سلام به همه ی دوستای تالار
من خودم آقای قرائتی رو دوس داشتم و دارم///بنظرمن این40مورد رو میشد در سه چهار سطر خلاصه کرد///بنده بیشتر گزینه هارو قبول نداشتم یکیش مثلا
:::هروقت زن گفت دلم از این خونه گرفته مرد بگه بیا رو گردنم ببرمت آسمونا بگردونمت!!!!!!!!!!!!
سوال من اینه:::آیا واقعا با این جمله میشه به احساس یک زن پاسخ داد؟؟؟آیا دل یک زن و احساسات یک زن ارزشمندتر و مقدس تر از این حرف ها نیست؟؟؟یعنی با این جملات بی محتوا و خیالی میشه زن هارو قانع کرد؟؟؟
چرا چنین متن هایی رو در تالار درج میکنید؟؟؟فقط برای اینکه آقای قرائتی گفتن؟؟؟یعنی هیچ امام و پیغمبری توصیه ای به آقایون و خانوما درباره زندگی نداشتن؟؟؟؟؟
بنده درباره ی تمام40توصیه بحث دارم/من یه پسر19ساله هستم که تاحالا باعث چند ازدواج شدم و از چند مورد طلاق هم تونستم بیاری خدا جلوگیری کنم///خیلی از زندگی های زناشویی رو هم دیدم///از همه تالاری های عزیز درخواست میکنم در هرجای استان و یا کشور جایی برای چنین بحث هایی وجود داره به بنده اطلاع بدید///ممنون میشم///خدا نگه دارتون ///
میشه یکی به من درقالب پیام خصوصی
خانوم اسکای رو معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
هروقت زن گفت دلم از این خونه گرفته مرد بگه بیا رو گردنم ببرمت آسمونا بگردونمت!!!!!!!!!!!!
سوال من اینه:::آیا واقعا با این جمله میشه به احساس یک زن پاسخ داد؟؟؟آیا دل یک زن و احساسات یک زن ارزشمندتر و مقدس تر از این حرف ها نیست؟؟؟یعنی با این جملات بی محتوا و خیالی میشه زن هارو قانع کرد؟؟؟
خوب پس نشون میده شما اصلا خانوما رو نمیشناسید.
جملات بی محتوا نیستن. همشون آغاز یه گفتگو هستن.در ضمن این تاپیک پست مقابل تاپیک دیگه بود که این موارد هم دیده بشه.نصفه نباشه.
نقل قول:
چرا چنین متن هایی رو در تالار درج میکنید؟؟؟فقط برای اینکه آقای قرائتی گفتن؟؟؟یعنی هیچ امام و پیغمبری توصیه ای به آقایون و خانوما درباره زندگی نداشتن؟؟؟؟؟
چرا شما خودتو اذیت میکنید؟ از منابع مختلف تاپیک هست .تک بعدی خوب نیست.آقای قرائتی هم نظراتی دادن و در قالب یه تاپیک میشه مطالعه کرد.
اقای قرائتی ، در این 40 مورد، به چیز مهمی اشاره کردن
.زبان نرم.
نقل قول:
بنده درباره ی تمام40توصیه بحث دارم/من یه پسر19ساله هستم که تاحالا باعث چند ازدواج شدم و از چند مورد طلاق هم تونستم بیاری خدا جلوگیری کنم///خیلی از زندگی های زناشویی رو هم دیدم///از همه تالاری های عزیز درخواست میکنم در هرجای استان و یا کشور جایی برای چنین بحث هایی وجود داره به بنده اطلاع بدید///ممنون میشم///خدا نگه دارتون ///
جدیدا 19 ساله های عجیب زیاد میبینم .
برای منه ، مرد ندیده

هضمش سنگینه.
شما با این سن ،چجوری اعتماد بهتون میکنن؟ چقدر هم فعالید
نقل قول:
میشه یکی به من درقالب پیام خصوصی خانوم اسکای رو معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Excuse me

همون سوال دوچرخه پیش میاد.
عزیز من همه از اول که کامل شوهرداریو همسرداری بلد نبودن ، ازدواج کردن و بعدش یاد گرفتن با هم. اصلا همین با هم یاد گرفتنش مهمه.
حالا بعدا بهتون یاد میدم . صبر کنید یه چند ماهی

(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]
منم میگم مرد هم باید از سرکار رسید ، یه سری چیز ها رو هم رعایت کنه.
مرد هم باید تو خونه ، واسه خانومش ، به خودش برسه .
آراستگی مردونه دیگه مگه چیه که جناب قرائتی تو 40 مورد نگفتن، به نظر باید اشاره میشد.تو وظایف خانم ها که چیزی از قلم ننداختن.
این که درسته!
مرد در صورتی که در اثر کار و فعالیت زیاد با عرق وارد خونه شد باید برای رفع این مشکل کاری بکنه و خیلی از مسائل رو رعایت کنه!
برای من این سؤال بود که اون خانم فرمایش کرد که مرد باید همیشه خوش بو باشه!
و این برای خیلی از مردهایی که کارهای سخت و طاقت فرسا دارن امکان پذیر نیست.
سلام
نقل قول:برای من این سؤال بود که اون خانم فرمایش کرد که مرد باید همیشه خوش بو باشه!
اگه منظورتون من بودم!
آقای حضرت عشق من کی گفتم مرد باید همیـــــــــــــــشه خوش بو باشه؟
نقل قول:اتفاقا برای من جالبه که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار (علیه السلام) که نمونه بودند و بیرون هم کار میکردند اما همیشه خوشبو بودند چطور نمیشه؟
اگه این ها نمونه هستند برای همه چیز نمونه هستند حتی در زندگی شخصی!
چطور نمیشه؟
چطور نمیشه؟
به فرض هم سر کار برن ...تو ظل آفتاب هم کار بکنند؛الان که دیگه مثل قدیما نیست که سال به سال مردم حموم نمیرن حتی در روستا ها هم خانه ها حموم مجزا دارند
پس کثیف بودن و بوی بد دادن هیچ دلیلی نداره! جز تنبلی!!!!! چه برای خانم ها (که متاسفانه برخی رعایت نمیکنند ...) هم برای آقایون
خداحافظ همیگییییییییی
این توصیه ها رو من که سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم...
میشه بگین اینا رو کی آقای قرائتی و کجا گفتن؟؟؟
یعنی منبع!!!
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۹)آیلار نوشته است: [ -> ]+ مورد
41- اگه خانمت قهر کرد و گفت دیگه نمی خوام باهام حرف بزنی؛ نگی به درک اتفاقا دلش میخواد بیای ازش بپرسی چرا قهر کردی و چرا ناراحتی!!
یکی از سخت ترین کارهای دنیا اینه که بفهمی یه خانم برا چی قهر کرده یا برا چی ناراحت بوده... آشتی میکنی و از دلش هم در بیاری ولی اخرش نمیفهمی برا چی قهر کرده بود!
نقل قول:یکی از سخت ترین کارهای دنیا اینه که بفهمی یه خانم برا چی قهر کرده یا برا چی ناراحت بوده... آشتی میکنی و از دلش هم در بیاری ولی اخرش نمیفهمی برا چی قهر کرده بود!
دلیلش اینه ک همیشه فکر می کنید کارهای درست رو انجام دادید و خانوم داره اشتباه می کنه!
اصلا توی ذهنتون حقی برای خانم قائل نیستید و توی این فکر هستین ک
برای چی ناراحت شده آخه؟ من ک کار درست رو کردم!
در صورتیکه اگه یکم بی طرفانه و از بالا ب قضیه نگاه کنید، متوجه میشید ک شاید کارتون اشتباه بوده ...
من از همه طرف نگاه کردم فایده نداشت ، نفهمیدم..... خودتونم قبول دارید ها....