۱۱/اردیبهشت/۹۳, ۲۱:۱۶
@Havbb 110
يك ساعت تفكر بهتر از هفتاد سال عبادت است
[/b]
تعدد فرزند برای زمانی بود که زندگی همه کشاورزی و دامداری یا پدرپیشگی بود.
اون موقع ها همه بچه ها زود ازدواج میکردند و به زندگی در یک اتاق در خانه داماد راضی بودند.
اون زمان تعداد بچه های بشتر به نفع خانواده ها بود هم در کار و هم در جنگ و دعوا بین محله

البته وقتی این کار رو میکنم که اوضاع مالیم خیلی خوب باشه و همسر اول هم راضی باشه. وقتی این شرایط فراهم باشه باور کنید من راضیم بیشتر از 10 تا بچه هم داشته باشم!
تعدد همسر هم شرایط تقریبا شبیه تعدد فرزنده !
وقتی به قول شما بچه های بزرگتر میتونند در تربیت سایر بچه ها کمک کنند. چرا نشه همین سناریو در قضیه تعدد زوجه به کار گرفت؟
نقل قول:محض اطلاعتون ، من خانواده پرجمعیت زیاد دیدم اصلا لازم نیست شما ده تا بچه رو مثلا تربیت کنید. بچه های بزرگتر بچه های کوچکتر رو زیر نظر میگیرن شما فقط کمکشون میکنید.... اتفاقا خیلی هم ساده تر میشهمن با این نظریه مخالفم.اینکه بچه های کوچکتر رو بچه های بزرگتر تربیت کنند اصلا جالب نیست.توی این خانواده ها گاهی سن آخرین بچه با سن بچه فرزند اول برابر یا حتی کمتره ! بچه های آخر ظلم بزرگی در حقشون میشه و از نعمت پدر و مادر بی بهره میشن و اختلاف سنی با بقیه هم باعث میشه از خیلی از نعمت ها محروم بشند.امکان اینکه اختلاف سنی هم کم باشه وجود نداره و حتما اختلاف سنی زیاد میشه.
نقل قول:پ.ن: یه استدلالی هست که این فرقه های نوظهور میگن الان یادش افتادم ، میگن اگه صد سال نماز بی توجه بهتره یا یک نماز با حضور قلب و با کیفیت؟ پس شما بیا یه نماز خوب بخون برا کل عمرت بسهپیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید:
يك ساعت تفكر بهتر از هفتاد سال عبادت است
[/b]
تعدد فرزند برای زمانی بود که زندگی همه کشاورزی و دامداری یا پدرپیشگی بود.
اون موقع ها همه بچه ها زود ازدواج میکردند و به زندگی در یک اتاق در خانه داماد راضی بودند.
اون زمان تعداد بچه های بشتر به نفع خانواده ها بود هم در کار و هم در جنگ و دعوا بین محله

نقل قول:شما چرا به حرفهای دکتر عباسی (آواتارت) عمل نمیکنی؟سورس بدید
نقل قول:شما که موافقی میتونی عدالت رو کامل رعایت کنی بینشون؟ حتی در لبخند؟تقریبا مطئنم که میتونم

البته وقتی این کار رو میکنم که اوضاع مالیم خیلی خوب باشه و همسر اول هم راضی باشه. وقتی این شرایط فراهم باشه باور کنید من راضیم بیشتر از 10 تا بچه هم داشته باشم!
تعدد همسر هم شرایط تقریبا شبیه تعدد فرزنده !
وقتی به قول شما بچه های بزرگتر میتونند در تربیت سایر بچه ها کمک کنند. چرا نشه همین سناریو در قضیه تعدد زوجه به کار گرفت؟

![[تصویر: 55634236152574060118.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/55634236152574060118.jpg)