تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: *** (مهم) ارزش تالار به ترجمه مستنده یا تاپیک های علی110 ؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نقل قول:*** نظر شما درمورد این تالار چیه؟؟؟
چه موضوعاتی باعث علاقه مندی بیشتر شما به تالار شده؟؟؟
مباحث فراماسونری یا مباحث کاربردی و مبنایی علی110 و سایر دوستان؟؟؟

سلام

خب مشخصه دیگه ، مباحث فراماسونری... اینکه دیگه سوال کردن نداره ! (شوخی)Big GrinWink
سلام
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۶)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]بسم الله الرّحمن الرّحیم
نظر شما درمورد این تالار چیه؟؟؟
چه موضوعاتی باعث علاقه مندی بیشتر شما به تالار شده؟؟؟
مباحث فراماسونری یا مباحث کاربردی و مبنایی علی110 و سایر دوستان؟؟؟

به نظر بنده مستند سرجای خودش و زمان خودش رو میطلبه
اما منی که دنبال مباحث اعتقادی هستم حتما از هر دو استفاده میکنم هم مستندات و هم متونی که دوستان بنده زحمت میکشن و تهیه میکنن.
اما کسی که ( بدون تعارف میگم ) حال خوندن نداره و برای اون این بحثا جا افتاده و نیازی نمیبینه و میتونه تو موارد دیگه کار کنه ،از مستندات استفاده میکنه.
بودن هر دو مکمل هستن اما نه لازم و ملزوم هم.
میشه دل نوشته محسوب کنین:
" واقعا بعضی وقتا جای افرادی رو که هستن پیشت هرچند نباشن احساس نمیشه ولی بودنی ممکن هست ازشون دیگه نتونی استفاده کنی ( البته امید وارم همه بچه های بیداری همیشه با هم باشیم و دوری هیچکدوم ذو نبینیم - اونایی که فکر میکنین نیستین ، ما جاتونو احساس نمیکنیم _ بدونین جاتون خالی میمونه)"
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۳)آیلار نوشته است: [ -> ]آقای منتظر این که میگید ترجمه مستند مهم تره یا ارسال های آقای علی 110 یه جورایی برام عجیبه مگه هرکدوم قرار هست جلوی اون یکی رو بگیره که میگید مهم هست یا نیست؟؟
البته از کوتاهی من کاربر هم هست
شاید هم من اشتباه برداشت کردم اما عین استدلال های من هست که میام دوتا کار خوب رو متضاد هم جلوه میدم بعد میگم من دیگه اون یکی کار خوب رو انجام نمیدم غافل از اینکه دوتا کار خوب هیچگاه متضاد هم نمیشه بلکه به موازات هم هستند تو باید بلد باشی چطور ازشون بهره ببری

هرکدوم در حیطه خودش مهمه

یاد این حکایت شیخ انصاری افتادم

از شیخ مرحوم" علامـه انصـــاری «ره » " در جواب کسی که از او این سوال را پرسیده بود که نماز شب افضل است یا مطالعه و تحصیل علم؟!؟ چه نیکو جواب گفته است که خطاب به او فرموده بودند:

آیا تو قلیان میکشی؟! او در پاسخ گفته بود بلی، شیخ فرموده بود:

به جای دو بار قلیان کشیدن نماز شب بخوان!!!
و این جواب متین و محکم است که در آن به فساد این خیال هم اشاره شده و گویا شیخ چنین گفته است که اگر تو تا این اندازه مراقب احوال و اخلاص در اعمالت هستی به گونه ای که برایت تشخیص این مطلب مشکل شده که نماز شب افضل است یا مطالعه و تحصیل علم ، چگونه اوقاتت را به کشیدن قلیان که در باب اقوال مختلف است که یا حرام است و یا مکروه است و یا مباح است میگذرانی؟!؟

و چطور میشود که بین دو عمل که هر دو مستحب است به بهانه کمی وقت یکی را میخواهی انتخاب کنی در حالیکه در جای دیگر وقتت را به کاری که یا حرام است و یا مکروه و یا لا اقل مباح است صرف کنی؟!

در حالیکه آن علمی که انسان را بر تهجد و شب زنده داری بر نمی انگیزاند علمی است که نور و بهره و خیری در آن نیست و علم واقعی آن علمی است که بفرموده "امام صادق علیه السلام" ملازم با خشیت باشد و صاحب خشیت نمیتواند ترک شب زنده داری کند و همان بیم و ترس او را به انجام این عمل وا میدارد .

بنظرم یکی از راهکارها سیر مطالعاتی و مرور تاپیکهای گذشته است
مثل تاپیکهایی که خورده که راهنمایی جهت بهینه خواندن تاپیکهای علی 110
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۶)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]ارزش تالار به ترجمه مستنده یا تاپیک های علی110 ؟؟؟
هیچکدام
ارزش تالار صرفا به خنده حلالشه! CoolBig Grin

شوخی بودها...حالا ترور شخصیتیمون نکنینBlush
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۶)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]تو زمینه تحقیقات هم اعضای تالار چه بصورت گروهی و چه بصورت انفرادی، تحقیقاتی انجام دادند و بصورت PDF منتشر كردند. کم نیستند الحمدلله...
همچنین 3 گاهنامه بصورت پی دی اف از مطالب کپی پیست نشده تالار منتشر شده + یک فصلنامه بصورت پی دی اف و اندروید
و...
سلام برادر جلال
یه سوال
این تحقیقات، گاهنامه ها و فصلنامه ها رو چطور و از کجا می تونیم دانلود کنیم ؟
سلام برادرم.

مجله بیداری اندیشه
فصل نامه تالار
مطالب برگزیده ماه مخصوص تلفن همراه

در مورد تحقیقات هم چه تحقیقات و جمع بندی های انفرادی و چه گروهی توسط کاربران تالار انجام شد.
مثل تاپیک موسیقی و تهاجم فرهنگی که در پایان تبدیل به پی دی اف شد.
و...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع