تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امضا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
اگه تعداد کارکترهای قابل استفاده تو امضاهم کم بشه خیلی عالی میشه
البته یه پیشنهاد دیگه هم داشتم ولی گفتم شاید تجاوز به حقوق دیگران باشه ، اولش نخواستم بگم ولی نظرم عوض شد و فقط مطرحش میکنم ، اینکه : اگه بشه واسه عکسهای پروفایل ها هم یه برنامه ای بریزیم خوبه ! چون اولا بعضیها از عکسهایی استفاده میکنن که واقعا قشنگه و بعضی ها از آیه های قرآن و اسمائ مقدس استفاده میکنن و بعضی ها هم از عکس های خواننده های گاها شیطان پرست و از این قبیل .. که من نظرم اینه که تجدید نظر بشه و یا اگه هرکس دوست داشت از عکس خودش استفاده کنه فک کنم بد نباشه
سلام
ببخشيد امضاي منكه مشكلي نداره !؟؟؟Confused
سلام
قوانین در مورد عکس در امضا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...l#pid92957
بله عزیزان جان امضا یاید مفید و مختصر باشه و یک معنی قوی رو توی یک جمله یا عکس کوچیک جابده بعضی از دوستان امضاشون اندازه یه شاهنامه نوشته داره !!! Smile
سلام
چرا بجای اینکه متن رو محدود کنیم عکس رو تا حجم خاص و اندازه ( ابعاد) خاص محدود نکنیم.
خودم وقتی یک خط نشده متن دیگه اجازه نمیده. شاید یکی میخوتد دعایی چیزی بزاره که اعراب داشته باشه.
محدود کردن هم مخالفم هم موافق ولی باید تو هر زمینه ای اول محاسن رو درنظر بگیریم ، چون معایب فراون هستش.
جای دیگم گفتم امضا نشان از سلیقه ، خواسته و هدف امضا گذارنده هستش.
حوصلتونو سر نمیارم .
یا علی عیدتونم مبارک
خواهشا عکس های امضارو بردارین این عکس ها بعضیاش واقعا اعصاب خوردکنه من طاقت دیدن بعیضی عکس هاروندارم لطفففففففففففففففففففففففاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
(۳۱/مرداد/۹۱ ۲۱:۴۸)محمدصالح نوشته است: [ -> ]خواهشا عکس های امضارو بردارین این عکس ها بعضیاش واقعا اعصاب خوردکنه من طاقت دیدن بعیضی عکس هاروندارم لطفففففففففففففففففففففففاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
اینجا مثلا قراره پایلوت جامعه مهدوی باشه Smile
از یک طرف روی ما فشاره که چرا محدودیت وجود داره. از یک طرف میگید محدود کنیم

خوب شما امر به معروف کنید. بهش بگید من می بینم حالم بد میشه. اعصابم خورد میشه
بعد اگر توجه نکردن، به ما موردی پیام بزنید تا نهی از منکر کنیم
نکنه منظورتون منم؟؟؟!!!ConfusedConfusedSad

من امضامو خیلی دوست دارماConfused
اگه بکنین عوض کن چیکار میکنم؟؟؟Confused

اگه مشکلی داره بگیین یه کارش میکنم حالا!!!!Smile
(۳۱/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۱)taleb نوشته است: [ -> ]نکنه منظورتون منم؟؟؟!!!ConfusedConfusedSad

من امضامو خیلی دوست دارماConfused
اگه بکنین عوض کن چیکار میکنم؟؟؟Confused

اگه مشکلی داره بگیین یه کارش میکنم حالا!!!!Smile

عوضش نکنید . سایزش رو کم کنید . Smile
حجم نوشتاری امضا زیاد شد
سایز کلی امضا برای همه یکسان شد. حالا عکس بزارید یا نوشته یا هر چیز دیگر

ضمنا قوانین قراردادن عکس در امضا هنوز پابرجاست و حتما باید رعایت شود!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...l#pid92957
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع