تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا دوست دارید امام زمان ظهور کنند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
فقط یک سوال :چرا دوست دارید امام زمان ظهور کنند؟

امشب دلم خیلی گرفته است.بخاطر مظلومیت امام زمانم و سایر ائمه بخصوص حضرت زهرا س و امام علی ع.دوس دارم امام زمانم ظهور کنند.با خودم میگویم تا کی امام زمانم باید بخاطر حتک حرمت مادرشان اشک بریزندو ما در خوابه مرگ به سر بریم.تا کی باید هر صبح و شام خون گریه کنند و ما صبح و شاممان.....خدایا دیگه بسه.

همه از ته دل بگویید الهم عجل لولیک الفرج به حرمت حضرت زهرا س
(۲۷/فروردین/۹۳ ۰:۵۳)الهی313 نوشته است: [ -> ]فقط یک سوال :چرا دوست دارید امام زمان ظهور کنند؟

امشب دلم خیلی گرفته است.بخاطر مظلومیت امام زمانم و سایر ائمه بخصوص حضرت زهرا س و امام علی ع.دوس دارم امام زمانم ظهور کنند.با خودم میگویم تا کی امام زمانم باید بخاطر حتک حرمت مادرشان اشک بریزندو ما در خوابه مرگ به سر بریم.تا کی باید هر صبح و شام خون گریه کنند و ما صبح و شاممان.....خدایا دیگه بسه.

همه از ته دل بگویید الهم عجل لولیک الفرج به حرمت حضرت زهرا س

سلام بر شما

وقتي كه به اين باور برسي كه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حلال همه مشكلهاست باز آيا كسي هست كه دوست نداشته باشه امام زمان يا منجي عالم بشريت نيايد ؟پس به نوعي ظهور و فرج امام زمان را براي خود مي خواهم كه اي كاش قدري هم به فكر امام زمان تنها منتظر واقعي ظهور مي بودم .اي كاش
اللهم عجل لوليك الفرج به حرمت حضرت زهراي اطهر سلام الله عليها
چون احساس میکنم از دست کسی کاری ساخته نیست تا وضع دنیا درست شه یه نیروی عظیم الهی میخواد تا همه چیز درست شه...
آخه مگه این دنیا چی داره ؟ وفا که نداره ! جاودانگی که نداره . آرامش همیشگی که نداره! سلامتی دائمی که نداره . بعد از این همه فقط یه امام زمان و یه امید به ظهورش باقی مونده . که اگه اون رو هم نداشته باشه که بدرد زندگی نمی خوره . درسته که بنده و شیعه خوبی برای آقا نیستم ولی خوب چی کار کنم دیگه تنها دلیل تحمل این دنیا رو تو ایشون پیدا کرده ام .
تا چند سال پیش منم دوست داشتم امام زمان بیاد که همه جا صلح شه،واقعا دنیا خیلی زشت شده،قران رو تفسیر کنن و ....
اما الان دوست دارم فقط خود امام زمان رو ببینم
بدون هیچ دلیلی
دوست دارم حجت خدا رو ببینم
که اسمانها و زمین بخاطر اینها خلق شده
که ملائک به اینها سجده کردن
کلا یه حس عجیبیه
به نام الله

سلام

دعا برای چیست ؟ من فکر میکنم هر موقع یک انسان به مرحله ای رسید که دیگه از دستش کاری بر نمیاد میره سراغ دعا !

( البته این یکی از دلائل دعا میتونه باشه ) هر موقع انسان سرگشته و حیران میمونه میره سراغ دعا !

الان وضع رو ببینید ؟ هر روز بدتر ! فساد بیشتر , احکام دین کم رنگ تر , تفسیر به رای بیشتر !

فقط حجاب رو در نظر بگیرید که در یه مملکت اسلامی و شیعه و بعد از سه دهه تلاش به چه نقطه ای رسیده ؟

داریم میبینیم که مدیران پرتلاش ! چه درهم ریختگی بوجود آوردن . واقعا وقتشه که درگ کنیم ازمون هیچ کاری برنمیاد مگر اینکه امام زمانمون ظهور کنن . خرابیهای کنونی بدست هیچ بشری قابل اصلاح نیست .

وقتشه از ته قلب از خدا فرج آقامون رو بخواهیم .

خدایا فرج مولا رو برسون ...صلوات بر محمد و آل محمد
[تصویر: fa52r6.jpg]
متن اصلی وصیت نامه شهد سرلشکر عبدالحسین عرفانی

این بزرگان برای اثبات ادعا و عشقشان خون داده اند.ما چه داده ایم؟؟
خدایا شرمنده
نمیدونم
شاید چون انسان طبیعتآ جذب خوبی ها میشه و امام زمان یک دریا خوبی هست
شاید هم چون از بقیه ی آدم ها نا امید شدم
اما از یه چیزی مطمئنم و اون اینه که نگهداشتن ایمان در نبود امام زمان برام خیلی سخته دوست دارم آقا بیاد تا ازش سوالامو بپرسم پیششون درس یاد بگیرم و ... و با اخلاص و ایمان کامل جونمو فداشون کنم
میترسم آقا دیر بیاد و من همرنگ جماعت بده این دنیا بشم و بجای اینکه یاره آقا بشم وقتی اومد خدای نکرده زبونم لاااااااال بشم دشمنشون
چون امام زمان را دوست دارم عاشق او و فرج او و خشنودی او و اطاعت او و تسلم شدن در برابر او و حکومت او و ... هستم
چون امام زمان را برای خودم نمیخواهم برای دنیا و پول و رفاه و حل مشکلات نمیخواهم در حالی که همه این کارها را درست میکنند حضرت
اما ما حضرت را فقط برای حضرت میخواهیم نه برای دنیا و اخرتمان
برای اینکه بیزاریم از حکومت های طاغوت و شیطان
برای اینکه اماممان امر کرده که برای فرجش دعا کنیم و او و دولت او را بخواهیم
اکثروا الدعاء بتعجیل الفرج ...
امام میگه :
زيرا،قطعا، فَرَج شما در آن است.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع