تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا چهره ملاک است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
دوست عزيز مانكن ها و به قول شما ستاره ها با قيافه هاي طبيعي خودشون كه ظاهر نميشن.Smile

ولي عكسهايي كه در لينك قرار داره بدون آرايش و عملهاي زيبايي گرفته شده.Cool

ي كم مهربون تر صحبت كنيدSmile و ي كم هم بيشتر به عكسها و موضوع و حتي نوشته هاي تاپيك دقت كنيدSmile

موفق باشيد
گمان می کردم از لحن گفتارم متوجه بشید که من به عینه دیدم این خصلت مذهبی ها را. از شما چه پنهان در روحانی ها دیدم! البته اون هایی که من دیدم.

نتانیاهو هم حتما آرایش و عمل کرده. یا بوش. یا چه می دونم این همه سناتور و رئیس جمهور و خواننده مرد هم همه کلا عملی هستند. و گرنه الان مثل وهابی ها بودن. آها...حتما قلب شان پاکه...نکته خوبی بود.
خیر.واقع بین باشیم.
Smile

شما مخالف اين حرف هستيد كه يكي از دلايل نفرت انگيز بودن چهره ميتونه گناه باشه؟؟؟!!!Angel
کاملا. چون معلوم نیست ملاک چی هست. بن لادن را خون چند نفر را ریخت؟ چهره ش را سرچ کنید ببیند. معصومیت ازش می باره.
چهره قاتلان زنجیره ای امریکا یا همین کشور خودمان را جستجو کنید. ببیند چند تا شون چهر وهابی دارند. شاید کلا وهابی یک نژاد خاصی از گناه کار ها هستند.
خب دوست عزيز ما هم حكم كلي نداديم كه هركي گناه كرده زشت ميشه!!!Angel

ما ميگيم يكي از دلايل منفور بودن زياد گناه كردنه.Smile

البته شايد ما تفاوت سليقه هم داشته باشيماSmile.مثلا شايد از نظر شما ي قاتل خوشگل باشه ولي من بگم نيست!!يا شايد از نظر شما مثلا ي عالم وهابي از ي مرجع شيعه خوشگلتر باشه ولي من بگم نه!!خب تفاوت سليقست ديگهSmile

ولي در كل من سعي ميكنم ي مطلبي از نظر اسلامي درباره تاثير گناه بر چهره انسانها براتون بذارم.

موفق باشيدSmile
لقمان حکیم که در قران ذکرش آمده سیه چرده بوده. احتمالا همان وهابی که توی عکس سیه چرده بود را شبیهش می کردید. راستی چرا در عکس ها رنگ پوست ملاک رار گرفته بود؟ نژاد پرستی!

راستی من در کتاب اصول کافی خواندم که مومن آل فرعون سر انگشت هاش بخاطر یک بیماری خاصی خورده شده بود و ریخته بود. یعنی این هم اثر گناه بوده.
یا بلال حبشی.
درباره ملاک هم زیاد بحث را تخصصی نکنیم. این عکس هایی که در لینک بود کاملا زشت بود و سلیقه و غیر سلیقه نمی شناسد. چرا جاده خاکی می رید؟ بن لادن هم معلوم بود که معصومیت داشته. آمار بگیرد اکثریت می گن چهره اصلا به خونخوار جماعت نمی یاد.
علمای وهابی ریشاشون بلند و نامرتبه...
یعنی پایینش رو با قیچی صاف نمیکنن.
در پیری دهان آدم هم از ریخت و قیافه می افته و اون ها سبیل ها رو از ته میزنن و رویش هاشون هم به دلیل نژاد از کمی پایین تر در اومده و شاید هم از روی عمد تراشیدن...
در هر حال ریش علمای شیعه ایرادات چهره و لب و دهانشون رو میپوشونه و در حالی که ریش اینا نه تنها ایرادی رو نپوشونده، بلکه چهره رو زشت تر کرده...
در مورد چشماشون اما نظری ندارم...
اما بعید نیست که قبل از رسیدن به این مرحله، آدمهای زشتی انتخاب شده باشن که مدارج علمیشون رو طی کنن و مفتی اعظم بشن و همه دنیا ببیندشون و از هرچی اسلامه متنفر بشن...
یعنی وقتی جوون تر بودن، حوزه علمیه شون به این بی ریخت تر هاشون نمرات بهتری میداده که سریع تر بیان بالا و مفتی اعظم شن...
و اما یه نکته روانشناسی...
آدم اگه از یه نفر یه خاطره خوب و دلنشین داشته باشه، اون چهره همیشه آرامش میکنه و بر عکس...
فراموش نکنین همین آقای خمینی که توی عکس های زیبا قرار گرفته و از نظر ما قیافه شون یه آرامش خاصی داره، کسی بود که ساواک و آمریکا ازش متنفر بودن و احتمالاً تو کابوساشون آقای خمینی رو میدیدن...
شاید یکی از دلایلی که ما از این مفتی ها بدمون میاد هم همین باشه که ازشون هیچ خاطره خوبی نداریم...
و چهارمین دلیل میتونه این باشه که عکس علمای شیعه عکس های پرسنلیه و عکس مفتی ها با دوربین دستی و از زوایایی گرفته شده که کراهت ماجرا رو چند برابر کرده...
در مورد نتانیاهو و بوش و ....
این ها هنوز سن بچه های این مفتی ها رو دارن...
اجازه بدین همه هم سن شیمون پرز و ملک عبدالله بشن، همه قیافه ها ازشون نکبت خواهد بارید...
همانند شارون .... سگ.
لزوما زیبایی و زشتی ملاک نیست،اما حسی که چهره ی ادم به همراه رفتاراش در اولین برخورد به ما دست میده میتونه تا حد زیادی درست باشه!
برای مثال شخصی رو برای بار اول میبینید،زیبا هم هست،اما حس ناخوش آیندی بهتون القا میشه...لزوما در اثر شناخت عقلی هم نیست،به نظرم این حس میتونه تا حد خیلی زیادی درست باشه.
در قرآن آمده است که مومن به چهره اش شناخته می شود (در همین دنیا ).
البته در تفسیر هم آمده بود تنها منظور زیبایی چهره نیست ،متبسم بودن وایجاد امید
ودیدن نشانه الهی در چهره مومن می تواند مصداق این آیه باشد .
ودر آیه ای دیگر آمده است که ،گناهکاران در قیامت به چهره شناخته می شوند .

یاقوت عزیز ،حافظ کل قرآن ودیگر عزیزان که قرآن را حفظ هستند آدرس دقیق را بدهند .

ببینید دوستان می گن بوش پیر که شد ، قیافه ش نکبت میشه. من برای راحتی کار ورژن وهابی و پیر بوش را می گذارم تا ببینید اصلا قیافه ملاک نیست.

عجب وجاهتی داره! بوش مفتی می شد هم بد نبود ها!

[تصویر: 1398500717931.jpeg]

ببینید حتی وژن خاله پیرزنیش هم بدک نیست. مثل خاله خانم ها شده!

[تصویر: 1398500718082.jpeg]

و دبگه برای اتمام حجت برای همه دوستان که چهره ملاک نیست بوش پدر را در عنفوان پیری تماشا کنیم. عجب وجاهتی! حیف که ریش نداره!

[تصویر: 1398500718113.jpeg]
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع