین خودمون رو کامل نمیشناسن تمام فکر و ذکرشون شده فلان خواننده غربی توی فلان کلیپش تک چشم استفاده کرده ...

(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۱:۵۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]شناختن دشمن یه بحثه،مبارزه با اون یه بحث دیگه.
خلط مبحث نکنیمSmile

ضمن این که با هم منافاتی هم ندارن و حتی لازمه ی همدیگه ان.
بزرگترین دشمن خودمون ، خودمون هستیم !

بزارید یه مثال بزنم تا متوجه سخنم بشید ...
مثلا خواننده ای امریکایی که تو کلیپش کفش پاشنه بلند میپوشه شبیه "ثم" بقول شما میپوشه ، این چه دشمنی با ما داره ، شناخت برای جامعه چه نیازیه ؟
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
شما پست های تالار رو خودتون انتخاب می کنین ک بخونین.. من نصف این چیزایی رو ک میگید توو تالار نخوندم ...

حجم زیادی از مطالب تالار واقعا مفید و ان شاءالله ک درست اند .. چرا نمیرید سراغ پست های دیگه ...

اگر قرار باشه از روی تعداد پاسخ ها و تعداد بازدید مطالب تالار رو دنبال کنیم مطمئن باشین ب همچین مطالبی برمی خورید...

با مدیران و کاربران تالار صحبت کنید مشورت بگیرید مطالبی رو ک مورد نیازتونه بخونید.. دلیلی نداره هرچیز دم دستی ک رسید رو بخونید...

مثل غذا خوردن می مونه .. اگر چند مدل غذا اون هم قاطی و بی دقت رو باهم بخوریم سیستم گوارشمون ک هیچ .. تمام وجودمون رو به هم میریزه ..

انتخاب شده برید سراغ مطالب تالار

ب هرحال تالار یک محیط عمومیه و انواع سلیقه ها رو در بر میگیره...

ب نیاز روحتون توجه کنین

یاعلی

qwerty
خوش اومدی به تالار.

به اینجا که رسیدی من خیلی ازدوستامو دیدم که به اینجا رسیدن و خیلی جای خطرناکیه. مشکل ما اینه که یا از اینور بام میوفتیم ، یا از اونورش.

کلا بعضی ا دوستان با فیلم تخیلی مخالفند ، خب نظرشون محترم ولی ما یه چیزی توی اسلام داریم که میگه اول یه چیز و گوش کن ! بعدش در موردش تفکر کن . زیبا ترین قسمت اسلامه ، نمیگم خود محور باش ، قران محور باش.

در مورد شیطان پرستی و اینجور حرفا دوستان بیشتر اطلاعات دارن ، به نظر من کسی که انسانیت نداره ، حالا هر دینی داشته باشه ، کسی که دروغ میگه ، کسی که ریا میکنه ، کسی که چشم ناپاک داره ، کسی که دل مردم رو اذیت میکنه ، حتی اگه شده برای چند ثانیه بنده ی شیطان شده! حالا نمیخواد حتما دماغشو سوراخ کنه چیزی بذاره یا کفر بگه و ...

هر کسی یه جنبه ای داره ، من سریال نگاه میکنم ، همونا که میگن اخرالزمانی ، یا بعضی دوستان بشون میگن شیطان پرستی ، خب هر کسی یه اسمی واسشون میذاره و من میگم تخیلی ! حالا در مورد اهنگ و بازی هم اینطوریه.

ادم پیش خدای خودش خالص باشه ، حواسش به قوانین جامعه و محیط اطرافش باشه ، فکر نکنم دیگه نیاز باشه به فکر چیزی باشه

یه جمله دیگه بگم که ، به جای اینکه اینقدر دنبال شیطان پرست شناسی بریم ، ایا بهتر نیست دنبال خدا شناسی میرفتیم ؟

کتاب های شهید مطهری و دکتر شریعتی رو بهتون پیشنهاد میکنم که اونا بودن که منو از این گمراهی ازاد کردن.

توی امضای من لینکشون هستن
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع