تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حضرت زهرا (سلام الله علیها) در مکاشفات (بحث پیرامون تئوری استاد رائفی پور)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
دوست عزیز، برای بنده و شما که به اهل بیت اعتقاد داریم شاید فرقی نکنه و توی اعتقادمون به ایشون زیاد تأثیری نداشته باشه. ولی برای یک مسیحی بسیار تفاوت میکنه که این خانم که تو مکاشفات بهش اشاره شده ، چه کسی باشه.
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۱۴)MaTeY نوشته است: [ -> ]استاد رائفی پور گفتن (تو یکی از 3تا سخنرانی ای که جدیداً تو اردبیل داشتن).

اون تیکه رو جدا میکنم ، براتون میذارم.

دوست عزیز، مطالبی که گفتم، از خودم نبود و همه ش حرفای استاد رائفی بودن.

فک کنم لازم باشه اون تیکه از سخنرانی ای که ایشون به این مسئله اشاره میکنن رو بذارم !!!

استاد در این مورد توی سخنرانی های زیادی صحبت کردن
و منظورشون از ستاره فرزند نبوده بلکه امام بوده و براساس حدیث امام صادق (علیه السلام) در مورد حضرت زهرا (سلام الله علیها) می فرمایند ما اهل بیت (ائمه) به مانند جویبارهایی هستیم که از کوهسار جاری هستند بنابراین حضرت علی (علیه السلام) هم بکی از جویبارها هستش
بسم الله الرحمن الرحیم

ممکن است منظور هر دو مورد باشد ولی تحلیل دوم بدلیل اینکه یکی از حواریون خائن بود

با دوازده ستاره درست در نمیاد

بیشتر به حضرت زهرا اشاره دارد که همانطور که بیان کردند اما فکر کنم منظور از دوازده منظور امام است

که استاد یا اشتباه لپی کردند یا اشتباه

من بنوشته های از روی سخنرانی مراجعه کردم در سخنرانی استاد در بیرجند نوزده اردیبهشت نود و یک بوده ست اشاره

به مکاشفات یوحنا کردند که قبلش این حدیث را از منابع اهل سنت خواندن
از پیامبر اکرم:من و علی از یک درختیم من تنه ان درخت ،علی پیوند ان درخت و زهرا شاخه ان درخت و میوه ان حسنین است

با توجه به حدیثی که قبلش ذکر کردن فکر کنم منظور امام هست تا فرزند

البته یک جایی هم اشاره شده

در تورات سفر پیدایش باب 16:ابراهیم چیزی از من خواستی و اما من در خصوص اسماعیل تو را اجابت کردم
و اینکه انرا برکت داده و بارور میکنم و او را بسیار کثیر میگردانم و 12 امام از نسل وی بوجود می اورم.

سخنرانی ای که بنده منظورم بود، سخنرانی *نقد جنگ جهانی زد* در دانشگاه آزاد اردبیل بود.

لینک سخنرانی
حدوداً دقیقۀ 17:30 این بحث رو شروع میکنن.
من این قسمت از سخنرانی رو فرصت نکردم گوش بدم

ولی یه نظر هم این میتونه باشه

به اعتبار این حدیث

حسین منی و انا من الحسین و حدیث های مشابه (برهم زننده مقدم و تالی مثل ام ابیها)

12 امام همگی امامتشون رو وامدار حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) هستند

البته هم معنی تاریخی میتونه داشته باشه بخاطر عدم سکوت منصوره خدا

و همچنین مسائل خاص که مربوط میشه به اسرار اهل بیت
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع