یه بار براتون نوشتم اما پاک شد

خلاصه اش ابنه:
تفسیر من از اون بند اینه که بهتره اول تیوری کار رو تعیین کنیم. بعد شروع به ساخت اثر کنیم. تا می تونیم به اثر زیبایی سمعی و بصری بدیم و در انتها تئوری کار رو تزریق کنیم. این خیلی تاثیر گذارتره
در حالی که در سینمای دفاع مقدس فعلی مرحله دوم اصلا بهش توجه نمشه
سلام
من از هنر چیزی نمیدونم
ولی این حرف آوینی غلطه
من چند تا از آثار هیچکاک رو دیدم از شبکه 4 ولی اصلا خوشم نیومد
البته فکر کنم در قدیم از چند تا فیلمش خوشم اومده
ولی به هر صورت باید دید منظور آوینی کدوم بخش از تفکر شیعی بوده
به هر صورت تفکر شیعی از این جماعت فیلمساز بالاتره
اصلا اگر نظر نمیدادم بهتر بود
نقل قول:سلام
من از هنر چیزی نمیدونم
ولی این حرف آوینی غلطه
من چند تا از آثار هیچکاک رو دیدم از شبکه 4 ولی اصلا خوشم نیومد
البته فکر کنم در قدیم از چند تا فیلمش خوشم اومده
ولی به هر صورت باید دید منظور آوینی کدوم بخش از تفکر شیعی بوده
به هر صورت تفکر شیعی از این جماعت فیلمساز بالاتره
اصلا اگر نظر نمیدادم بهتر بود
من هم از ژانر کار هیچکاک خوشم نمیاد. اگه افکارش رو روی ژانر درام عاطفی یا اجتماعی پیاده می کرد خوشم میومد. اما یه طرز تفکری درست شده بین شیعیان که به نظر من غلطه:
یعنی اگه تو یه فیلم رسما اسلام تبلیغ نشه، اون فیلم ارزش هنری و معنوی شیعی پیدا نمی کنه.
اما سید مرتضی منظورش این بود که باید از موازی کاران هم حمایت شه. تفکر هیچکاک رو میشه از رو فیلماش فهمید. شخصیا های خوب چه جوری هستن، از کدوم قشر هستن، چه لحن صحبت یا استدلالی دارن. فکر کنم هیچکاک از از طرفداران مکاتب انترسوسیالیسم غربی باشه. اگه به صحنه پردازی ها نگاه کنید می فهمید چی میگم. این مکتب در شرایط وقت می بایستی توسط اقشار مذهبی و شیعی ایران بولد می شد چون منافع شیعه در اون قرار داشت. می شد از آثار هیچکاک برای سرعت دادن به انترسوسیالیسم در غرب استفاده کرد.
اما الآن دیگه انترسوسیالیسم توی غرب رنگ و بوی کومونیستی گرفته و تقریبا متریالیست ها هستن که به سمتش میان( به نظر من هنوز هم دیر نشده ). اما زمان سید مرتضی، هنوز این مکتب توی غرب می تونست با اسلام موازی شه یا حتی به اسلام پیوند بخوره.
سلام
صحیح فرمودید زمانه عوض شده