تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا امام خامنه ای به نمایشگاه کتاب نرفتند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم

تفکر درباره دیدارهای رهبر!

در این برهه که نظام سلطه ایران را تهدید میکند، سکان دار انقلاب اسلامی دیدارهایی دارد و دیدارهایی که مسبوق بوده لغو نموده!

دیدار دستاوردهای نظامی سپاه و لغو دیدار نمایشگاه کتاب!

و بیان شد که رهبری برای دیدار نمایشگاه کتاب فرصت ندارند اما برای دیدن دستاوردهای نظامی زمان میگذارند و همچنین دیروز به مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان نظامی میروند و لبخند رضایت میزنند و بیاناتی در نفی نظام سلطه و ایستادگی در برابر آنان می فرمایند.

هنگامی که گروه 5+1 قصد مذاکره درباره مسائل نظامی ما و توهماتی به زعم وزیر خارجه در سر دارند، بیانات و دیدارهای رهبری معظم اهمیت بیشتری پیدا میکند.

در اینجا باید تدبر و تفکر کرد که فلسفه این کارها چیست در سالی که خود رهبری آن را مزین به اقتصاد و فرهنگ نمودند؟

اگرچه کسی که گوش جان به بیانات رهبرش بسپارد، به راحتی خواهید فهمید وظیفه اش را...

تو چه میکنی؟!

[تصویر: 13930231_9226464.jpg]
سلام من هم با حرفای شما موافقم هم مخالف! موافقم برای اینکه آقا مسلما به خاطر گیرو گرفتاری نیس که نرفتن نمایشگاه حتما دلیل دیگه ای داشته. اما مخالفم از اونجا که از حرفای شما بدجور بوی تعصب میاد! برداشت من از طریقه ی صحبت شما اینه که انگار بیشتر دنبال قبولاندن نظر خودتون هستید تا بیان کردنش. البته این نظر منه وممکنه اشتباه باشه
ومن الله التوفیق
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۱/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۴)گندم از بهشت نوشته است: [ -> ]سلام من هم با حرفای شما موافقم هم مخالف! موافقم برای اینکه آقا مسلما به خاطر گیرو گرفتاری نیس که نرفتن نمایشگاه حتما دلیل دیگه ای داشته. اما مخالفم از اونجا که از حرفای شما بدجور بوی تعصب میاد! برداشت من از طریقه ی صحبت شما اینه که انگار بیشتر دنبال قبولاندن نظر خودتون هستید تا بیان کردنش. البته این نظر منه وممکنه اشتباه باشه
ومن الله التوفیق

سلام

ضمن خوشامدگویی به تالار
وهمچنین تبریک اعیاد شعبانیه به همه بزرگواران

میشه دقیقا قسمت قرمز رنگ را بیشتر توضیح دهید؟Smile
چرا تعصب!؟

بنظر شما اقا چرا نرفت نمایشگاه کتاب؟
تراکم کارهای رهبری وقتی برای حضور در این نمایشگاه را باقی نگذاشت
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع